Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
e koja je to hrapava tkanina?

ovo za mahovinu mi je predložio i kolega , ali ne znam kolko ta maketa mora preživjeti, u svakom slučaju mora bit na životu najmanje 3 mjeseca, a možda i par godina

bi i kamenčici išli s neoprenom?
Hrapava tkanina je bilo koja. Može rebrasti samt, može bilo kakav štof, samo da je zeleno. Ako ti nije žao izrezati čarobnu krpu, njih zna biti baš u boji trave (imam jednu malo veću za pod - taman je dlakava kako treba - ovakva: http://www.njuskalo.hr/image-bigger/...a-36351581.jpg).

Zapravo, može i onaj plastični retex od kojeg su konzumove torbe (kričavo zeleni) samo pazi ako odabereš retex da uzmeš karbofix ljepilo za papir, jer će ga neoprensko rastopiti kemijski, a vrući pištolj isto uništiti (i ne pitaj kako znam, imam sramotna iskustva).

Kamenčići sigurno idu s neoprenom (neostik ili uhu). Posipaj još i pijesak okolo da ne bude ljepljivo, a onda (drugi dan) ispuši višak.

Prije nego napadneš maketu neoprenskim ljepilom, isprobaj na nečem drugom da ne upropastiš stvar.

Ako doma imaš štajaznam pluto u tankim pločama, to je isto super - izgleda kao zemlja, a može se farbati dijelovi koji su pod travom (temperom, sigurno prima).