Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Ponovno vegetarijanac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Riba je meso.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Riba je meso.
    Da. Znam. Ja nisam vegetarijanac ni kandidat za to. Ali makrobiotika mi odgovara. Riba je dio te priče.

Riječ je u citiranom postu bila o tome da li netko postane vegetarijanac zato jer mu je žao lijepih malih zečića. Na to nisam osjetljiva.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam vege 21 godinu. Nisam nikada imala potrebu jesti meso u ovih 21 godinu. Slušam svoje tijelo i pratim ga. Vjerujem da neću nikada krenuti opet jesti meso, ali da mi se nešto promijeni i poželim ga, moguće da bih ga jela. Zadnje dvije godine povremeno pojedem kakav kolač s jajima, ako su domaća i pod uvjetom da ih ne mogu osjetiti. Sve tri trudnoće bez želje za ičim drugačijim, osim sad u trećoj imam ludu želju za što više sirovim povrćem, svježim sokovima od povrća/voća.
    Inače kuham meso mužu, ali imam problem s rezanjem crvenoga mesa pa to prepuštam njemu. Starija kćer je vl.izborom vegetarijanka od rođenja, nikada nije jela meso iako ga je probala. Ribu je jela s 2 godine ponekad, sada ne želi. Sin je jedino lud za puretinom i mesnom juhom, ostalo ne voli previše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •