-
Što vam se sviđa, a što ne sviđa u trudnoći?
Evo, da počnem: sviđa mi se apetit. Volim hranu, ali inače ne uživam ni upola kao sada. Pojačan osjet njuha. Osjećam se kao da sam dobila supermoći. Osjetim mirise i pravac mirisa puno bolje sada. Dobro dođe kada kašica malo prigori pa još stignem spasiti.
Ne sviđa mi se kihanje. Hrpa, hrpa kihanja. Kao da sam alergična. Svrbež uha i osjetljive desni. Noćne more. Jako su detaljne i žive, a radnje bi se posramili i svjetski pisci hororaca.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 10.04.2016. at 20:52
-
-
Meni se svidja sta u meni raste beba, svidja mi se kad lupka (ovu jos ne osjetim - mozda mrvicu), definitivno mi se svidja sto nemam mengu, i svidja mi se sto me ljudi malo vise tetose
Ne svidjaju mi se mucnine (fuj fuj fuj!), iscrpljenost u prvom tromjesecju i stalni odlasci na wc... i vjerojatno jos stogod.
-
Mrzim mirovanje i neizvjesnost. Volim sto mi raste trbuh i sto cu biti mama.
-
MM koji je izgubljen u prijevodu i u nicem se ne snalazi, neoprano suđe, neispeglan ves, stan u komi. Cudim se da zna adresu za doc doma s posla.
-
Haha, Ayan baš si me nasmijala
Sviđa mi se što mogu ići na dulji odmor s posla i što ću nabavljati stvarnčice za bebušku, a ne sviđa mi se sve ostalo (povećani apetit, debljanje, mučnine, umor, ludiranje hormona...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma