Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
Meni je neverovatno daispada nemoguce da je nekom super samo s decom, 24 sata. Ja sam skroz smirena osoba, a vec skoro 11 godina sam 24 sata s decom. Sad ih imam 4, ali to nije ni bitno, deca su mi apsolutno super, i nista mi ne fali ovako (11 godina je u pitanju, a ne 6 meseci). Od odraslih mi je uvek najvazniji bio muz, ne zato sto mi je Muz, nego sto je covek s kojim obozavam komunicirati, i ako s njim imam dobru komunikaciju, sve drugo mi je samo ekstra. Volela bih da radim (nekad, kad deca budu odraslija) samo zato da mi samopouzdanje ne bi bilo poljuljano (pa vraceno na mesto, uz trud) svaki put kad cujem negativne komentare o stay at home mamama. Poslednje cetiri godine nemam bas nikog da pomogne jer smo se preselili u Ameriku, i ni to mi nije tesko palo, cak sto vise. Kad citam ove komentare, sama sebi delujem kao izmisljena osoba, a u stvari sam samo jedna mama kojoj je OKEI da bude s decom.
Ma to ti je stara prica. Koliko smo do sad vec imali slicnih tema? Vise nego nekoliko.

Meni je u prici sa Milicom i u pricama sa foruma zapravo nevjerojatno to da ispada da mama kod kuce ( po zanimanju) treba cijeli dan animirati djecurliju i glancati kucu.
Ako je biti mama kod kuce posao, tada je taj posao kao i svaki drugi.
Ima dobrih i losih dana.
Ima produktivnih dana , i onih kada ti se nista ne da.
Ima dana kada sve ide po planu i onih kada ne ide.