Pozdrav, imam sljedecu situaciju: potrosili smo sve hzzo postupke, u najblizoj klinici smo bili u raznim postupcima 8 puta i tu smo ostvarili putne troskove. U 2 navrata smo bili u postupku u Zagrebu (preko HZzo) i tada nismo imali putni nalog.
Ono sto me zanima jest je li moguce (po nekoj osnovi, buduci hzzo pokriva troskove do najblize ustanove) za ta 2 puta sto smo odlazili u Zagreb (cca 3-4 puta po postupku) retroaktivno traziti putni trosak, ali ne do Zagreba nego do najblize ustanove (jer bi da smo se nastavili lijeciti tamo isplatili troskove do tamo). Moze li se retroaktivno traziti od Poliklinike u Zagrebu upisivanje u putni nalog i bi li uopce soc gin dao takav nalog unazad par mjeseci? Ili se moze traziti od Poliklinike u Zagrebu dopis u kojem ce oni navesti i ovjeriti da smo te i te datume bili tamo na folikulometriji, punciji, transferu ili cemo vec?
Ima li netko da je pokusao tako nesto traziti? Zanima me je li moguce dobiti te putne troskove da se niti ne upustam u skupljanje papira ako Zakon, Pravilnik neki ili neki akt uopce ne predvidjaju takvu mogucnost?