Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: joga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja jogiram kod kuce Redovna sam nesto vise od godinu i po dana. Meni se najboljom pokazala aplikacija Down Dog. Mozes izabrati duzinu treninga, nivo vestine, vrstu sessiona (flow, restorative, quick flow itd.) i deo tela koji zelis da znacajnije odradis (donja ledja, zadnja loza, kukovi, gornja ledja i ramena, itd). Najkraci session je 12min a ima ih i sat i po rekla bih. Znam da nekima odgovara otici na jogu jednom ili dva puta nedeljno, ali ljudi su razliciti. Meni treba cesce, i zato je kucno bolje za mene. Poze su dobro objasnjenje i nisam imala problema s pravilnim izvodjenjem. Jasno mi je kad nesto ne mogu, poslusam kako prilagoditi i vremenom se napreduje.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jogiram kod kuce Redovna sam nesto vise od godinu i po dana. Meni se najboljom pokazala aplikacija Down Dog. Mozes izabrati duzinu treninga, nivo vestine, vrstu sessiona (flow, restorative, quick flow itd.) i deo tela koji zelis da znacajnije odradis (donja ledja, zadnja loza, kukovi, gornja ledja i ramena, itd). Najkraci session je 12min a ima ih i sat i po rekla bih. Znam da nekima odgovara otici na jogu jednom ili dva puta nedeljno, ali ljudi su razliciti. Meni treba cesce, i zato je kucno bolje za mene. Poze su dobro objasnjenje i nisam imala problema s pravilnim izvodjenjem. Jasno mi je kad nesto ne mogu, poslusam kako prilagoditi i vremenom se napreduje.
    Skinula app, odlična je

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    ovu aplikaciju sam i ja počela nedavno koristiti i stvarno ju preporučujem
    čak sam i platila premium, da imam više izbora
    uspjela sam i muža nagovoriti, pa sad jogijamo svaki dan zajedno
    osjećaj je divan!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ovu aplikaciju sam i ja počela nedavno koristiti i stvarno ju preporučujem
    čak sam i platila premium, da imam više izbora
    uspjela sam i muža nagovoriti, pa sad jogijamo svaki dan zajedno
    osjećaj je divan!
    Dao ti je vise mogucnosti za placanje? Meni je nudilo samo jednu. Sad sam bas prekopala app i ne vidim da ima ikakva druga opcija. Mada, meni nije ponudilo ama bas nista ni besplatno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •