-
Osoblje foruma
Nisam Lučingerova pacijentica nikada bila, imam samo jajnike policističnog izgleda - nikada hiperstimulacija, no kao veteranka ovdje na forumu koja prati i druge klinike i MPO centre moram reći da se ipak čini da Lučingeru često "zglajzaju" PCOS pacijentice - stimulirajući ih često u najmanju ruku neoprezno, davajući HCG trigger i često i HCG boostere - njegovom odlukom umjesto "freeze all" embryos kad je već došlo do hiperstimulacije, on ide na transfer svježih embrija unatoč hiperstimulaciji (i to uvijek dva embrija - nekada transferira i tri - iako ne znam kod PCOS slučajeva), uglavnom prateći godinama ovaj forum i šire - Lučinger ne radi u skladu sa stručnim preporukama, kao da ima samo u fokusu pošto-poto trudnoću, manje ili čak NE mareći pritom za zdravlje svojih pacijentica. Ali ono što je pritom meni osobno najopasnije jeste činjenica da on to radi bez da informira svoje pacijentice o opasnosti u kojoj se nalaze.
I slažem se s tobom Malaguena, PCOS pacijentice ne bi nikako trebali ići kod Lučingera!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma