Nakon ove duge zime, i najave snijega za sljedeći vikend, imam jaku želju za Uskrs otputovati da
se ovo ostavimo iza nas.
Imate kakva dobra iskustva, preporuke, želje?
Osobno preferiram Jadran zbog sunca, a vi?
Nakon ove duge zime, i najave snijega za sljedeći vikend, imam jaku želju za Uskrs otputovati da
se ovo ostavimo iza nas.
Imate kakva dobra iskustva, preporuke, želje?
Osobno preferiram Jadran zbog sunca, a vi?
Možda bi bilo bolje da sam napisala, putujete li kamo nakon ove duge zime, ne mora biti
nužno Uskrs, i Prvi Maj je blizu.
Uskrs - Cres, 1.maj možda kući
jedva čekam malo mora i sunca
Cres, prekrasno! Sunca, sunca nam treba!
Moja vizija idealnog bi bila smještaj uz more, nikakav kat, već kao kuća tako da su djeca cijelo vrijeme slobodna,
tj da mogu cijelo vrijeme biti vani, kao dvorište odnosno plaža.
Prošle godine smo zbog toga izabrali mobilnu kućicu, što je kao dočaralo kuću i slobodu koju djeca imaju uz nju, a sa njima i mi roditelji![]()
Ja bih jako rado putovala za Uskrs ali problem mi je vrijeme.
Lani smo za Uskrs bili u Baškoj i bilo nam je jako lijepo - ali bilo je i hladno, na sami Uskrs nismo uopće mogli van iz hotela, toliko je hladno bilo (srećom imali smo bazen).
Tako da mi se baš i ne plaća hotel ako opet ne bude lijepo vrijeme.
Imali smo inače razne ideje, od Beča, preko Slavonije - ali čim se bliži proljeće najviše nam se ide na more, tako da nam je sad glavna ideja Istra - no moramo pričekati prognozu.
Mi idemo,ali bez klinaca, imam južnije jedno vjenčanje, klinci jedva čekau praznike kod bake od 5 dana, naš vrtić ne radi za vrijeme praznika ..ja imam puno godišnjeg.
Jedva čekam, a za prvi maj idemo u našu viksu kod Zadra..
To je bilo za prvi maj, bilo je toplo (moja djeca su se kupala) pa nije bilo potrebe za grijanjem, ne znam sad da li klima ima i grijanje, što bi
za Uskrs svakako i bilo poželjno.
na Krk, vidjeti roditelje. dolaze i buraz i šogorica s klincima, tak da će biti veselo.
još da bude lijepo vrijeme, di ćeš bolje. svi imamo kronični nedostatak sunca!
Mi dolazimo u Zg![]()
A za 1.5. ako sve bude ok, kuc-kuc, Provansa
za Uskrs smo doma, ali travanj ili svibanj čemo negdje na produženi vikend...
ovisno kad upiknem kakav zgodan last minute ili slično
2 su uvjeta: da je hotel naravno na moru i da ima zatvoren bazen
ja bih negdje s mužem pobjegla
dobro si me podsjetila da moram počet njuškat naokolo
Ja bih pobjegla sama, na nekih 4-5 dana, da nitko pojma nema gdje sam. Baš bi mi to super došlo kao duhovna obnova, he he he...
A sad ozbiljno - tradicionalno obilaženje+ugošćavanje rodbine. Zato i kažem da bih najradije zbrisala.
mi pokušavamo svake godine otići negdje na par dana kada su djeca na praznicima, a to je doba oko Uskrsa. Idemo i ove. O bično smo išli 3 ili 4 dana, a sada idemo cijeli tjedan. Faliti će mi jedino farbanje jaja, baš ništa drugo. Niti pranje prozora s drugog topica, niti nakuhavanje, niti obilaženje rodbine i prijatelja
A čuj, ima, kako kamperima kamp kućica, tako i ta mobilna kućica ima svoje prednosti, kao npr. blizina mora, po mogućnosti prvi red u predsezoni, ta sloboda dječja i tako, nije loše, ali osobno se ne bih ponovno vraćala u mobilnu jer me ipak nije osvojila, ne mogu ja taj neprirodan miris plastike itd. uh.
Ali teško mi je naći neki mali bungalov, kućicu tik do more sa slobodom kretanja, čini mi se nemoguća misija.
Posljednje uređivanje od oka : 19.03.2013. at 13:52
Mene je ovo zanimalo:
http://www.adria24.hr/kamp-a07a9-bio...CM5/#pricelist
mobilne kućice imate u Solarisu
http://adria-more.hr/smjestaj-mobiln...ce-solaris.php
mi smo bili prošle godine u 10 mj (u hotelu doduše), ali sam se naluknula u jednu kućicu i super izgledaju...
skoro sve su odmah do mora
super mi je i što zbilja ima svakakvih zanimacija u cjelom resortu
izbjegavala bih ga u sezoni jer vjerujem da je gužvanjak, ali eto nama je bila uletila super ponuda to prošle godine i bili smo prezadovoljni (btw, i kupali smo se 7.10)
ne, inače prije 3 godine sam bila s klincima U crikvenici privatno, ali na terapija u Terapiji, vrijeme je bilo super čak su si klinci napacavali noge u moru. Smještaj je bio cijelih 150kuna za 1. tjedan, drugi 100kuna po danu,istina ja sam kuhala, ali su deca imala cijelo dvorište za sebe, bezbroj stepenica za proč po tretmana, i još malo do mora, tak da sam se vratila iako trudna puno lakša nego kad sam išla dole.
ali ako vrijeme bude ok, idemo na Uskrsni ponedjeljak mojima na grob a za to nam treba malo duže, pa napravimo izlet od cijelog dana.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.03.2013. at 14:35
Evo, ja sam skromna, pronašla sam nešto prekrasno, još da je baš tako uz more, i da je sunčano,
http://www.touristra.hr/ProductDetai...rvatska.wshtml
Ja pasem oči!![]()
Mi putujemo za Uskrs, tj. tjedan prije na jedno prekrasno, toplo mjesto....![]()
Lijepo, dok ne dođeš do cijenika.
Meni je ovo super, vidjela uživo: http://www.camping-simuni.hr/
http://www.camping-simuni.hr/hr/smjestaj/mobilne-kucice
(jedino kaj su kučice u prvom redu do mora u trajnom najmu nažalost)
Posljednje uređivanje od Cathy : 19.03.2013. at 15:36
Da nažalost, mi smo bili u Strašku, ima ih puno uz prvi red do mora, ali treba uzeti onu koja je na samoj plaži,
ona koja nema cesticu između kućice i plaže, tom cesticom auti prolaze.
Nismo bili u prvoj, bili smo u petoj kućici do mora i isto je bilo super, ali nije to to.
Djecu nisam samu pustila dolje na plažu pa opet ne valja jer ako slažem doručak oni bi već do mora...itd.
Opet odmor za mene nije odmor.
Mi kao i proteklih skoro 10-tak godina idemo za Uskrs u Hotel Pinija, Petrčane. Omjer cjena - usluga ok i ima unutarnji bazen (što je najbitnije ako je kišno vrijeme). Već se tamo osjećamo kao kod kuće. Obavezno odemo i do Zadra kad smo tamo.
Iskreno jedva čekam da krenemo jer mi fali sunca, sunca i samo sunca.![]()
Mi idemo samo na vikend na Krk, ali se jako veselimo!
jelena, hvala na podsjećanje na link, možda si izaberemo Bled, vidjet ćemo još
Mi ne želimo u apartmane, mora biti prizemlje sa dvorištem, dosta mi je zatvorenih prostora.
Pratite prognozu?
Pokušavam vidjeti gdje će biti ljepše vrijeme u Istri ili Dalmaciji, ali za sad je jednako tj. kišovito![]()
ne gledam prognozu, jer ioanko idemo pa mi je vejedno, ali ipak se nadam suncu
Kaže Mo da je dida rekao da je uvijek sunčano na Cresu i već vadi ljetne cipele![]()
ni meni prognoza nije napeta, glavno da se giba (po zadnji putu dvoje)
Vogel skijanje, smještaj u Bohinju, malo do Bleda na krempite i tako .......
Mene je ovaj snijeg danas bas izbedirao, a u planu nam je bio neki izlet par dana.
MM i V su mislili već u po tjedna kod moje mame na more, ja bi došla u petak navečer
ali ovo vrijeme nam je pokvarilo planove
ić na more i uz peć gledati kroz prozor kako bura rastura MM-u i nije vrhunac zadovoljstva
(ja bi baš rado malo na buru, dugo se nisam po buri šetala, ono kad udari reful pa moraš stati i ukopati se da te ne odnese)
tako da ćemo na kraju vjerojatno svi skupa u petak il subotu
Mogli bi otići na more, ali nećemo. Meni je prehladno. Nije mi gušt drhtati i smrzavati se. Mrzim vjetar i buru, a o snijegu i vremenskim uvjetima na cestama ne moram ni pisati. Ma nema šanse da idemo, u ovakvim vremenskim prilikama za mene je to preveliki stres. Čekamo prvi svibanj. Tada se već da guštati uz kavu na rivi.
I mi ćemo izlet odgoditi za 1. svibanj. Htjeli smo ići na more da budemo vani, u šetnjama, ali prognoza je koma.
I mi smo odustali, planirali smo Rovinj+Brijuni
A nećemo moći niti za 1. maj jer tada MM radi.
Ako se prognoza ne izmjeni i mi smo u tom smjeru, a to me tako, a djeca još ne znaju.
Mislili ste u hotel?I mi smo odustali, planirali smo Rovinj+Brijuni![]()
Brijuni, nisam nikad bila, a voljela bih
U hotel u Rovinju a na Brijune na izlet 1 dan.
I ove godine rano Uskrs i školski praznici praznici....
Hoće li krajem ožujka priroda na Brijunima biti barem malo zelena, je li priroda u cvatu ili je ipak prerano...
Naime, planirali smo izlet, no s obzirom da su ulaznice 170kn za odrasle i 85 za djecu, htjela bih da za 600kn imamo lijep proljetni ugođaj ...