Pokazuje rezultate 1 do 50 od 635

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

http://forum.roda.hr/threads/89504-M...82dana-sreće) kod mene nije bilo nikakvih simptoma infekcije od 18tt kada je prvi puta procurila plodna voda pa do 26tt a nakraju je otkrivena tromboza posteljice. Na phd nalazu posteljicu imam dva uzroka trombozu i infekciju a phd bebe nema traga infekciji. Mnogo nalaza ne pokaze nista nazalost. Ono sto sam usput naucila je da iako su brisevi u trudnoci uredni infekcija moze biti u vodenjaku i napraviti stetu. Isto tako zene s eserihijom,streptokokom i ostalim bakterijama bez problema iznesu trudnocu do kraja. Lakse se boriti kad znas protiv cega se boris ali veliki faktor je cista sreca i da je u trudnoci jako vazno drzati dobar imunitet jer onda i neka bakterija koju mozda imamo u organizmu se nece razbuktati. Zao mi je jos jednom. Nadam se da si bolje ako je to ikako moguce. Sta su ti rekli kada ces dobiti phd nalaze?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jutros u vrtiću pozdravljamo tetu koja se vratila s porodiljnog...
    ljubim svoju dugicu i pitam tetu: kaj vi imate?
    a ona: imala sam... dobila je palčića, maleni je preminuo 7 mj od poroda, tri srčane greške...
    MM je odmah ispričao našu priču...mene je streslo sve to skupa...otišla sam na posao očiju punih suza, evo i sad pobjegne koja...
    i zbog mene i zbog nje...

bluebella

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •