Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1237

Tema: Sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ups nisma ni pomislila da treba unosit pelargonije. Tek od ove godine ih imam, pa baš i ne znam puno o njima.

jel one mogu preživit zg zimu na balkonu (orijentacija jug)?
    Nema šanse. To staviš na stubište. Ja svoje obrežem (uklonim višak lišća - prebujne su i rade puno smeća ako ih ostavim kakve su izvorno). Ošišam štajaznam na trećinu ako su velike ili na pola ako nisu prebujne. Zimi zalijevam kad je plaća, odnosno 1x mjesečno, običnom odstajalom vodom. Ne prihranjujem.

Bugenvilije isto. Nemam, ali ima kolegica. Drži ih u sobi koja se ne grije.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nema šanse. To staviš na stubište. Ja svoje obrežem (uklonim višak lišća - prebujne su i rade puno smeća ako ih ostavim kakve su izvorno). Ošišam štajaznam na trećinu ako su velike ili na pola ako nisu prebujne. Zimi zalijevam kad je plaća, odnosno 1x mjesečno, običnom odstajalom vodom. Ne prihranjujem.

Bugenvilije isto. Nemam, ali ima kolegica. Drži ih u sobi koja se ne grije.
    Joj onda ih ne smijem više ni saditi jer meni su te ukrasne posude za cvijeće ujedno i ukras na balkonu, nisam ih namijenila za stavljanja i skidanja, balkon mi je bez njih prazan. Mislim da ću onda žrtvovat ove pelargonije :/ a dogodine sadim nešto drugo. Prkosi uredno prežive zimu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •