- 

Jelka, super za pupove, ako si veselo skakala po kući i cijukala, potpuno te razumijem!
 meni su orhideje sad nova opsjednutost, nakon što sam doktorirala na sukulentima
 ovdje sam totalni početnik, imam tu jednu, koju sam dobila lani, i sad cvjeta po treći put otkad je imam, tako da s njom ne mijenjam ništa, očito joj odgovara. bila sam joj ljetos promijenila koru i pregledala korijenje, ali kako nisam tad znala šta da gledam, vjerojatno sam mogla to i bolje obavit

na fejsu sam se priključila u grupu "uzgoj orhideja u vodenoj kulturi i drugim medijima". silno mi je privlačno to navikavanje orhideje da raste u vazi s vodom, da se lijepo vidi korijenje, baš mi to super izgleda. ali ne želim riskirat ništa s ovom koja tako lijepo uspijeva, pa sam za tu svrhu uzela jednu novu. sad je maltretiram donijela mi kolegica danas par grančica vrbe da stavim u vazu s njom, jer vrba potiče rast. drži mi fige! donijela mi kolegica danas par grančica vrbe da stavim u vazu s njom, jer vrba potiče rast. drži mi fige!

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma