Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Oftalmolog za djecu u zg

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, mi obavili pregled privatno.. Okuc dr. Pavičić. Ipak je kratkovidna.. - 0 50
    Odlično. Nije neka strahota... Nosit će naočale ili leće.

Moj E. ima sličnu situaciju i da, u pubertetu mu je narasla dioptrija, negdje krajem osnovne škole, a onda se stabiliziralo. Nikad mu na pamet nije palo nositi leće, zadovoljan je s naočalama. Sad se baš sprema uzeti nove. Prošle godine je položio vozački ispit, prije kojeg je bio na zadnjoj kontroli. Sad razmišlja o zamjeni naočala (nije dioptrija u pitanju, želi fotoosjetljiva stakla, ali usput će provjeriti i dioptriju).

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Odlično. Nije neka strahota... Nosit će naočale ili leće.

Moj E. ima sličnu situaciju i da, u pubertetu mu je narasla dioptrija, negdje krajem osnovne škole, a onda se stabiliziralo. Nikad mu na pamet nije palo nositi leće, zadovoljan je s naočalama. Sad se baš sprema uzeti nove. Prošle godine je položio vozački ispit, prije kojeg je bio na zadnjoj kontroli. Sad razmišlja o zamjeni naočala (nije dioptrija u pitanju, želi fotoosjetljiva stakla, ali usput će provjeriti i dioptriju).
    Naočale, već je tamo izabrala. Leće ne želi ni pomisliti, da joj nešto ide u oko.
    Baš smo pričale i troje ih je u razredu u zadnja 3 mjeseca dobilo naočale. Koliko sam shvatila ima veze s rastom.
    Pitala me doktorica tko u obitelji od mlađih nosi, ali nemamo nikog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •