Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1231

Tema: Sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tu otopinu koristiš i za ostale biljke ili samo za aloe?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Tu otopinu koristiš i za ostale biljke ili samo za aloe?
    Za sve, cca 1x mjesečno, kad je plaća (koja metoda prisjećanja) i biljke dobiju svoju dozu. Zimi kad su unutra ne treba, a u fazi intenzivnog rasta ponekad dodam još koju dozu banane ili koprive, ali ova druga smrdi. Koru od banane prek noći potopim u staklenku od krastavaca, ujutro dodam još toliko vode i udri... Banane su pune kalija, pa to djeluje odlično.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Za sve, cca 1x mjesečno, kad je plaća (koja metoda prisjećanja) i biljke dobiju svoju dozu. Zimi kad su unutra ne treba, a u fazi intenzivnog rasta ponekad dodam još koju dozu banane ili koprive, ali ova druga smrdi. Koru od banane prek noći potopim u staklenku od krastavaca, ujutro dodam još toliko vode i udri... Banane su pune kalija, pa to djeluje odlično.
    Za koliko cca tegli cvijeća je dostatna ta doza pripravka od banane?

Kako imam jednog adama u stanu, sve mi se čini da bi bila taman za njega....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Za koliko cca tegli cvijeća je dostatna ta doza pripravka od banane?

Kako imam jednog adama u stanu, sve mi se čini da bi bila taman za njega....
    Ja to iz staklenke ocijedim u plastičnu bocu 1,5 l i dopunim običnom vodom. Ispadne litra i pol. Dovoljno za moje tri klivije, jednu hoju (to uredno cvate) a od lisnatih dva spatifiluma i dva puzajuća filodendrona. Imam i zamioculcas, ali njega se rijetko zalijeva i još rjeđe prihranjuje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •