Stranica 15 od 46 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2251

Tema: Odbrojavanje 03/2016 by Ninci

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ma necu se vise ni ja patiti... iduci tjedan cu se naruciti za pregled!
    Al ima jedna pozitivna stvar u svemu ovome(samo jedna) - opet sam se podsjetila kak je to uzivat u keksu bez opterecenja ...
    Ipak su mjeseci iza nas u pokusavanju zaceca ostavile lagane posljedice.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - ciklus od 11mj??? Jaooo, meni je najduži bio 5mj i to samo jednom. Kako to izludi, ali ajde onda nisam radila na bebi pa se nisam previše živcirala.

Nivesa - meni je prošli put dr R rekao da pijem 5 dana po 3 tablete dnevno, a mozes i 7 dana po 2 tablete dnevno. A davno prije sam pila 10 dana po 1 dnevno. Hahaha uglavnom nakon zadnje tablete kroz cca 3-4 dana dobiješ M

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nivesa Ne, pijem ih sedam dana po dvije. Jednu ujutro i jednu na večer. I kad prestanem sa uzimanjem 3. dan mi stigne menga
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 15.05.2016. at 13:15

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dobar dan cure, kasnim danas na kavicu. Al sam taman stigla s kavice.
    Pričate o dugim ciklusima, vjerujem kad se radi na bebici da kašnjenje stvari zna izkuditi ženu
    Jednom u životu mi je kasnila i tada sam imala stupuće
    Dal ste pokušale s Dufastonom kao terapijom????
    Npr. 3/4 mjeseca ga uzimati od 15 do 25dc?
    Piki li tko test uskoro?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Ives - ciklus od 11mj??? Jaooo, meni je najduži bio 5mj i to samo jednom. Kako to izludi, ali ajde onda nisam radila na bebi pa se nisam previše živcirala.

Nivesa - meni je prošli put dr R rekao da pijem 5 dana po 3 tablete dnevno, a mozes i 7 dana po 2 tablete dnevno. A davno prije sam pila 10 dana po 1 dnevno. Hahaha uglavnom nakon zadnje tablete kroz cca 3-4 dana dobiješ M
    Zato i pitam jer sam ja pila 5 dana po 3 i nakon 10 dana dobila ha ha bas me zeli zezat ova m.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Latica - ja sam pila duphaston prije kao terapiju, bas tako od 15.-25dc po jednu, i 28.dan mi je dolazila. Ali to sam pila 3 mj i onda vise ne.

Nivesa - i meni je jednom došla 10 dana kasnije, ali inače dođe točno 3.dan. Probaj i ti, ja sam 20dc počela piti i bilo je ok sad prošli ciklus.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Kavaaaa/caaaaj/kakaoooo!

Napokon opet sunceko!

Ja sam vam samo dosla ispricati ukratko da sam ja odlucila umj sebe za simptome promatrati svoju pasicu! I normalno ja odluku donjela jucer navecer. I danas ujutro idem na posao a ona sjedi pred vratima (ne da mi da idem) i cvili zamnom. A to nije radila sad dobrih tjedan danas. Zamisli! Znaci ne vara nas samo nase tijelo nego i svi drugi hahaha!

E da i od jucer mi se jede Poli i sad sam s TAKVIM gustom sendvic pojela! Al to nije nis cudno za mene

Narancice kaj ima?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 16.5.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

Narancica000 ~~~~~~~~~
    ~62.dc
    vjerujem u bolje sutra~~~~~25.dc
    1latica~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalic
    e:

jagodicabobica ~~~~~~~~~ 23.dc
    Chiara...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    23.dc
    Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~19.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    monaLi
    ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
    Ives000~~~~~~~~~~~~~~~2.dc

Vjerujem u bolje sutra i 1Latica, dobro
    nam došle u
    ljubičice, sretno!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice, hvala na kavici, sjela mi je ko budali šamar..
    od jutra me kida sve.. užas koliko me ova menga boli i rastura. Eto sad kad sam se iskukala
    uz koji srk kave, mogu nastaviti dalje čitam ove tvoje simptome i moram te pitati , kada pada prvi testić????
    VUBS, di si nam ti draga nestala???? Usput.. sorry zbog današnje liste, smanjila sam ti danas jedan dan
    sutra ja to sve ispravim.. ništ se ne sekiraj!
    MonaLi, jel prva tabletica već pala ???
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.05.2016. at 11:41

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ives koji simptomi? Salama za dorucak?
    Testic pada 22 ukoliko M ne stigne 21 kad kalendarski treba. Al nemam simptoma laznih ni umisljenih tak da...
    Drzi se Ives! Ne daj se gaduri hahaha! Ja sam cak za tebe i kakao skuhala

Mona, Nivesa, kak ste mi vi?
    VUBS, Latica sretno! Pridruzujem se uskoro!

Radilicama sretno i spretno pokrivanje, vama koje ste odradile puno strpljenja i zivaca.
    A curama na pocetku ciklusa...a ono...kvalitetne uloske i sto manje bolova

Ljubi vas jagodica!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice, pa jučer si tipkala o dragom koji je sumnjičav i kako je primjetio da su tvoje boobs uvećane,
    ili sam to sanjala a salama je isto jedan od simptoma... recimo ja čim sam počela mlatit burk s mesom
    znala sam da se nešto krije iza cijele te situejšen.

Držim se, ne brini.. zubima za zrak! Popit ću ja i kakao, nije problem. Sad sam svemoguči slatkožder... pojedem
    sve od slatkog što mi se nađe pod rukama, pod nogama, pokraj mene, na meni, oko mene... ( da pojedem, proždrem, bez imalo grižnje savjesti, a onda ostatak ciklusa bježim od vage kao da je ) a prića o kilaži je i dalje zabranjena tema
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.05.2016. at 12:22

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro curke... fala na kavici Jagodić
    Teško je biti na početku ciklusa... imam filing koda se nikad neću maknuti s mjesta

Ives - pala je prva tableticaaaaa, jeeeeee Al naš kaj me buni, moram kod njega na FM tek 16.dc???
    Kaj nebu tada već i ovulacija? hmh... baš sam zbunjena sva...

Jagodica - znači još malo piškiš? Držim figeeee, kad ti je ročkas? nešto si spominjala, nija valjda prošao?

Narančice - ima li simptoma menge?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona, trebala bi do 17dc biti ovulacija.. sve ovisi, vjerojatno ne budete ciljali ovaj ciklus. Ako ti je rekao da dodješ
    tako kasno na fm, inače se na prvu fm ide od 9dc do 12dc.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Čak sam na nekom forumu gdje je on odgovarao čitala da je napisao kako on voli početi sa FM 7 dana nakon zadnje tablete, malo me to buni... da... Ja ću mu doći 15.dc... kaj ja znam. :/

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Poprati si sa lh trakicama da vidiš kad bi ti mogla biti ''O'' bez obzira na fm.
    A za ovo zbilja ne znam što bi ti bilo najbolje, možda da mu pošalješ mail,
    jer meni ovo izgleda kao da on ne računa na ovaj ciklus,nego da želi samo vidjeti
    kako ćeš ti odreagirati na clomid. A šteta da ne pokušate još ovaj ciklus
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.05.2016. at 13:23

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

A pokušat ćemo mi i ovaj ciklus, ništa ja ne isključujem Nije mi zabranio seks pa....
    Budem ja trakice uzela... svakako. Još sam mu ja rekla "znači već ovaj ciklus mogu ostati trudna?" on je rekao "Naravno da možeš", bumo vidli, bitno da popijem tabletice

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A pokušat ćemo mi i ovaj ciklus, ništa ja ne isključujem Nije mi zabranio seks pa....
    Budem ja trakice uzela... svakako. Još sam mu ja rekla "znači već ovaj ciklus mogu ostati trudna?" on je rekao "Naravno da možeš", bumo vidli, bitno da popijem tabletice

Samo ti popij sve tabletice, i vibram da vam upali iz prve!!!!!
    Ja čekam da mi danas javi doktor s kojom dozom krećemo. I u četvrtak startamo.
    za razliku od prošlog puta kad mi je bilo sve ravno, ovaj put se baš veselim.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Kaj misliš da bi ti mogao dati veću dozu? Imala si jedan folikul prošli put?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mona kaj bu on tebi govoril kad da dodes!
    A kaj da ga nazoves i pitas dal budete ciljali ovaj ciklus i da bi ti voljela poceti odma....mozda se predomisli covijek!
    A rockas nije bio jos. Bit ce (24). Koji bi to poklon bio da se 22. pojavi druga crta!

Ives, nisi sanjala, ali moj dragi sanja. Meni se malo "napuhnu" jedno tjedan dana pred M, a on svaki ciklus primjeti da su mi "narasle cice". Zato ne kupujem testove jer on po 10 dana prije M uporan da pisam hahaha.

Tak da od svih tih kvazi simptoma nije nis neobicno. A inace volim hranu

Bumo vidli!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodić - pa nije mi on mama da mi naređuje Tamo sam 15.dc i to mi je kasno
    Držim fige za predivan poklon ovaj mjesec, ali onda ti dragi ne treba ništa kupiti? To je dar od njega

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ak se ispostavi da sam trudna dragi nek si kupi rezervu zivaca!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dan cure
    Mona sretno s Klomidom, da naciljaš odmah ovaj ciklus
    Svakako otiđi ranije na UZV, ja bi obično išla već 11/12dc, jer uz
    stimulaciju nikad ne znaš kada će O. Da li si se naručila kod endokrinologa zbog visokog TSH,
    ili ostaješ bez terapije?
    Ives, popij tabletu protiv bolova, nemoj trpiti bol.
    Jagodice, koji bi lijep poklon bio za rođendan, stupići - ne može bolje.
    Eto mene u ljubičicama, i odmah me uhvatio PMS
    Mrzim gaaaa... Srećom sunce sija, pa sam dobre volje, i idem malo
    s prijama u đir i na kavicu. Pozdrav!!!
    Posljednje uređivanje od 1latica : 16.05.2016. at 14:25

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona, pa da mislim da bi mi mogao povisiti dozu, jer sam sa 2x1 50mg, imala samo taj jedan folikul. Mislim, ne bi valjalo ni da ih
    je bilo previše, ali nadala sam se bar da će biti dva, ili tri. Toliko je dozvoljeno. A time su i veće šanse za začeće.

latice
    , popij kavicu i prošeći i za mene.. ja sam u horizontali, jer me baš grči..užas jedan! Popila sam već tri tablete od jutro i ne mogu vjerovat da nema nikakvog poboljšanja, kao da sam pojela tik tak.

Jagodice, hahahah kao da ti nismo mi tu dosta koje te nagovaramo da pišneš ranije, još i dragi doma navljajuje hahaha
    Mogle bi mi i njega dodat na odbrojavanje. vidim da mu dobro ide.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.05.2016. at 14:33

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ives ide njemu super.
    Nakon M: "kad ti je O?"
    Nakon O: "narasle su ti cice, imas koji stapic onaj?". Ja:"nisu mi narasle cice to govoris svaki mj i onda i mene uvjeris -.-"
    Prije M : "kad trebas dobit?"

Tak da komotno moze u odbrojavanje hahaha (pod imenom bobica )

Kak bolovi?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hehehe primamo i muške u ekipu ^^

Bolovi i dalje postojani. Lupila sam s malim nožnim prstom u stolicu i sad me manje boli trbuh..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Latica - hvala ti ovaj ciklus sam na Bromergonu il kak se već zove pa ćemo vidjeti sto se događa sa tsh. Ako se ne unormali onda ćemo ga napasti nekom terapijom.

Ives - ja sam mislila da su dozvoljena max 2 folikula... Ajde super, i ja bi da su 2-3 pa onda već ima realne šanse.

Pitanje za sve: kako vaši muževi/partneri reagiraju na cijelu ovu priču? Jesu skroz u tome ili nisu uopće? Jel pitaju svaki dan oko toga ili samo tu i tamo. Jel slušaju vaše price i brige oko toga svega? Jel znaju kad trebate na kontrolu/FM/ ili nesto treće ?

Moj je tu ako bilo kaj trebam, vozi me di treba, kad pričam o tome sluša, ali uvijek je nekako ma dobro bit ce to ok. koda nije svjestan da zapravo imamo problem. Znam da ne moze u sve biti upućen ko ja, ali nekad je previše skuliran, sto ne znam jel dobro ili ne? Sluša me i kuži kada pričam ali da bi sam krenuo o tome pričati NIKADA. Mislim divan je, kad sam u depri trudi se i to... Sam je predložio da odradi sgram... Ali nekad si mislim blago njima...

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona, mene je MM iznenadio pozitivno, kad smo krenuli u ciljane, jer su ga zanimali detalji detalja
    Nakon par mjeseci ciljati O, trakice, BT, folukulometrije su nam stvarale presing. Sama pomisao da stiže O i MORAMO imati keks joj bilo je užas.
    Onda ga je slomio loš nalaz spermiograma. Dala sam mu dva mjeseca da se sabere i krenuli smo sakupljati nalaze i naša MPO priča je počela

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja imam iskustva samo kaj se keksanja tice i tu me prokuzio da kad dodu dani oko O ga nebudem odbila pa nekad glumi i nezainteresiranost. Ugl mu ja nikad ne govorim kad je O ak sam ne pita.
    Mi smo friski ali i kod nas je bilo trzavica. Tipa kad ga odbijem mi kaze da bitno kad ja ocu da se mozemo.
    I nece nista reci ali kad dobijem M vidim da se razrocara. I vidim da se nada skupa samnon ali on o tome nista ne govori.
    U startu je mislio da bu to samo tak iz prve sad malo dolazi k sebi.
    I kad je pisanje u pitanju tu ne uvijek hrabri i potice jer je znatizeljan.
    U biti ne govori mi nis otvoreno ali i sama vidim po njemu sve.

Al ja stvarno nemam kaj puno pricati kad smo mi tek poceli s keksanjem bez vadenja magicnog stapica hahaha.

Ali sam odma shvatila da ako ne mora znat kad su plodni dani bolje da ne zna. Samo do sad je vec pohvatao

P.s. Moj dragi recimo nije odusevljen kad idem kod gina. Isto, nis ne kaze, al je cangrizav taj dan

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona, mislim da bromergon prije piješ zbog prolaktina ne zbog tsh.
    Što se folikula tiće, gin mi je rekao do tri da toleriramo. Ali već i tada bi morala biti spremna na blizančeke ako ne i trojke više od tog nije dozvoljeno. I nikada mi ne bi dozvolio niti bi meni palo na pamet imati tada odnose..
    Krećemo opet 2x1.
    I baš se veselim nekako ovim pokušajima.

Moj muž je u sve dobro upučen, i prava mi je potpora u svemu. Vrijeme mu ne dozvoljava da ide samnom kod dr., da može išao bi samnom čak i tamo puno mi znaći što kuži sve bez puno govora.
    I što me sasluša kada imam potrebu izjadat se oko svega. On mi je baš pravi oslonac.

I ako nije da samo o tome razglabamo.
    On započinje temu o tome večinom onda kada želi sex.. dok ja o tome svemu mislim 24h na dan.
    Ipak su naši muški mislim manje opterečeni od nas. I slažem se s tobom mona. Blago njima.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodica - haha joj to mi je poznato, ja oko plodnih dana samo govorim ajmo ajmo ajmo... moramo... A kada nisu plodni dani otkantam ga bez grča I meni moj to zna prigovoriti, kao sexamo se samo kad ti želiš. Možda i je tako, ali to je samo u ovom razdoblju kad sam sva u tome...

