Više se ne opterećujem s time, jer ne šutim! Ako me povuku za jezik, ispalim što mi je na umu pa kom krivo kom pravo!
Drugi puta neka razmisle prije nego ispale kakvu glupost. Dosta mi je da ja moram
uvijek biti ona razumna, i da uz svu bol koju nosim moram nakon nekih tuđih ne promišljenih izjava još
pola dana provesti tješeći i umirujući samu sebe, ko da mi sve ovo nije dosta !!! Pa bar bi u tom pogledu oporavka trebale imati neko razumijevanje.

Evo dolazi i 5mj , otkad sam izgubila svoju djevojčicu, koju nikad neću prežaliti.. dok sam živa!!!
Bez obzira kako drugima izgledalo, samo ja znam kako se nosim s time. I kako mi je nakon svega. Zato nikom ne dajem pravo da dira u moju Bol. I točka.

Citiraj Piksi1909 prvotno napisa Vidi poruku

Ja se evo totalno užasavam sljedećeg tjedna, jer nam se bliži termin...i nekako me sve steže u prsima kad na to pomislim, ali nadam se da će nam ona pomoći da preživimo taj dan i da laganim koracima krenemo dalje...i svaki dan ujutro prvo dotaknem trbuh i srce me zaboli kad shvatim da je nema...

Ali vjerujem da ćemo uskoro mi po svoje dugice

Kad te čitam, sjetim se koliko sam se bojala tog dana...
A nekako je s prolaskom tog dana, sve krenulo lakše. Vjerujem da mi je u tome moja mala ljubav pomogla !

Isto tako znam, da će i tebi tvoja curica pomoći. Ja sam cjeli taj dan provela sama, puštajući pjesme koje me sjećaju na nju.
A kasnije na večer kada mi se pridružio mm, zapalili smo joj svijeću kako palim svaku večer, isplakala sam se s njim.
I drugi dan, sam već nekako lakše disala.
Iskreno, nije bio ništa manje tužno, ili više...svaki dan proživljavamo trenutke bez njih. I boli jednako.
Samo nekad se bolje s tim nosimo. Drži se mila. budeš i ti uspjela podnjeti taj dan. Znam da budeš jer si velika i hrabra.
Cure su dobro rekle, ako smo preživjele sve ono, onda ćemo i sve ovo što nas čeka.

I sigurna sam da ćemo jednom naći dio utjehe u svojim dugicama