Pokazuje rezultate 1 do 50 od 635

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Alef i ja nakon 2 uredne trudnoce gubitak u 26tt. Kazu da je uglavnom ako dode do gubitka u prvom tromjesecju bio problem u plodu,a nakon toga nekakav problem kod majke. Kod mene je doslo do curenja plodne vode vec u 18tt a u 26tt se jedan tromb probio u pupkovinu i tu je bio kraj. Utvrdena mi je trombofilija. Neznam koliko mi ovo saznanje ista pomaze ili znaci u zivotu. Ja sam dosta dobro sve podnjela. Tuga je i danas u srcu ali nisam imala slom. Isto kao i ti mislila sam da cu kad tad puknuti. Na srecu nisam. Svaki dan se prisjecam i pitam se sto se moglo i sto bi bilo kad bi bilo. Ali prihvacam da natrag nema, sudbina se ne moze promjeniti, njega u mom zagrljaju nema ali je u srcu i mislima. Drzi se. Tu smo za tebe. Jos jednom zao mi je

VIB avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

alef i meni je žao što si se pridružila ovom "klubu"
    voljela bih da nisi i da čekaš svoju bebu
    ja ti isto preporučujem da napraviš što više pretraga koje možeš, možeš biti u pitanju ti, može ti se ne daj Bože nešto otkriti prvo kod tebe pa onda na vrijeme kod djece koju već imaš
    ja sam prije tri mjeseca ostala bez kćeri i jedino sam za sada mogla krv testirati jer nalaz obdukcije još uvijek čekam, ali planiram napraviti sve moguće pretrage pa makar privatno
    kad se meni to desilo bila sam mrtva jedno mjesec dana, onda me muž odveo na jedan put i od tada sam počela reagirati, isto sada izgleda kao da živim isto kao i prije, ali ništa nije kao prije
    ti imaš djecu doma pa se vjerojatno radi njih jače držiš, makar sve je to teška trauma

Ives da ti pravo kažem najrađe bih se ovih dana pošteno napila, ali znam šta slijedi iza toga i ne da mi se snašat posljedice još par dana poslije, nekad sa 20 sam to mogla sada baš i ne, a mora se radit, komunicirat, kućanstvo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •