-
Bluebella i meni je žao što ti se sve to desilo, mrzim kada dobijemu novu članicu na forumu jer to znači sve samo ne dobro
za Petrovu na žalost nisam čula ništa dobro nikad, sva sreća pa ne spadam pod tu bolnicu, ali za slijedeću trudnoću probaj promijeniti bolnicu
ja sam za gubitak kćeri u 22. tjednu dobila ginekološkog dva tjedna bolovanja jer eto dva tjedna je izgleda dovoljno da preboliš gubitak svojeg djeteta, još mi je čini mi se doktorica dala jedan tjedan ginekološkog bolovanja radi pretraga
poslije sam dobila kod opće prakse još bolovanja na stres
biti će ti sada jedna faza kada ćeš non stop sebe optuživati da si ti nešto krivo napravila, ali proći će i to vjeruj mi, ja sam prvih dana kada sam se vratila iz bolnice non stop plakala i sebe optuživala da nisam dovoljno čuvala svoju bebu
nalaz obdukcije od kćeri čekala 4 mj. tako da spremi se na čekanje toga, nalaz ti se jedino može podići u arhivi ginekološkog odjela u bolnici, nigdje drugdje
meni su doktori u bolnici rekli 6 mjeseci nikako na novu bebu, no na svu sreću nisam pričala samo s njima pa sam tražila puno dodatnih mišljenja i u glavnom 40 dana od tog događaja treba tijelu da se stabilizira onak donekle i tada se može krenuti na novu bebu, otprilike nakon dvije slijedeće menstruacije, makar je to sve individualno
najbolje ti je krenuti sa papa testom i brisevima kad uđeš u normalne cikluse, pa testovi krvi na trombofiliju, poslije koliko znam može se ići i na genetsko ispitivanje, ali mislim da za to trebaš čekati nalaz obdukcije i mišljenje doktora u bolnici
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma