Latica ne. Idem kod gina u Vinogradsku. On me vodi u pregledima i svemu. A on me salje svom kolegi na MPO. I tog kolege nije bilo taj dan. U pon ga zovem pa ce mi reci kaj i kak dalje
Latica ne. Idem kod gina u Vinogradsku. On me vodi u pregledima i svemu. A on me salje svom kolegi na MPO. I tog kolege nije bilo taj dan. U pon ga zovem pa ce mi reci kaj i kak dalje
Nivesa - hoće li taj MPO doktor htjeti samo sa klomifenom pokušati? Mene kad su prebacili na MPO doktorica (petrova) tamo mi je rekla da oni ne prakticiraju samo klomifen nego je prvi korak (ako je sve ok sa nalazima) inseminacija... Jel znaš kaj će biti?
Posljednje uređivanje od MonaLi : 27.05.2016. at 11:43
Ne znam ali pristajem na sve
A posto imam 2 spontane t iza sebe nadam se da ce poceti sa klomifenom.
Dan cure
Ives super je ako se u stvarnom životu možeš "isključiti", znam kako ti je. Ja od kad sam izgubila bebu svaki dan mislim kad će O, da li smo dobro odradili keksić, da li se spermiogram nekim čudom popravio, hoću li popikiti stupiće. Klanjam se onom ko uspije uživati u keksu u vremenu kad pokušava zatrudniti. Al ozbiljno!
Nives javi što MPO ginekolog predlaže, držim fige za tempirane odnose + Klimid
Jagodice ako vam je spermiogram uredan, možete u akciju kad i koliko vas volja, sretno
Ja sam vam jučer bila na plaži, al more nije za kupanje. Ušla do koljena i ostatak popodneva čitala knjigu na suncu. Bilo je kupaća, al more garant nije niti 20 stupnjeva.
Idemo kod mame na roštilj, pozdrav.
Latice meni mora bit iznad 20C za kupanje. Makar sam se jednom okupala u bajeru u Fuzinama na nekakvih 15ak i sva sam se pokocila.
Za spermiogram ne znam jer nismo jos nista od pretraga radili rano nam je!
Tak da iskreno nemam pojima....
Kak opce doc do uputnice za sgram? Jel moze na zahtjev/zamolbu? Kod koga?
Sad sam se zainteresirala...
Jagodice - dragi mora svom doktoru opće prakse i on ce mu dati. Samo neka kaze da dugo radite na bebi (kad ce ici jel), tak je moj. Tj. Rekao je da je moja gin rekla da joj moram donijeti njegov sgram.
Curke.. moje!!! Ipak nisam otpisana ovaj ciklus... moj folikul (sunce moje žarko) je nastavio rast. Doktor kaže da će biti ovulacija za vikend.. budem popratila sa trakicama a u srijedu kontrola da vidimo jel bila O.![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.05.2016. at 15:05
Pozdrav curama,sretno svima
Ives, samo sam ti navratila reci da je moj jedan jedini folikul slučajno ulovljen na uzv 25. dan ciklusa kad je bio 17 mm,znaci imaš vremena da naraste. ja sam imala produžene cikluse. dr mi je tada dao pregnil i moj folikulic sad broji 37. ti. trudnoce. sretno,draga
Ajme biserko već 37tt... pa ti svaki čas možeš rodit.. hahaha!!!! Kako mi je tvoja trudnoća brzo prošla... jedva čekam da nam se javiš sa lijepim vjestima. Hvala ti na ovome. Baš me podiglo.
![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.05.2016. at 16:31
Eto Ives jesi vidla sad!
Znaci tvoj muz uz ove vrucine skombinirane s tvojom O....pa...ja da sam na tvom mjestu kupila bi mu 2L nekog izotonickog napitka. Ono, nesto da nadoknadi elektrolite!
Mona hvala ti puno na odg. ja sam vec mislila da i za sgram treba svasta nesta (krvna slika, vlasi kose, visina i tezina za vrijeme punog mjeseca, djevojacko prezime prabake....) kak to obicno kod nas hoce.
Latice, i ja sam tako, ali onda samo jednom dodješ do toga da shvatiš da više ne možeš tako.
Pa probaš drugačije i skužiš da je tako bolje nego stalno nešto čekati i strepiti..
Zaboravljamo ono najvažnije uz sve to. Živjeti!
Mona i cure, hvala vam što ste vjerovale u moj folikulIpak je neki borac u pitanju!
I moj gin se iznenadio da je nastavio rasti. Sad čekamo. Trakice su poćele tamnit..
Mona, kakvo je stanje kod tebe sada?
Jagodice, ja sam pila femisan kapi, ulje noćurka nisam nikad, ali sam čula da su jako dobre kapi.
Nadam se da će ti se netko javiti tko ima malo više znanja o tome.
On je rođen spreman. Prije me strah za mene hahahahah![]()
Ives - naravno da ima nade, znaš kako to ide... Kad se najmanje nadaš
Jagodice - hahaha ne ne, potrebno je samo uputnica i rukovanje hahahah
Nalaz gotov isti dan, u Petrovoj![]()
Mona, super! Tnx. To kad se odlucim na pretrage prvo da "rukovanje" odradimo hahaha.
NEGO, nebi vjerovali ali, imam jedno pitanje!
Dakle kapsule ulja nocurke (ili nocurka?)
Sve sam procitala kaj na forumu pise al me zanima od VAS da li je koja koristila i kakva su iskustva?
I di tog ima? Po ljekarnama privatnim? Mozda bio-bio?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 27.5.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
![]()
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~30.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 17.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~ 9.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~8.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Xavii i šiškice dobro nam došle u ljubičice . Sretno curke!!!!
Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.05.2016. at 20:18
Jagodice - ja sam pila ulje noćurka, moja frendica imala super iskustvo, ja ne baš... nakon tih kapsula mi je M došla na 70.dc prvi put :/
Ne znam jel od toga ali sam ih tada prestala uzimati. Vjerojatno bi tebi bile ok jer nemaš pcos i sve te sje... hormone![]()
Ives - ja uvijek vjerujem u tvoje folikule... haha Od toliko simptoma moralo se nešto pojaviti
Stanje kod mene je nikakvo... u "miru" čekam novu M da opet krenem sa tableticamaPa šta bude...
Posljednje uređivanje od MonaLi : 27.05.2016. at 20:39
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 28.5.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~31.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 18.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~10.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~9.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Haha neka ti se želje onda ostvare
Ali ne, šanse su nikakve... Bas me zanima kakav ce iduci ciklus biti. Samo da bude normalna ovulacija... Samo to.
Ives bas si ja isto mislim za Monu al sutim!
Dobro di su nase ljubicice i odbrojavalice?
Ima li kakvih sumnjivica medu nama?
Ja jedva cekam doc doma, popit kavu, keksnut se (veceras je finale lige prvaka pa za sve vas koje pokrivate trenutno racunajte a tim) i van u setnju!!
Btw radni dan mi super poceo cim sam dosla na posao zalila se flasom vode. I sebe, i stol, i tipkovnicu
Idem (tek) sad uzivat u kavici!
Jagodice dobro da si me potsjetila... moram si muža zgrabit onda prije početka.. jer za vrijeme utakmice mi se đaba trudita poslje se meni neće dati.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ VIBRAM za sve trudilice...
Moj se isto već priprema za tekmu, priprema nareske, jutros išao na plac po sir, hladi vino... A gledat ce sam hahahah
Mozda ja prođem kraj njega koji put![]()
Moj da ima tak nareske i vino ja bi tak dugo prolazila pokraj njega dok neko od nas dvoje nebi morsku bolest dobio!
Moramo osnovati neki "Book club" za ovakve veceri...
Hahahaha Jagodice odlična ideja!!!!! Ali isto sa narescima i vinom![]()
Moja M opet uranila. Tradicionalno opet nista.
Danas 1 dc.
Dobro vam kasno jutro![]()
Nadam se da uzivate u toplom vikendu...
Sve mi je cudno doci, a nema hrpe postova :D
Kod mene 11dc, pratim si trakicama O, jos se nista ne vidi! Ocekujem ju kasnije, al za svaki slucaj pocela sam odmah iza M.
Svima suncani pozdraviiiiiii i vibre svim trudilicama~~~~~~~~~~~~~~♡
Siskice,Nemam ti nis za reci a da vec nisi cula, novi ciklus nova nada.
Obzirom da smo mi tu sve zauzete zene mozda ovo ljeto donese NOVU ljubav u nekom drugom izdanju!
Narancice samo ti budi vrijedna lijepo to tebi ide!
Ives jesi uspjela prije tekme? Ja jesam![]()
Mona klub nije klub bez vina i narezaka! Hehe!
Ives svi navijamo za tvoj folikul da bude ono jedan ali vrijedan. Jagodice ja sam cula puno dobrih stvari za femisan a kapi. A ja nikako da ih pocnem koristit a odlucila sam da hocu.
Siskice samo hrabro naprijed.
Ja sinoc lumpala u svatovima sad sam tek nadosla. Saljem puse svima!!
Bok curke...
Ives - jesi ulovila O ili tek dolazi?
Narancice - samo tako, nista prepustiti slučaju
Jagodice - vidim i to pokrivas dane bez obzira na dc hahah bravo![]()
Anka idem malo zguglat te femisan
Mona a kaj cu kad ne znam kad je O. Ja krenem od poslje M pa tamo negdje do 16-17 dc da bude barem svaki drugi. Ma da ovaj mj planiram skroz do M. Iako koje su sanse da je O tipa 20dc a M 26 al ono oke.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 29.5.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~32.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
vjerujem u bolje sutra~~~~~19.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~11.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~10.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.05.2016. at 20:28
Šiškice
Narancice samo ti prati čekaj, tko čeka taj i dočeka !!
Jagodice, ma ništ' nisam uspjela prije tekme.. taj čovjek nije uračunljiv dok treba početi utakmica
otuširala sam se i otišla leći u sobu, gledala sam seriju i tako zaspala, onda je došao moj gospon .. i išao me budit...,imao je
sreće što ciljamo inače mu ne bi dala ni da je Enrique Iglesias ...( Bailandooooo..)
Anka, hvala ti, nadam se da će uskoro ovulacija, trakica mi je opasno potamnila ali još nije pozitivna.. svaki čas očekujem...
Nadam se da si se dobro provela u svatovima..
Mona,još ju lovim.. bude valjda danas/sutra... mi pokrivamo vrijedno bez obzira.
Kakva je situejšen kod tebe.. ima li kakvih simptomčića???
Jagodice - pametno, vjerojatno ti je O oko 12.dc onda ali bolje vi sve dane pokrijte
Ives - ma kakvi simptomi, bas nista... Sve kao i inače, napuhana sam ali to jos od kad sam pila klomifene, i to je to...
Jutro, kavica!
Šaljem vam hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kaj treba.
Mami helou! Hvala na vibricama univerzalnim hahahaha!
Ives, bailandoooooMozda bas taj "kasni" keksic bude recept za ||
Narancica jel se hvata kaj?
Mona ma pokrivamo mi to od-do svaki mj. al eto... Pomalo haha!
I odustala sam od lezanja i ne micanja poslje keksa od kad mi je tanita rekla da se poslje isla oprati. A i prosli mj sam 2 puta zaspala s plivacima tak da ono...
Jel zna neko kak je nasa tajci nisam ju dugo "cula". A ni kristinicu ni ninci...kog sam izostavila....
Nadam se da cu sad nakin 10 postova moci primati i slati poruke.
Draga Jagodice, hvala sto mislis na mene![]()
Trakica je pocela lagano tamnit, pojavila se sjena a do sad ni nje nije bilo! Uredno pokrivamo svaki drugi dan, al ovaj puta pokrivamo vise iz zelje za jedno drugim nego radi reda
Sto se tice lezanja poslije keksa, mislim da je to nepotrebno ak ti je fizioloski postavljena maternica. Kada sam ja s prvom curkom ostala trudna poslije svakog keksa isla sam pod tus, pa tako i sad radim! Ono sto je trebalo uci, uslo je i ne moze sve izaci... na kraju krajeva, ujutro kad se ustanes opet osjetis kak ode van!
Tak da, pametna odluka! Vjerujem da ni nije ugodno cijelu noc lezati s tim svime i ne micat se da ne ide po posteljini :D
Ives pitanje za tebe, koliko ti dana prije "peak-a" pocne tamniti trakica? Ponavljam, meni je jucer pocela sjenica koja je jednaka i danas. Za sad ne pojacava intenzitet.
Pozdrav cure![]()
Upadam kao padobranac :/
Poklanjam 3 kutije Duphastona 42×10 mg. rok 2020.
Osobno preuzimanje u Zg.
I 2 kutije Folacina
Sanjka dobro nam došla. Nadam se da će ti se netko od cura javiti.. šteta što nisam iz zg...![]()
Mona, Jagodice,Nives????
Jagodice riječi ti se ostvarile. Ma bitno je u svemu tome biti opušten.. i neopterečen. A malo koja od nas je takva.
Ja si potpomažem meditacijama i mogu vam reći da sam full smirenija i meni je to baš super.
Ostanem ležat poslje odnosa jer mi se spava a ne zato jer "moram" ako moram na wc... odem i na wc.. više ne trpim ko luđak![]()
![]()
Mami evo ja opalila po čaju.. i baš mi paše. Kakvo je stanje kod tebe?
Mona koliko još brojimo do testića?
Dan cure, ima li kaveeee????
Ives, da li je danas poz trakica?? Za 2/3 dana krećem i ja pikit,
da vidimo kada će točno O.. Vidim vrijedni ste, super, sretno
Mona, nema još simptoma?? Baš ništa??
Ostele cure, ima što novog???
MM i ja uživamo u nogometu, spustili smo se u kvart u kafić gledat utakmicu,
keks obavili nakon, da O kojim slučajem ne porani
Pozdrav svima..
Latice, danas bi trebala. Nadam se da hoće. Još malo fali da bude pozitivna. Da sam karakter ne bi ni piškala trakice nego bi se opustila i uživala.. ali nisam... hahahha
Zar ne misliš da bi mogle razmazit ovako ove naše muške.. em utakmica em sex... pa ne može im biti bolje.
![]()
Lady, kako si ti draga? Kako se ti snalaziš u majčinskim vodama?![]()
Ives - ja ti uopće ne razmišljam o testu, kužiš? M bi trebala dobiti na 24.dc ako mi je O bila 10.dc ali i to je sve pod upitnikom... Ma samo da M dođe na vrijemeskromna sam hehe
Latica - ni S od simptoma :D
Pozdrav cure. Svima vam zelim svu srecu, da se rijese svi problemi i saljem vam punoooooo trudnicke prasinice za puno plusica u narednim mjesecima.
Mi smo super, neki dan smo bili na 4D i sve je, hvala Bogu, u redu i dobit cemo malu curicu Noemilupka nam vec na veliko, bas je zivahna - prava curica
Puno srece i pusa vam saljemo![]()
Tajciiiii! Kao prvo, STVARNO mi se svida ime!
(moja cura ak bude cura bude Mia. Bila je rasprava izmedu Mia i Tia i onda je decko srknuo juhu sa slovima sa zlice i posrko sva slova ostalo na zlici samo MIA. Pa smo odlucili da se sa svemirom nije za raspravljat hahahah)
Bas mi je drago zbog tebe! Znaci lupka mala? Joj medeno jedva cekam. Jel stuca?!
Cuvaj se i pomazi busu i svoju curicu u nase ime!
Hvala ti Jagodice sto pitas za mene, to sam zab napisati
Nasa je trebala biti Tia, al kad sam vidjela Noemi sam se zaljubila
Nisam jos primjetila da stuca
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 30.5.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~33.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 20.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~12.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~11.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 30.05.2016. at 19:34
Tajci, baš mi je drago da si nam se javila. Koji si sada tt? I slažem se s curkama, prekrasno ime ste izabrali
za svoju curicu.![]()
Jagodice, baš mi je super ovo sa slovima na tanjuru .
Ako je tako, onda nema smisla mjenjati ime. Osim ako ne bude muško u pitanju,
onda nema druge nego da dragi srkne neko novo ime po mogučnosti muško![]()
Narancice, jedno2 dana prije potamni onako kao da će svaki čas '' lh peak'' ali fali joj još samo malo.
(trenutno sam u toj fazi, već dva dana me drži na iglama... valjda bude noćas ili sutra..! Poćela sam pratiti u srijedu kad je bila jedva primjetna sjenica.
Ives hvala tiBas je neobicno i rijetko jako pa nam je to super.
Danas sam 21+3, dosta rano sam pocela osjecat bebicu, prava zivahna curica
Tebi zelim svu srecu i da sto prije ugledas svoje dvije crtice, kao i svim ostalim curama![]()
Hvala Ives na informaciji! Najgore mi je sto ne znam sto i kako mogu ocekivatimalo sam se brinula jer se nije nista vidjelo al sam shvatila poslije da je to normalno haha i da postepeno tamni!
Drzim ti fige da se dogodi do sutra, samo vrijedno pokrijtekak se osjecas ovako? Simptomi i to?