mony, meni je rečeno da se kapsule brusnice ne preporučuju u trudnoći, bar ne u prvih nekoliko mjeseci jer da imaju preveliku koncentraciju brusnice. svakako je bolje koristiti sok od brusnice koji u konačnici puuuuuuuno više košta od kapsula, ali je svakako učinkovitiji. ja ti pijem 3x1 dl dnevno.

danas sma na moje uši slušala magistru kako nagovara ženu da kupi uvin čaj za kćer koja još nije niti 3 mj.trudna jer da navodno nije štetan nimalo, a da jako dobro pomaže kod e.coli koju ova ima. ma zamislite......

zna li itko može i se aloe vera gel s brusnicom koristiti u trudnoći? mene je druga magistra u drugoj ljekarni nagovorila i skoro prisilila da ga kupim i koristim jer ću tako pojačati svoj imunitet i beštije mi neće moći ništa. ja da ne ispadnem glupa kupila sma ga, ali ga ne koristim dok se 100% ne uvjerim da se može koristit. zvala sma uvoznika za hr i oni kažu da ako na deklaraciji ništa ne piše u vezi trudnoće, a ako je ista odobrena od strane ministrstva zdravstva da to znači da je dozvoljen u trudnoći. na pitanje je li ona 100%sigurna rekla je d asu joj sve magistre na putu i uzela je br.mob-a da mi se neka od njih javi. ima li tko kakvo iskustvo?

pusa.