Nikakvu terapiju nije uzimo dr reko da ponovi nalaze jel bilo mu cudno da je nema u urinu a u ejakulatu ima. I sad ponovio nalaz i nema je a sve je radio u os.
Nikakvu terapiju nije uzimo dr reko da ponovi nalaze jel bilo mu cudno da je nema u urinu a u ejakulatu ima. I sad ponovio nalaz i nema je a sve je radio u os.
Hej haj!![]()
Ja se maloprije probudila
Tabletice se piju simptoma za sad baš i nema.. još stignu![]()
Narancice, kakvo je stanje..jel pišem 1dc?
Jagodice nek je cura tvoja dobro.![]()
Novi ciklus, ipak donosi novu šansu.![]()
Anka pa to je super, znam da te buni što je nema,
Možda su smrdali nalaze prvi put. Tko će ih znat. Dobro je da nema gadure.
MonaLi, danas zanjda tabletica? Kako si?
Posljednje uređivanje od Ives000 : 20.05.2016. at 11:02
Jagodica - super za pesicu, sad si psihički mirna i spremna za novi ciklus
Latica - pa ne osjetim baš jajnike, ne znam kad bi se to trebalo početi osjećati? Onak malo kao neki filing znam imat dole, ali ništa puno ni stalno...
Anka - očito su prvi put zeznuli, super super
Ives - upravo popila zadnju, nemam baš neke simptome pretjerane osim glavobolje kroz dan, onak s prekidima... I jučer sam bila naduta cijeli dan... ne znam jel od hrane ili klomida ali užas... Koji su tebi prije bili simptomi i kada?
Bude Jagodice, bude! Potop. A i za stanje vani bi se moglo slicno reci, koliko kisa lije. Atmosfera mi je bas onak neka bljakic.
Ives mozes slobodno pisat 2dc danas...![]()
Anka super za nalaze!!! Ali mi je nevjerojatno, jel doslo do propusta u lab ili sta?
Mona, Ives drzite se kroz vrtlog simptoma i simptomcica...![]()
Može curke.. čim se prištekam na laptop stiže i lista.
Mona, ma valunzi, trnci, čaš hladno čas vruće za popizdit..napuhnutost, fucking žgaravicamučnine, glavobolje.. jao ma ima tu svega.
Eto vidjet ćemo sve kako će nam biti na folikulometrijama.
Latice kako si nam ti?
Evo i mene cure. Vidim da ste se raspisale jutros o simptomima. Ja ne znam sta da ocekujem jer sam prvi mjesec na duphastonima. Jel mogu dobiti M dok ih pijem ili cu dobiti nakon sto popijem tablete? Ives inseminaciju planiramo iduci ciklus ako nalazi budu uredni.
Narancice super pa se M sjetila doci, bilo je vise i vrijeme.
Anka mozda je prvi put nesto krivo napravljeno s njihove strane. I sta sad predlazu? Ponoviti opet ili?
Mona drz se, sve za jedno malo cudo. Kasnije ce biti jos vise simptoma.
Jagodice zao mi je. Ali novi ciklus, nova nada.
Latice sta ima kod tebe?
Ja sam danas slobodna, ali nisam bas neka. Na klavocinu sam jer sutra idem izvaditi 2 zuba i sad me bas strah. A nisam ni jedan do sada izvadila.![]()
Pisala sam, valjda ste preskočili post..
Kod mene 1dc
Anka, važno da je sada uredan nalaz, kod M ako ima u ejakulatu trrbalo bi biti i u mokraći? Ista je rupa, ne?![]()
Chiara, ako je došlo do trudnoće, neće doći do menge.
U suprotnom menga će ti doći par dana od prestanka uzimanja zadnje tablete duphastona.
Hvala Mona. Nema mi smisla ici vaditi betu u srijedu ako pijem duphastone jer mozda zbog njih ne dobijem na vrijeme.
Da vrlo je moguće da će ti kasniti zbog Duphastona, meni je moja gin bila rekla da počnem piti nakon Ovulacije a da pijem do 25.dc, pa da ako menga ne dođe kroz nekoliko dana, vadim betu.
U svakom slučaju se nadam da nećeš dobiti M![]()
Chiara, meni se nikad nije dogodilo da za vrijeme pijenja duphastona dobijem m, ali moguće je.
Ako menga ne dodje do srijede, radije pišni testić![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 20.5.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
![]()
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~23.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~10.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~2.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~ 1.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Ostala sam sama u ljubicicama... imam tableta taman do srijede kad idem vaditi krv ako ne procurim do tada. I ako se pokaze da je T u pitanju onda nastavljam sa tableticama.sad me malo strah sto sam bila na slikanju zuba i pijem antibiotik.
Chiara, baš kako su cure pisale uz dodatak progesterona u slučaju da nema trudnoće, stvari mogu doći al ne moraju. Moj savjet je svakako prije
presranka uzimanja terapije pikiti test, ukoliko budu stupići nastaviti terapiju, kako ne bi došlo do pada progesterona i krvarenja.
Za sve koje zanima opustanje uz bojanke za odrasle, bit ce vam kroz tjedan ili dva u lidlu. Kod nas je sada, 4e je i ima preko 100 stranica..![]()
Pojma vam ja nemam sta sada. To je meni tako cudno. Mislim super sto je nema. Al ipak se brinem. Ja sam 27 narucena na briseve pa ce mo vidjet ako je slucajno ima kod mene trazit cu da ponovi opet nalaz
Chiara super stvar za opustanje, bojanka za odrasle! Naziv sve govori :D
Ives ne bi trebala biti vise od 35kn, sto je super cijena s obzirom na kolicinu sadrzaja! I tematske su, ima vise vrsta![]()
Chiara , bome narancica dobro kaze. Odlično je za opuštanje, pogotovo za osobe koje imaju problem s koncentracijom kao što ja imam
već par mjeseci. Puno mi pomaže da se oslobodim stresa. I svakom bi ih preporučila.
Ako nekog zanima neka škicne ovdje:
https://www.facebook.com/bojankezaodrasle/?fref=ts da bolje vidite o čemu je riječ!![]()
U kojem ja stoljecu zivim. Nisam ni znala da to postoji. Super stvar, ima da i ja sad drzim strazu u lidlu. Inace za opustanje citam knjige na internetu al zadnje vrijeme sam zbrkana procitam nesta i odmah zaboravim pada mi koncentracija totalno.
Super su vam te bojanke. Anka i ja sam se sad zapitala isto kao i ti u kojem stoljecu ja zivim jer ja za to jos do sada nisam cula, a ni vidjela.
Imam i ja svoju bojanku![]()
Ali pogledat cu i u Lidlu kaj nude![]()
Mona jesi li nestrpljiva zbog sutra? Mene strah zubarice i vađenja tako da sada samo o tome mislim.
Chiara - jesam!!! Ne mogu si pomoći, zamišljam već kako mi govori da imam 2 vodeća folikula...
Joj kako cu plakati sutra, hahaha
Jutro ekipica![]()
Mona čekamo te s lijepim vjestima![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro. Evo mene od zubarice. Izvadila sam jedan zub pred sat vremena i drzala gazu i krv je stala. Sad je opet krenula.![]()
Nije dobra situacija
Sav je bio zbunjen kad me gledao, rekao je "ovo izgleda kao da je prošlo..." pa sam mu rekla da sam tek popila jučer zadnju tabletu, pa me pitao jesam imala pravu mengu sada zadnji put... Pa sam rekla da mislim da da.
Onda je vidio nešto što izgleda kao gusta cista??? Ali nije siguran jer me prije nije gledao na uzv, ja sam pitala jel ima folikula, rekao je da ne, da je to možda folikul a možda cista? Tako sam ga shvatila, ili ne shvatila.
Kaj nebi trebalo biti više folikula malih, kaj je moguće da je samo jedan recimo? (ako nije cista)... Onda je rekao da mi je endometrij 12mm sto je kao super, ali je spominjao moguću enmdometriozu ali kao da dođem u utorak opet da vidi.
Rekao je da cista ne može nastati u par dana od klomifena pa da ga čudi jer mi ni u Petrovoj nisu to očito vidjeli a ni moja gin... Pa kao možda nije cista?
dao mi je slikice sa uzv pa će drugi put imat s čim usporediti...
Joj... grozno se osjećam... Plakala bi a ne mogu, idem na neku krizmu a htjela bi leći u krevet i cmizdriti![]()
Chiara, lezi iodspavaj si malo. Makni hazu i nemo puno opipavti ranicu. Bude stalo.
MonaLi, koliko mm je ta "cistica"
možda je samo veći folikul. Ako imaš trakice, prati da vidiš hoće li doći do ovulacije. Vjerujem da nije sve tako crno. On pretpostavlja svašta jer još ne pozna kako tvoje tjelo reagira na stimulaciju.
Ti si imala stvarno malu dozu tako da nije čudo što nemaš puno folikula. Moguće da se stvorio samo jedan. Tako je meni bilo prošli ciklus. Bio je 21mm i isto nije bio siguran jel cista ili folikul, par dana kasnije je vidio da je folikul pukao i da je došlo do ovulcije. A i ja sam doma zabilježila ovulaciju lh trakicom. Kad imaš iduću fm?
Dan cure
Mona, ne znam što reći...
Prije Klomida je poželjno napraviti dobar UZV da se provjeti ima li kakava cista, kako je Klomid ne bi dodatno "hranio"... Nekako mi se čini endometrij predebel na 10dc, 12mm. Vidjet ćeš što će dr reći na idućoj folikulometriji. Držim fige za ljepše vijesti
Chiara da li je stalo krvarenje? Nadam se da ne boli jako..
Ja ležim, trbuh me boli i imam poplavu... Grrr, grizem danas![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 21.5.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
![]()
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~24.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~11.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~ 3.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~2.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 21.05.2016. at 14:07
Ispravak![]()
Chiara Kakvo je stanje sada?
Latice, znam kak ti je, ja sam mislila da ću dobit odljev koliko je šibalo 2dc.. već sam razmišljala
da idem na hitnu ginekološku, i onda 4 dc stane kao odsječena.
Pokrij se, ako imaš macu ili pesu, nek ti lijepo legnu na trbuh i bol odmah nestane![]()
a što se živčanoće tiće... muž me već dva dana izbjegava.. malo sam si otrovna ovih dana
di su nam druge curke nestale?
Ives - Thanks, mislim da je ta cista ili sto već oko 22 ili tako nesto, nemam sad kod sebe papir. Ali kaj nije to previše za folikul na 10.dc??? Jooooj!!!! I kaj moze biti samo jedan, nisam znala. Znaci ima jos nade?
Latice- bila sam ja na ultrazvuku u Petrovoj i nije bilo ciste, zato nas sada to buni... Mozda nije :/
Šmrc
Mona a dobro ti Ives kaze ne pozna on tvoje tijelo jos dobro. Vidis da je i njen njoj reko da je mozda cista a prakticki su kucni prijatelji
Chiara drzim fige da M ne dode i da vadis finu betu! Onda budemo sve htjele ostat same u ljubicicama!
Ives bome ja dok imam M jedva da zaboli...blago meni!
Latica, narancica menguse mojeJoj morzim ju imat sad po ljeti, bas bi mi pasalo da ju par mjeseci nemam.
E cure, hipotetski, jel mogu ja biti tu na ovoj temi i "druziti" se a da nisam na listi?
Jagodicasti pozdrav!!
I u prirodnom ciklusu folikuli pucaju oko 14dc, kada dostižu veličinu od 21-25mm Tako da mislim da je to ipak folikul. Ali budete vidjeli najbolje na sljedećoj fm.. kad ideš opet? Do tada ti je moj savjet da pišneš par lh trakica ovih dana jer ako je folikul, ovulacija bi mogla svaki čas![]()
Ives - rekao mi je da dođem u utorak da vidimo. Misliš da ima jos nade za mene?bas cu vidjeti kaj piše na slikici koliko je velika cista/folikul. I zakaj je rekao da mu izgleda kao da je sve već prošlo? Bas sam zbunjena...
Jagodice - Thanks... A zakaj ne želiš biti na listi?
Ma nije da ne zelim biti ali imam neki osjecaj da nekaj ne stima pa bi sad malo prestala o svemu razmisljati a onda u jesen mozda na pretrage krenula. Al vazem jos sve u glavi.
Stalno haltam nekog da mi naruci lh s ebaya ali onak koga cu haltat a da mi nisu familija i prijatelji. A njih ne zelim upoznavati s trenutnom situacijom. Brijem da je kod mene O problem...
Ali eto pitam iz radoznalosti!
Nadam se da tu nema onih koji je*u radoznale![]()
Jagodica narucit cu ti ih ja, hoćeš? Jesi iz ZG?
Ives - neke sa ebaya, ali nisam ih koristila već neko vrijeme jer nisam nikad ulovila O a bila je uvijek dosta tamna... kažu da kod pcos to nema smisla, ali sada cu opet početi... možda nešto ulovim ako je ovo folikul iako sumnjam...
P.S. Na slikici mi piše da je ta cista/folikul: D1: 2,75cm i D2: 2,02cm, to je preveliko za folikul ili?
Ne znam koliko je to onda?
A Mona srce si al evo taman se nekaj s Ives dogovaram i vidim tvoju ponudu haha! Nista ak Ives odluci da sam nemoguc klijent i da otkaz javim ti se!
E cure, moja mama je imala cistu i gin joj je cestitao jer je trudna. Ona je znala da je to nemoguce i otisla prek veze nekom dr u bolnici di je on ustanovio da je to cista.
Tak da ono...sva sreca pa nije radila tad na djetetu jer se cista fino povecala u samo tjedan dana.
Bok cure...primate me ovdje? Nova sam na forumu, trudimo se drugu bebicu napravit
Jagodice - slobodno se javi ako kaj trebasjoj nisam nikad imala iskustva sa cistama...
Sad smo se pokeksali i vidla sam malo krvi nakon toga, i toliko me bolio trbuh da sam skoro na hitnu otišla... Menstrualna bol x20. Ne znam kaj je sad to? Nisam mogla ustati iz kreveta, i tako pola sata. Sva sam se tresla od bolova.
I sada me boli ali puno manje. WTF!!!