Pa da, ako ima dosta vode kukuruzu vrućina ne smeta, baš suprotno . Imala sam tamno ljubičasti ukrasni, ali grdobe od mačaka su ga sa godinama zatukle i nemam više volje da ratujem sa njima .
Ja sam sa kućom kupila fantastične ljiljane, Darvinove lale i zumbule, a da nisam ni znala, sve je izgledalo kao grozno korovište do proleća, a onda, mom oduševljenju nije bilo kraja kada su se pokazale čitave leje !
I meni su kale odmah do česme i samo ih pljusnem u prolazu, isto budu divovske one sa širokim listovima, žute i narandžaste, ove roze sa linka imaju sabljasto lišće i niže su, ali prelepe, cvet menja boju dok precvetava od skoro bele, preko svih nijansi ružičaste do te tamne na slici.
Ali rado bih teleportovala sebi drvo mandarine, samo kad ne bi mrzlo . Ne znam šta ću ni sa limunom što sam dobila proletos, izrastao je valjda metar ovog leta i ne znam hoću ga sačuvati na zatvorenoj terasi. Zato godinama i nisam htela da ga gajim, ali mi je tata doneo neki mali iz semena i nisam imala više srca da odbijem...