O, tx! Ja imam masu toga vani, u mojoj zgradi nema podruma sa svjetlom, to u zajednicko stubiste ne mogu sve iskrcati, a stan necu manje grijat zbog bilja (a ne bi ga imala gdje ni stavit), ostajem na rezimu na kojem sam dosad bila da dio ostaje na balkonu, 2-3 idu unutra, ostatak koji ne prezivi nadomjestim na proljece.

Odgovori s citatom
. Bit će prije više kod mene, al piše da je 25. Frend je jednom komentirao da imam uvjete za terarij. U stanu bilje super uspijeva, ali ono koje prihvaća takve uvjete (fikus benjamin mi je moja velika ljubav, imam ga godinama, ogroman je i za njega sam se jedino kod selidbi plašila, njemu je to idealno - em ne mrda, em stablina temperatura, em nema previše propuha/zračenja). Već sam skužila što izdrži, što ne - fikusi uglavnom OK, šilj mi je predivan, ali on ne bi izdržao periode nezalijevanja koji se znaju dogoditi, sukulentići prežive, plus ona najizdržljivija mesnata biljka, a drugo... s promjenjivim uspjehom (znam da ljubičice nemaju šanse, kućne srećice ili orhideje, njima je to too much).