Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Slušate li radio?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Slušate li radio?
    Kad?
    Koji?
    Zašto?

Imate li omiljeni? Koliko vam je važan radio?
    Kakvo mjesto zauzima radio u vašim životima danas... a kakvo ranije...

Kontam jutros da moje dijete gotovo ni ne zna što je to radio... jer ga doma rijetko slušamo...
    A nekad sam znala satima čekati omiljenu pjesmu. (S prstom na rec button-u, naravno)
    Pa rekoh da prokomentiram malo s vama....

Ah, kad spomeneš prst na REC button-u, sjetim se divne emisije "Po vašem izboru", još iz vremena Miljenka Jelače i Dražena Vrdoljaka (da, da, prastara sam, kaj sad ), bilo je to divno vrijeme ...

No, vratimo se u sadašnjost: ujutro pod obavezno slušamo simultanku radio Sljemena s dvije pozicije u stanu (jedna od njih je u kupaonici ), da ne bi kojim slučajem propustili koju servisnu informaciju .
    Međutim, kako ja izlazim zadnja iz kuće, dok udaram brzi završni glanc prije izlaska, ne mogu se načuditi kako neki ljudi dobivaju plaću za konstantno baljezganje bezvezarija, to mi je fkt. fascinantno.
    U autu najčešće slušamo Antenu, uglavnom po želji najmlađe članice obitelji, jer Antena jedina pušta, po njoj, kako-tako prihvatljivu mjuzu.
    No, imam i ja, poput tanje.b jednoga na toj Anteni koji mi diže živac, jer konstantno za*ebava ljude...
    Posljednje uređivanje od Forka : 30.03.2016. at 18:35

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    No, imam i ja, poput tanje.b jednoga na toj Anteni koji mi diže živac, jer konstantno za*ebava ljude...
    Da, taj i meni ide na živce, srećom kratko traje pa ga uspijem ignorirati i zanemariti ...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    Da, taj i meni ide na živce, srećom kratko traje pa ga uspijem ignorirati i zanemariti ...

Hahaha, je, istina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •