trebammalu pomoć kako namjestiti slajdove da idu jedan za drugim, program nam ne nudi neku vrijednost vremena, s time da prezentacija ima i pozadinsku glazbu???
Ne znam koju verziju pp-a imaš, ali trebalo bi ti tamo kod transitions (prijelazi) biti opcija "advance slide" i onda isključiš miša i utipkaš vrijeme koliko hoćeš da traje, ili ako je toga puno ideš na "slide show", "rehearse time".
zutaminuta dobro kaže, ovisi dosta o tome koja je verzija PowerPointa. Ja imam prastari XP i Office, pa ide ovako:
Okretanje slajdova podesiš u kućici "Slide Show" - odabereš "Slide Transition" i unutra nudi odabir - da li želiš na klik miša (to isključiš) ili automatski (to ukljčiš). Sad dalje biraš fast-medium-slow ili možeš podesiti vrijeme, ali to ti pokaže program tek kad isključiš miša.
Što se glazbe tiče, ne znam kako se zaključa u pps (ono što se šalje e-mailom), ali znam kako se ubaci prateća glazba ako to vrtiš na svom računalu. Ako imaš na stiku ili cd-u, moraš u isti folder s prezentacijom staviti i audio i linkati da ga vuče iz tog foldera. Ovako nekako ide: "Insert" - "Movies and sounds" - Audio from my computer (pa nudi odabir audio formata).
Doma imam noviji operativni sustav i ppt, a jedina razlika je u oblikovanju toolbara - umjesto padajućih menija imaš na gornjem toolbaru sličice, samo treba naći pravu.
Ako ne bude išlo, nađi u firmi nekoga iz prodaje tko se bavi time, nek ti pokaže, jer ekipa to sigurno zna.