-
A recite vi meni, one koje slušaju nacionalne (ili regionalne) postaje ali ne žive u Zg..ajde naglasak ćemo zaboravit,tu jedino HRT koliko toliko poštuje književno a ne koristi narječja.. .zar vam ne smeta što voditelji često zaborave da ih sluša cijela Hr/regija?
Pa onda čuješ danas je kiša a ono u tebe sunce,pa sudar u Vukovarskoj (kao podrazumjeva se da je Zagreb ali gle,i moj grad ima Vukovarsku)....
Mene je to uvijek smetalo i zato bi uvijek birala lokalnu postaju koja se direktno obraća svojim slušateljima,čuješ servisne info koje se odnose na tvoj grad isl....
Nama nekad pribokavaju da je muzika uvijek ista ali to je mana formatiranih radija (Otvoreni,Plavi), imaš formule i playliste pa ti se dogodi ista pjesma u isto doba dana koje ti slušaš...na prošlom radnom mjestu su kolegice slušale Otvoreni i nakon 2-3tjedna su morale mijenjat stanicu jer su se zasitile iste glazbe....
A voditelji...imaš onih radi kojih šaltaš stanicu da ih čuješ ili da ih ne čuješ...no,stvar osobnog izbora (kao i sa glazbom),mi bi imali i komentare u rasponu od maknite ga do genijalan je...jako je teško bit pametan i dovitljiv u eteru x sati dnevno, možda izgleda jednostavno ali stvarno nije...pogotovo što su voditelji danas i DJ-i, producenti i tehničari sve u jednom...lako je na HRT-u, tonac ti pazi na layere, spuštanja podloga,puštanja ljudi u eter itd...a danas to sve na drugim manjim postajama radi sam voditelj...
Što se tiče emisija, meni je bila odlična ona Lobotomija kako li već sa Fodorom...nisam je doduše odavno slušala,ide li to još uvijek?
a to za Talijane...u Istri je najgore mada ni nama na jugu nije lako...oni pojačaju signal jer nemaju zakonski limit,djaba se mi svađamo sa Odašiljačima i vezama kojima uredno plaćamo za pokrivenost koju nemamo radi njih...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 31.03.2016. at 09:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma