-
Trudna sam - morala bi prestati dojiti
Evo situacija je slijedeća.
Maloga dojim evo godinu i pol. Sad sam ostala trudna (6 tjedana) i imam sitna krvarenja i bolove nalik menstrualnima.
Bila sam kod ginekologa i rekla mi je da nemam izbora nego moram prestati dojiti zbog grčenja maternice (zabranila je i sex).
Mali je dojio uglavnom kad bi se uspavljivao navečer i po noći, ako bi se probudio.
Sad, ja sam već ranije razmišljala o prekidu jer mi je to postalo neugodno (počeo me je grist, pokvarila mu se tehnika jer je obuhvaćao samo vrh bradavice).
Jučer je drugu noć zaspao bez cice i naravno bilo je urlanja. Ide stalno prema meni, ali ne dozvoli da da zagrlim podragam, samo cica dolazi u obzir.
Nakon 10-ak minuta natezanja MM ga je uzeo u dnevni boravak, pogledali su Baby Einstein-a i mali je zaspao. Probudio se još jednom po noći i opet su išli gledat TV par minuta pa sam mu pjevala pa je zaspao.
Uglavnom, srce mi se kida kad ga vidim da plače jer do sada se to nije nikad dogodilo.
Dajte mi neki savjet kako da mu to olakšam. Znam da ga trebam puno maziti i biti s njim, ali kako da to izvedem kad ga nebi trebala nositi radi opasnosti od spontanog.
Help
-
probaj mu pričati o tome kako cica ide spavati kad padne mrak ili nešto u tom stilu.
za uspavljivanje tata stupa na scenu, ti se probaj maknuti iz vidokruga ili prošetaj kad se ide uspavljivati. njemu je teže ako si u blizini kad se uspavljuje a ne može dobiti cicu.
držim vam fige.