Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1231

Tema: Sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Moglo bi biti dobro ovo, kubikaža je mala tamo - jedino da ubedim muža da neću spaliti kuću tako, on malo više baca na paranoju oko toga nego ja

Žao bi mi bilo da se izduže i poblede, trenutno izgledaju sjajno, nisu se smrzle a hladnoća im je izvukla dodatne zaštitne boje, jedna od echeveria je skoro neonski pink, kao plastična je , mislim da je to Perle von Nürnberg, sudeći po netu.
    vjerojatno je ona da, stres izvuče ono najbolje iz njih
    Meni je jedna preživjela zimus -4, mislim čak i u mokroj zemlji, stvarno sam maćeha ponekad

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je jedna preživjela zimus -4, mislim čak i u mokroj zemlji, stvarno sam maćeha ponekad
    Kraljice Ja još nisam sklonila sve osetljive biljke od mraza

Ali da vratim temu na sobno, konačno sam predala svoja dva velika bendžija jednoj školi, jer su izrasli preko 2,5m visine i preko metar širine ovog leta, tamo su za sada sretni, valjda će i ostati. Zadržala sam nekoliko njihovih beba iz reznica .
    Ove godine sam čvrsto rešena da broj saksija u kući ne pređe 20 , sa sve ukrasnim paprikama koje su ljubimci MM-a, eksperimentiše koliko zima mogu da prežive kod nas, do sada najstariji čili ima 3 godine i još se drži.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •