Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
Nakon dugog premišljanja odlučila sam otići na sat yoge..Nekako sam nakon prvog sata ostala blago razočarana, ne znam kako je drugdje, kod mene je jedini studio u gradu tako da nemam mogućnost izbora, grupa je mješana, ne znam tko je koliko iskusan...Ja sam kao padobranac trebala hvatati u hodu i za većinu vježbi nisam sigurna da sam skužila kako treba raditi...Gledajući druge ostala sam još više zbunjena jer sam shvatila da i oni ne rade jednako( ne znam tko je od njih početnik a tko veteran )...Kad gledam vježbe na netu, neke su tako opširno objašnjene da mi se čini da se lakše da naučiti tako nego u studiu gdje plaćaš i moraš biti točno u određeno vrijeme, a kući možeš vježbati kad god i koliko god...Što vi mislite ?
Meni tako odgovara. Idem već 12 godina. Mala je grupa na mojoj lokaciji i točno se vidi tko je stari, a tko novi član. Stari znaju zamjenske vježbe ako neku ne mogu ili ne smiju raditi. Voditelj novima pokazuje i upućuje ih. Čak i naš stare ponekad korigira ali ništa bitno.. Postoji priručnik sa nacrtanim i opisanim vježbama koji se može kupiti za neke sitne novce.