Podizem ovaj topic da podijelim sa vama moju danasnju pricu.
Dakle frisko sam trudna i jos uvijek cekam prvi pregled ... vec par dana me onak malo zapecka pri kraju mokrenja, prvo sam mislila da je to zato sto sam svako malo na wcu. Danas dodem doma i trk u wc, i ne mogu iscjediti nego samo dvije kapi i pece za poluditiiiiii
Uglavnom zovem ginekologicu, nitko se ne javlja jer bas danas radi ujutro. Zovem doktoricu opce prakse, ona mi govori da mi ne moze pomoci da zovem hitnu i pitam njih.
Kako spadam u Vinogradsku zovem njih na ginekoloski, javi mi se neka sestra i kao slavodobitno objavi 'To Vam je urino infekcija!' na moje pitanje sto cemo sad, ona me salje u apoteku nek si kupim neki uroloski caj i nek se strpim do sutra popodne kad ponovo radi moja ginekologica :/
Ja sam nju tri (3) puta pitala zar da kupim Uvin caj??? Da, da, da ... na moj komentar da taj caj ne smiju piti trudnice ona meni odgovara 'tko vam je to rekao?' ... uglavnom nista.
Odem do apoteke i lijepo kazem magistri da sam trudna i da trebam neki uroloski caj, ona nesto kopa po ladicama i vadi zelenu kutiju na kojoj pise 'Uroloski caj' ... evo pijte prema uputi na kutiji.
Dodem doma i ne budi lijena procitam sastav, a on identican Uvinom caju ... doslo mi je da placem.
Uglavnom opet na internet, kopam po Rodi, po svim stranicama koje imaju veze sa trudnocom i naidem na Ljekarnu Buhač ... zovem ih i magistra mi odmah govori da neka ni slucajno ne pijem taj caj, da oni imaju jednu drugaciju kombinaciju. Uglavnom nakon podrobnih objasnjenja lokacije, jurim autom tamo da stignem do 20h. I evo me sad pijem caj, vec sam jednom piskila kako treba ... sigurno cu ovako lakse prezivjeti do sutra popodne.