Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Što vam se sviđa, a što ne sviđa u trudnoći?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno Što vam se sviđa, a što ne sviđa u trudnoći?

Evo, da počnem: sviđa mi se apetit. Volim hranu, ali inače ne uživam ni upola kao sada. Pojačan osjet njuha. Osjećam se kao da sam dobila supermoći. Osjetim mirise i pravac mirisa puno bolje sada. Dobro dođe kada kašica malo prigori pa još stignem spasiti.

Ne sviđa mi se kihanje. Hrpa, hrpa kihanja. Kao da sam alergična. Svrbež uha i osjetljive desni. Noćne more. Jako su detaljne i žive, a radnje bi se posramili i svjetski pisci hororaca.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 10.04.2016. at 20:52

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

meni se svida sto nemam mengu i sto se beba mice

ne svida mi se sto sam ko slon

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni se svidja sta u meni raste beba, svidja mi se kad lupka (ovu jos ne osjetim - mozda mrvicu), definitivno mi se svidja sto nemam mengu, i svidja mi se sto me ljudi malo vise tetose

Ne svidjaju mi se mucnine (fuj fuj fuj!), iscrpljenost u prvom tromjesecju i stalni odlasci na wc... i vjerojatno jos stogod.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mrzim mirovanje i neizvjesnost. Volim sto mi raste trbuh i sto cu biti mama.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

MM koji je izgubljen u prijevodu i u nicem se ne snalazi, neoprano suđe, neispeglan ves, stan u komi. Cudim se da zna adresu za doc doma s posla.

Kupusic avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Haha, Ayan baš si me nasmijala
    Sviđa mi se što mogu ići na dulji odmor s posla i što ću nabavljati stvarnčice za bebušku, a ne sviđa mi se sve ostalo (povećani apetit, debljanje, mučnine, umor, ludiranje hormona...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •