Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1231

Tema: Sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A dobro, Lili, de gustibus... . Moja mama ne voli kale iz istog razloga, ja volim i njih i hrizanteme, to je valjda prvo cveće koje sam u životu videla, kad sam dete poslednjih dana oktobra . Inače bih rado slikala jedan balkon u selu, da vidiš kako može biti lep pod hrizantemama.
    Ali i rozi vresak bi rado i ja imala, nikako da se usudim da ga kupim, moja jetrva ga kupuje godinama i nikad joj ne poživi dugo, a baš je spretna i iskusna sa cvećem, bašta joj je divna, ali vresak joj je uvek jednogodišnji...Pa računam da je to bacanje para (razuverite me, ima li neka tajna, kiselo zemljište ili tako nešto?)

Tangerina, moje mačke su idioti po tom pitanju. Zbog njih i dočekam svaku jesen sa gomilom malih pelcera (čitaj slome sve što stignu )

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    A dobro, Lili, de gustibus... . Moja mama ne voli kale iz istog razloga, ja volim i njih i hrizanteme, to je valjda prvo cveće koje sam u životu videla, kad sam dete poslednjih dana oktobra . Inače bih rado slikala jedan balkon u selu, da vidiš kako može biti lep pod hrizantemama.
    Ali i rozi vresak bi rado i ja imala, nikako da se usudim da ga kupim, moja jetrva ga kupuje godinama i nikad joj ne poživi dugo, a baš je spretna i iskusna sa cvećem, bašta joj je divna, ali vresak joj je uvek jednogodišnji...Pa računam da je to bacanje para (razuverite me, ima li neka tajna, kiselo zemljište ili tako nešto?)

Tangerina, moje mačke su idioti po tom pitanju. Zbog njih i dočekam svaku jesen sa gomilom malih pelcera (čitaj slome sve što stignu )
    Ja si ne mogu pomoći, meni su krizanteme samo za groblje.
    I svaki puta se iščuđavam kada vidim slike, kako su u Japanu obićno cvijeće.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja si ne mogu pomoći, meni su krizanteme samo za groblje.
    I svaki puta se iščuđavam kada vidim slike, kako su u Japanu obićno cvijeće.
    krizanteme u Japanu nikako nisu obično cvijeće, već simbol carstva, nacionalni je cvijet i nalazi im se i na putovnici

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Tang, jesi li uspjela uzgojiti limetu?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    krizanteme u Japanu nikako nisu obično cvijeće, već simbol carstva, nacionalni je cvijet i nalazi im se i na putovnici
    "Obično" sam mislila pod namjenu, kod nas se večinom koristi za groblje. A ne da je cvijeće obično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •