Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Anksiozni poremećaji i roditeljstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Šta su to stvarno simptomi tjeskobe?
    moji su: tres, ubrzani puls, nagla izmmjena osjećaja hladnoće i preznojavanja, mučnina, česti odlasci na wc, knedla u grlu, nemogućnost gutanja hrane, vrtoglavica, osjećaj probadanja, trnjenje/mravinjanje po raznim dijelovima tijela, osjećaj kao da ću ovog trena ostati bez svijesti (jednom i jesam), izraziti strah od umiranja, "preskakanje" srca...sigurno sam neki zaboravila napisati...uglavnom, ima tih simptoma jako mnogo. ja sam ih uglavnom sve imala.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj marla-s prvotno napisa Vidi poruku
    moji su: tres, ubrzani puls, nagla izmmjena osjećaja hladnoće i preznojavanja, mučnina, česti odlasci na wc, knedla u grlu, nemogućnost gutanja hrane, vrtoglavica, osjećaj probadanja, trnjenje/mravinjanje po raznim dijelovima tijela, osjećaj kao da ću ovog trena ostati bez svijesti (jednom i jesam), izraziti strah od umiranja, "preskakanje" srca...sigurno sam neki zaboravila napisati...uglavnom, ima tih simptoma jako mnogo. ja sam ih uglavnom sve imala.
    Jako mi je žao. Čini mi se po vašim postovima da sam ja "najlakši" slučaj na ovoj temi i zaista mi je bilo užasno prolaziti kroz to, a kako je tek tebi, ne mogu niti zamisliti. Svaka ti čast što si smogla snage odgajati dvoje djece i lijepa mi je tvoja rečenica "ja nisam svoja dijagnoza", drago mi je da si svjesna toga. Želim ti svu sreću ovog svijeta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •