Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: I mi želimo biti tata i mama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Jadna sam i moram malo kukati. Naše rješenje o podobnosti još čeka u ladici. Ne daju nam ga bez školice. Prijavljeni smo samo u Adoptu jer nam je soc. radnica prilikom obrade rekla da edukacija nije obavezna. U Adopti su mi početkom travnja rekli da smo u idućoj grupi planiranoj za svibanj. Krajem travnja zovem i ispadne da je grupa već krenula a mi smo zapravo u idućoj koja je planirana za lipanj. Danas opet zovem i nisu sigurni hoće biti u lipnju školice. Školica je besplatna. Predavači nisu. Ne ide to jedno s drugim.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Dulcinea prvotno napisa Vidi poruku
    Jadna sam i moram malo kukati. Naše rješenje o podobnosti još čeka u ladici. Ne daju nam ga bez školice. Prijavljeni smo samo u Adoptu jer nam je soc. radnica prilikom obrade rekla da edukacija nije obavezna. U Adopti su mi početkom travnja rekli da smo u idućoj grupi planiranoj za svibanj. Krajem travnja zovem i ispadne da je grupa već krenula a mi smo zapravo u idućoj koja je planirana za lipanj. Danas opet zovem i nisu sigurni hoće biti u lipnju školice. Školica je besplatna. Predavači nisu. Ne ide to jedno s drugim.

Jako mi je žao Dulcinea radi vaše situacije, i mi smo bili u sličnoj...

Računali smo kako ćemo u roku od cca 2 mjeseca imati rješenje o podobnosti, a to se radi novog zakona otegnulo na skoro pola godine - za poludit!

Samo što su nama odmah prilikom obrade to rekli pa su nam u startu ubili svaku nadu da će biti brzo gotovo...

Jeste probali s obiteljskim centrom? Udruga Na drugi način? Preporučila bih Vam da im svima sjednete za vrat, ovo s tim novim zakonom je živa svinjarija...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Dulcinea prvotno napisa Vidi poruku
    A da li imaš mogućnost to negdje drugdje obaviti?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Dulcinea,

Zao nam je zbog vremena koje vi i svi ostali prijavljeni morate provesti cekajuci na edukaciju. Voljeli bismo da mozemo svima ponuditi sto skoriji termin, jer iz vlastitog iskustva vrlo dobro znamo koliko moze biti tezak taj period cekanja.

Lista prijavljenih na Adoptaonicu nazalost nije mala, no mi se trudimo odraditi veci broj ciklusa edukacije tokom godine kako bismo obuhvatili sto vise ljudi.
    S obzirom na velik broj zainteresiranih na listi (mnogi cekaju jos od prosle godine), ovih dana nastojimo naci neko rjesenje kako bismo prije jeseni organizirali jos jedan ciklus.
    Bude li ga (i mi se tome nadamo!), o tome cemo obavijestiti prijavljene polaznike, redoslijedom prijava.

Srdacno,
    ADOPTA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •