-
Jako, jako volim jogu. S tim da je to yoga by me, jer sam samouka i isto se pitam šta bi tu sve bilo za poispravljat da me se dohvati neki znalac. Ipak se pouzdajem u puste godine plesa i kasnije raznih vježbanja i činjenicu da sam uvijek radila jako čisto tj. dobro držim formu.
Ja sam s nekih sajtova naučila razne vježbe, a počela sam prvo s onom "jogom" od Jillian (zvanom Yogillian :D ) pa nastavila s posuđenom starom starom knjigom u kojoj je desetak poza, svaka objašnjena na više strana. Nakon što sam to par tjedana proučavala, zaključila sam da imam dobre osnove za bilo što.
Super mi paše joga, s nekoliko sajtova učim poze pa sama kombiniram vježbe, obično osjetim točno što mi paše tog dana i vodim se najviše time. Zadnjih mjeseci sam najviše vježbala zbog koljena, jer sam lani imala ozljedu, ali zadnje vrijeme se vraćam jogi.
andiko, ti si sigurno ispred mene po znanju i mogućnstima, ali ovo su neki od mojih joga linkova:
Pregled poza s uputama
Još jedan indeks poza (ovdje su mi draže upute, a u gornjem su detaljnije)
Neke dobre početničke kombinacije (taj sajt mi je i inače drag za čačkanje)
Ovo mi je super za jutarnje doleženje sebi, s tima da radim svoje varijacije na temu.
Neka pravila za slaganje vježbi
Videa za neke pojedinačne poze , posebno su mi dobri ovi s damom u plavom trikou
Izdvojeno za stražnjicu i za noge (to sam zbog koljena radila pojačano, osim nekih poza u kojima me boljelo...i nekih koje ne mogu :D)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma