Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: joga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mene zanima 90% vježbanja...ali sam počela razmišljat o disanju i meditaciji...otom potom. Nemam vremena za to.

Peterlin, kužim kaj pričaš...al kod mene je situacija takva...u 9 pospremim klince u krevet, muž ide u kadu...mojih 40-ak minuta joge, dolazi muž...serije do pol 12 Kad sam išla van na jogu, dolazila sam doma u 11 i onda su serije trajale do iza ponoći...nije mi pasalo... Uz klince i jihove aktivnosti nisam uspjela iskombinirat ranije satove.

ne znam zašto ni jedan vaš link na you tube-u ne mogu otvorit.

vertex, hvala ti puno na linkovima, možda mi posluže kad zaglavim negdje. Ja sam vježbala kod izvrsne instruktorice i još nekoliko njih godinu dana, a i prije sam svašta vježbala... ja sam ti nekakav intermediate level...muče me poze (tipa vrane), ali mi stoj na glavi nije problem, most i tak... Sad si radim od te Dagmar (ne volim mijenjat instruktora kad mi sjedne) iz montezuma joge 3 filmića...prema raspoloženju taj dan

you yube yoga dagmar prve tri kaj se pokažu..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, kužim kaj pričaš...al kod mene je situacija takva...u 9 pospremim klince u krevet, muž ide u kadu...mojih 40-ak minuta joge, dolazi muž...serije do pol 12 Kad sam išla van na jogu, dolazila sam doma u 11 i onda su serije trajale do iza ponoći...nije mi pasalo... Uz klince i jihove aktivnosti nisam uspjela iskombinirat ranije satove.
    Isto je bilo i kod mene, ali moja joga počinje u 9 navečer. Treba mi cca 15 min, a do tada su moji klinci već bili u krpama i mm ih je obično zabavljao (pričica i gašenje svjetla) nakon čega je i on imao svoju slobodnu večer.

I danas je tako. Ako slučajno iz nekog razloga ne odem nego ostanem doma, baš primjećujem da su mi sinovi nervozni - navikli su se da imaju 2x tjedno večeri slobodne od maminog zanovijetanja, zavirivanja u to što gledaju, čitaju, kako sjede itd... Bolje im je kad se pokupim na vježbanje. I meni. Dođem u 10:15 navečer, a tada su u 90% slučajeva već u krpama.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 01.04.2016. at 14:59

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    you yube yoga dagmar prve tri kaj se pokažu..
    andiko, pogledala sam zasad samo prvi filmić. To su sve stvari koje volim i mogu, osim stoja na glavi. E sad, baš sam nedavno odlučila počet savladavat razne vrste stojeva i balansiranja na rukama iz joge. Imaš li nešto za preporučiti, možda baš od Dagmar? Tu sam skroz na nepoznatom. Svijeću mogu dobro, ali sve drugo mi je špansko selo.
    Baš sam pred koji tjedan išla samo samo malo "osjetit" ovaj stoj na glavi koji Dagmar radi u filmiću, pa namjestim ruke i glavu, i onda kažu da odtapkaš nogama tako da dovedeš kukove iznad glave - tu već mi se čini da ću se prevalit na drugu stranu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •