Da, trebaš prvo promijenit zemlju i fizički ukloni sve što možeš, najbrže je mlazom vode, ako možeš stavit biljku u kadu i dobro je otuširat. Ja onda uzmem jednu šalicu, u nju ulijem octa i štapićem za uši umačem pa skidam iz nabora među listovima gdje mogu zahvatit.
Sunce neće ništa pomoć, meni se pojavi na sukulentima koji su stalno na suncu. Od njega ti listovi mogu dobit samo opekline.

Meni je jedan od boljih savjeta u prskalicu staviti malo deterdženta za suđe i s time naprskati biljku, valjda se onda ne mogu tako lijepit. To treba ponavljat svako nekog vremena ali djeluje. Probala sam još vodu sa odstajalim čikovima ili duhanom, vodu s koprivom, s listom rabarbare. Nije bilo toliko dojmljivo, tj to bi trebalo svako toliko ponavljati a ta procedura gdje trebam prvo namakat nešto mi je bila komplicirana, niti imam uvijek pristup svemu tome.
Biokill meni nije pomogao, neki tvrde da njima je. Ima neko sredstvo u Pevecu baš za vunaste uši koje je prijateljica nedavno uzela i kaže da je pomoglo.