Latica - mislim da mom neće biti problem ciljani odnosi, njemu će biti problem kaj ću ja nakon ciljanih biti u sasvim drugom filmu. Kad su nas poslali na MPO ja bi njega znala vidjeti za kompom kako na youtubeu gleda sve postupke, što i kako. haha To mi je bilo slatko.

Ives- da bromergon pijem za prolaktin ali je doktor rekao da mi je možda tsh visok zbog prolaktina. Pa ako njega popravim možda se i tsh popravi. Oni su usko povezani navodno.

Ja na svom dragom vidim kad je zabrinut za mene... onda me kao tješi... ali jadan nikad ne uspije u tome :D
    I on mene nekad pita nešto, tipa sad u bircu "jel ti doktor odgovorio na mail?", ostala sam šokirana... inače takve detalje ne pita. I taman kad pomislim da on uopće ne razmišlja o tome, eto pitanja
    Ali pak s druge strane, jedno jutro me vodio na briseve i parkira se pred dom zdravlja i kaže "a kaj ono sad moraš?"

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure jutro!
    nikako da se javim, guzva neka, mali mi dobio vodene kozice

inace, danas mi je 7dc
    totalno mi se skratio ciklus, evo sada nakon 21 dan sam dobila...i tako svaki drugi ciklus
    s obzirom da jako puno dojim-dobro da i imam mengu

izgleda da smo pokrivali krive dane, morat cu i ja u nabavku trakica

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Da malo uletim evo vecera se pece. Zapecene makarone sa sirom ako ste za posluzite se. Ipak treba nam snage za sve to silno keksanje hehe.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Di ste cure? Što ima novog?
    Mona jesi krenila s Klomidom?
    Ives ti?
    Kod mene potonule sve nade. Grčevi su stigli, vjerojatno i stvari budu za dan dva
    A glupača se ponadala da bi mogli stupići

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Latica, nemoj se bedirati sve se mi tako ponadamo. Ali do m nestigne jos ima nade!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozdrav curke, jučer neko zatišje?

Anka- jel bila fina večera? hehe
    Latica - nema veze ako dođe, odmah u nove pobjede... Ali grčevi su simptomi i nečeg drugog
    Ja sam upravo popila 3. tableticu Clomida, čim ju popijem osjećam se loše... koda imam temperaturu, baš teško...

Di su ostale curke?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 18.5.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

Narancica000 ~~~~~~~~~
    ~64.dc
    1latica~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~ 25.dc
    Chiara...
    ~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalic
    e:

Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~21.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    vjerujem u bolje sutra~~~~~ 8.dc
    monaLi
    ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    Ives000~~~~~~~~~~~~~~~4.dc

Jagodicabobica, i Chiara, eto i vas
    napokon u
    ljubičicama.. sretno curke!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja od sutra krećem s clomidima, žgaravica me žari još od prošle terapije, i sad ,
    opet na novu, baš me zanima kako ću odreagirat sada. Valunzi su postojani i dalje,
    a muka mi je na sve živo. Bit će veselo ovaj ciklus.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - znači i tebe simptomi muče? Joj meni glava ko balon a nisam ih ni sve popila još

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona, to samo znaći da se događa nešto.. simptomi koliko god ne prijaju, ali barem govori da se nešto budi-događa!,
    Meni još drži od prošle ture, sutra krećem s novom 2x1... so help me God!!!!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - sreeetnoooooo Opet si na 2x1? Ajde samo da se primi...
    Ma podnijeti ću sve simptome, nije problem. Samo neka nešto dobro vidi na ultrazvuku... Bar to ovaj ciklus, a idući da je dobitan

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala Mona
    Znam da ne polažeš nade u ovaj ciklus, ali od srca ti želim da ti još ovaj bude dobitan.

Doktor je rekao da ćemo još ovaj ciklus probati s 2x1, ako ne bude uspjelo, idemo na veću dozu.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Sve ćemo znati uskoro, bar ću nakon "O" znati imam li se čemu nadati, ako kaže da nije bilo ovulacije onda mirno čekam M. Samo ako ne dođe do ovulacije moguće da će mi opet M kasniti jelda? :/

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Sve ćemo znati uskoro, bar ću nakon "O" znati imam li se čemu nadati, ako kaže da nije bilo ovulacije onda mirno čekam M. Samo ako ne dođe do ovulacije moguće da će mi opet M kasniti jelda? :/
    onda ti bude dao duphastone, pa će doći m. Ali vjerujem da ćeš dobro odreagirat na clomid.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ives i mona sretno cure, žao mi je zbog glupih nuspojava Klomida..
    Provjerite s ginekologom na folikilometriji stanje endometrija, ja držim fige
    za debele stupiće

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Imam doma sok od cikle, jel on pomaže za deblji endometrij ili? Mislim sok je odvratan ali ako treba pit ću

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bokic curke! Ja u pon zovem gina za dogovor oko MPO
    Konacno sam se odvazila uz mali poguranac Ives. Sad cemo vidjet kam i kaj dalje

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Latice, hvala nadam se da ćeš nam se javiti kroz koji dan s lijepim vijestima.
    Endometrij mi je dobar za sada.Svaki put i njega provjerimo.

Mona, popij si sok od cikle, ja obično popijem pola flaše u danu hahahaah
    i to zadnji dan kad pijme klomifene i drugi dan sprašim ostatak... rezultiralo je na 19dc endometrijem od 13mm
    Doktor je bio prezadovoljan.

Nives..jedva čekam da se sve pokrene, napokon!!!! Sam nemoj biti nestrpljiva kao ja hahahah!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona cikla u ananas kažu da su super za endometrij, pa pokušaj.
    Nives, super za MPO, to je korak bliže bebici. Ako trebaš kakvu info, pitaj

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Saljem pozdrav iz ljubicastog doma! Hvala na dobrodoslici!

Mona sretno, nek te iznenadi i ciklus u koji ne polazes nade! I nek bude O!

Ives drzim fige da ne bude potrebna ni veca doza ni nikakva druga nakon ovog ciklusa! Nego taj sok od cikle, kupljeni ili domaci? Cijedis kroz sokovnik? Educiraj me

Nivesa bas mi je drago to cuti da si se odvazila i da guras prema naprijed! Sve mi nesto guramo u biti (a bome i nama guraju )

Latice ja se svaki ciklus suzdrzavam da u nekoj fazi ne napisem da se osjecam trudno. Svaka od nas se ponada. Svaki mjesec.

Meni je pasica preksinoc povracala a sinoc imala proljev tako da vec dvije noci dezuram i cistim i reko mi dragi da meni beba nebu nikakav problem hahaha. Ali po tome znam da nisam T, jer da jesam dusu bi brijem izrigala uz ciscenje drekeca, i padala s nogu od neispavanosti

Ugl nisam se javljala jer sam bila u bedu al sad znam da je sve oke i vec je dobro i jos ide na bolje tako da eto!

Svima saljem puse i zagrljaje podrske u kojoj god fazi se nalazile!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku

..Nego taj sok od cikle, kupljeni ili domaci? Cijedis kroz sokovnik? Educiraj me
    Možeš i domaći si radit u sokovniku, ili kupovni. Ja kupujem od Enciana, taj mi je najbolji ( tj. najugodniji je za popit)
    možeš ju jesti i na salatu, bitno je samo da nije kuhana,jer se onda uništi njezino svojstvo.
    Znala sam pojest i ananas, lijepo ga ogulim i narežem na kolutiće i stavim u frižider da bude hladan, i onda je baš pravo osvježenje.

Drago mi je da ti je pesica boje, rekla sam ti ja da ćeš biti dobra mama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •