Stranica 32 od 46 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2251

Tema: Odbrojavanje 03/2016 by Ninci

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutroooo! Kavaaaaa!

Upozorenje, ak idete van...zapravo nemojte ic van!
    Ili odite samo u gacama s time da u iste stavite vrecicu leda i sa sobom uzmete bocu od 2L hladne vode i poljevate se po putu od glave prema dole (prema ledu jel)

A tek je 9!

Danas ak naguzimo (pardon) Portugalce svi se nekam kupat u pol noci! Taman onaj bazen na napuhavanje instalirat na livadu van (everybody na livadi!).
    Toliko od mene (za sad)

Kissy, kissy!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroo!

Kavica kuhana i popijena.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sretan vam dan Drzavnosti!
    Jagodice vrlo dobar savjet bolje neizlazit ko nemora,ja se evo sva gulim kako sam neki dan u basci izgorila. A po prirodi bjela ko sir.
    Ja se iskreno nadam da ce mo (naguzit) portugalce!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Danas Hrvatska repka ima zadatak pokrivanja dana :D
    Poza: Zguza

Nivesa kak si?

Ives javi nam se malo da znamo kak si i ti...

Chiara kaj se kod tebe odigralo?

Mona

Anka ak se dobro sjecam nesto si pricala da pocinjete opet s "poslom" jel?

Mami kaj ima kod tebe?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Evo i mene na kavici, moze i kanta ledaaa. Kod mene se nista ne odigrava, mrtva igra. Hvala Bogu pa danas ne radim, nego ljencarim i suncam se na terasi.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Dada jagodice u poslu sam vec par dana! Hehe

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Heej haj. Evo i mene
    Ives please skines me sa liste? Mozak mi je na godisnjem i ne zelim znati koji mi je dc. Odmaram do jeseni, a onda krecemo na pretrage polako
    I btw kak si??? Kak podnosis vrucine, jesu krenule mucnine?

Jagodice sa nestrpljenjem sam citala kak ce se odviti drama s pipkanjem dolje! Uhh volim kad je sretan kraj

Mona draga, drzi se! Nadam se da sve bude u redu, ne mogu ni zamislit kak se osjecas

Anka u akciji!!! ~~~~~~ da vam urodi plodom ovo ljeto

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bok curke, evo da se javim. Nalazi ce drugi tjedan biti. Seka se oporavlja od operacije, u pon ide doma. Pa sam nekako i ja bolje.

Nisam vas popratila sve ali vidim da nema pluseka jos... Sad ce ljeto biti divlje pa ce se svasta izdogađati. Meni je 11.dpo i od simptoma jedino jaka žeđ, nebi to pripisala vremenu jer nikad preko ljeta nisam bas žedna jer se ne znojim puno. A sada ne mogu pričati od suhoće u ustima. Ali mozda sada izmišljam simptome na silu i osjetim tu i tamo trbuh stezanje. Ali mozda i to umišljam.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jagodice ispadosmo mi naguzeni al dobro sta je tu je!
    Narancice hvala,rjeci ti se pozlatile.
    Mona ja vibram ~~~~~~~~~~~~~ i za seku da nalazi budu dobri i za stupice na testu pa nek bude duplo veselje. Drzi se draga!
    Ives mornarice nasa. Ako imas problema jos sa crvenilom samo nek dragi namaze jogurtom. Provjereno pomaze. Ljubim vas sve skupa!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro kavica!

Mona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` za seku!
    Kad planiraš piškit?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Anka - hvala ti

Mami - hvala, pisnula bi u srijedu, ali nemam ni jedan pravi simptom tako da se ne nadam ničemu.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jutro ekipica

Eto uhvatila napokon vremena makar preko moba da vam se javim.

Ankice, jagodice , spremamo se za doma jer nemam živaca više biti na ovim sparinama.. ovdje je pakleno!

Mona, a ja sam kao imala neke simptome
    ni sad još ih nemam . Dobro zna me oplest povremena mučnina i peckanje u grudima ali tek sad su počeli sa 6tt. Samo ti pišni pa makar samo za sebe.

Imam zamolbu. Pošto se hitno vraćamo nazad, danas nikako neću stići za laptop pa ako netko može učitati listu i maknuti Narancicu s liste jer je izrazila tu želju.

Narancice neka odmah urodi plodom.

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Cure, jeste li ikada imale bolove u jajnicima i donjem dijelu trbuha na granici izdrživosti prije ovulacije i koji je uzrok bio?
    U strahu sam jer ne znam je li se pogoršala upala
    Papu bih trebala raditi tek krajem kolovoza...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 26.6.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~29.dc

Odbrojavalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~16.dc
    vjerujem u bolje sutra
    ~~~~~ 14.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Suncokret a možda je samo ovulacija?

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Suncokret a možda je samo ovulacija?
    Ne vjerujem. Bolilo me 13. i 15.dc. Trakicama pratim od 12 dc i još nije pokazalo skok LH.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Suncokre jel ides mozda cesto u wc da nije sta sa mjehurom povezano. Ja sam imala upalu mjehura neizdrzivo me bolio stomak.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Pozdrav!

Joj Anka kaj se "guzenja" tice bolje da sutim. Srce mi se slomilo jucer i na kraju me Modric rasplako kad sam ga vidla kak place...no dobro! Samo budite vrijedni, mozda ti nece trebati sgram da saznas dal se sta poboljsalo!

Mona, draga, vibrice za dobre nalaze i za tebe da ti ne-imanje simptoma bude prvi simptom! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ives ne znam dal ti je itko javio da je di god da krenes pakao ali vjerujem da posto se ne kupas ce ti mozda biti lakse u zamracenom stanu. Nadam se da ce mucnine ostati lagane!

Mami kaj ima kod tebe?

Chiara jesam ja propustila ili nisi pisala mozda, jesi ti u M fazi ili jos cekas? Zadnje se sjecam da je brljavilo!

Narancice hvala na brizi. Vidim kod tebe ko i kod mene situacija. Ja sam odlucila ovaj ciklus jos se potruditi a sljedeci cemo stopirati i vratiti se na "vadi ga van" (eventualno "reci aaaaaa") princip jer stvarno dok sam na moru ne zelim biti u onome "kaj ak sam mozda trudna a pijem/pusim/itd...

Danas sam obavjestila decka da umj Dramine ocu kupiti 4 lizalice. Nisam imala kvalitetnih argumenata koji bi opravdali tu odluku . A kad sam rekla da bi ja rade lizala on je naravno odma doso na ideju kako mi pomoci po tom pitanji
    I da, za sad pokriveno sve osim utorka i petka...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Suncokret - ja sam imala jake bolove oko ovulacije, toliko jake da sam skoro hitnu zvala, ali trajalo je cca pola sata, i na kraju je ispalo da je to puklo žuto tijelo, ili cista. Vise ni sama ne znam.

Ives - nisi imala bas nikakve simptome?
    Ni sise? Ni trbuh? Nista?

Jagodice - hvala ti i tebi sretno ovaj ciklus, a ako nista onda uživaj opušteno na moru

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok zenske , meni je danas bio jako lijep dan. Ujutro sam radila, a poslije posla uzivala. Dragi je izrazio zelju da idemo na street race i bilo je odlicno, prvi put sam to gledala. Kako je jako sunce, uspjela sam malo i izgoriti, a kako mi je danas 2DC onda mi i M ide najjace.
    Ives radije se kuhaj na moru nego na kontinentu, ostani jos malo na go.
    Anka i ja vam zelim da se sto prije desi T.
    Mona drzim fige i za tebe i za seku.
    Jagodice ajde brzo ce taj godisnji pa ces se nalizati...
    Mami u kojoj si ti fazi sada?
    Suncokret mozda je kakva upala onda, ako vec nije O jer bi ti trakica to pokazala.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!
    Već je sad vruće.

Moja m napokon završila i u fazi s napadanja muža.

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jutro cure! Nadam se da ste našle načina kako se rashladiti
    Anka91 sigurna sam da nije upala mjehura ali moguće je da je ginekoloka upala samo ja ne znam prepoznati jesu li jajnci ili cervix u pitanju.
    MonaLi i mene boli kad je ovulacija ali sada se bolovi pojavljuju periodično nekoliko dana.
    CHIARA Jučer i jutros mi je bila crta ali bljeđa od kontrolne pa ne znam je li t može biti povezano.

Užasno sam zbunjena jer moja doktorica nije uopće smatrala da treba liječiti CIN I uzrokovan jakom upalom i HPV-om pa sam na svoju ruku počela liječenje čajevima. E sad, kako mi je u toj kuri propisano i ispiranje rodnice, bojim se da si time zapravo ne činim loše...

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutra. Hvala za kavu!
    Mami samo naprijed.
    Suncokret neznam bas za ispiranje rodnice puno sam citala o tome kad se nisam mogla rijesit candide. Al to se bas nepreporucuje jer se kazu ispere i ono sto je dobro

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Suncokret1983 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure! Nadam se da ste našle načina kako se rashladiti
    Anka91 sigurna sam da nije upala mjehura ali moguće je da je ginekoloka upala samo ja ne znam prepoznati jesu li jajnci ili cervix u pitanju.
    MonaLi i mene boli kad je ovulacija ali sada se bolovi pojavljuju periodično nekoliko dana.
    CHIARA Jučer i jutros mi je bila crta ali bljeđa od kontrolne pa ne znam je li t može biti povezano.

Užasno sam zbunjena jer moja doktorica nije uopće smatrala da treba liječiti CIN I uzrokovan jakom upalom i HPV-om pa sam na svoju ruku počela liječenje čajevima. E sad, kako mi je u toj kuri propisano i ispiranje rodnice, bojim se da si time zapravo ne činim loše...
    Draga, pokušaj potražiti drugo mišljenje od ginekologa. Nemoj se samoliječiti, možeš si nanijeti puno štete tako.

Ispiranje rodnice se ne perporuča jer se time narušava njena kiselost, a to otvara put infekcijama i pretjeranom razvoju onih, inče bezazlenih i u rodnici normalno prisutnih bakterija i gljivica.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jutro ekipica

Jagodice, nakon one vrucine na moru svugdje je hladnije I lijepse. Evo kod mene doma je temp. niza za 10°c

Mona nisam imala bas nikakav klasican simptom trudnoce. 7dpo me jako zgrcilo kao da trebam dobiti m, i to je bilo to! Kasnije oko ocekivane m mi se pojavio obilan iscjedak zuckaste boje, grudi me nisu ni malo boljele. Mucnina mi se tek sad povremeno javi, vrati se par stranica nazad gdje sam se zalila kako nemam simptome. Pa na kraju i ti si mi sama tada napisala da to nema nikakve veze i da je sve moguce,da ne brinem Sad ja to govorim tebi jer je zbilja tako.
    Nismo sve mi iste.. tako su i simptomi razliciti kod svake od nas.

Anka kako je dragi??? ~~~~~~~~~ da ovaj ciklus padne plusic kao kuca!!

Suncokret Slazem se s Ankom. Bolje nemoj ispirati rodnicu, ne samo da mozes ostetiti sluznicu vec i ukoliko imas neku bakteriju samo ju mozes rasprsiti dublje u maternicu.
    Ako imas mogucnost promjeni doktora.
    Neka ti napravi sve briseve (cervix , uretra) i neka ti da potrebnu terapiju. Ne znam sto pijes od cajeva, ali dobra ti je Vrkuta za probleme s cinom.
    Odi sto prije po drugo misljenje.

Mami sad samo akcija!!!!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.06.2016. at 09:56

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bello!

Ives onda dobro da si se vratila. Pametno! Sad uzivaj! (jel pesek odusevljen ili se duri? Hahah)

Mona eto vidis! Zato ti ja kazem nemoj se bedirati radi simptoma! Samo laganini!

Mami, yeeeeeee haaaw!

Suncokret slazem se otidi ti do gina za svaki slucaj! Nis te ne kosta (osim ak je privatni)

Chiara ja nikad nisam bila ali bas bi voljela! I budem kad tad! Bome ovoj tvojoj M trebalo da se odluci!

Mmmm kava!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - ajde sad si mi dala opet nadu, hehe
    Iako danas osjetim dole bol, dok sjedim, ili hodam, non stop. Ali nije menstrualna bol nego ono ko neki pritisak sa desne i lijeve strane. Ko kad se prehladiš, ili tako nešto... Baš se jako osjeti, da li netko zna što bi to moglo biti?

Jagodice - izludit ću ovaj ciklus

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice, je! Durio se 5min i kupila sam ga sa shmackos-om!! Odmah sam dobila i pusu i ne miće se više od mene.

Kako si ti? Kakva je situejšen?

Mona... simptom
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.06.2016. at 11:53

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku

Mona... simptom
    Ohhh
    Možda sam se prehladila, nekako koda mi je i temp skočila... Baš se čudno osjećam...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A da ti pišneš lijepo test ??? Koji ti je dpo?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ives dobro je hvala na pitanju jos je do cet na bolovanju i onda starta na poso.
    A mi smo u poslu na veliko vec nekolko dana, nepratim vise O trakicama preskupo mi to postalo od kako neradim odlucili smo pokrivat sve pa kako bude.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    A da ti pišneš lijepo test ??? Koji ti je dpo?
    Ne znam koji je dpo, ja računam da je 13. dpo, a to je onak... cca. Mislila sam čekati do srijede za test

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma vidi se već i sada ako je 13dpo.. koje hcg trakice imaš??

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    Ives dobro je hvala na pitanju jos je do cet na bolovanju i onda starta na poso.
    A mi smo u poslu na veliko vec nekolko dana, nepratim vise O trakicama preskupo mi to postalo od kako neradim odlucili smo pokrivat sve pa kako bude.

Nego šta.. tako i treba. Samo opušteno.
    Ovo je godina milosrđa i jako vjerujem da će biti plodna godina za sve

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Imam doma neke sa ebaya, ne znam kolika je osjetljivost. Ne piše na njima.
    Ako će to trajati možda ujutro pišnem, ali ja još nemam osjećaj da je trudnoća...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Znam koliko je tesko povjerovati u trudnocu bez ijednog simptoma. Sama sam to sve sad prosla.. bile ste uz mene sve ste vidjele iz prilozenog.. ali uz sve to ja sam sebe uvjerila da sam trudna. Sve dok nije dosao 9dpo i dok nisam popisala sjeninu sjenu ... e onda je krenula ludnica

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ufff ako je tebi na 9. Dpo bila sjena onda ja pisam sutra sigurno
    Ma znam, ne mogu vjerovati u to jer sad odjednom me to boli, a do sada nista. Bas mi je to čudno

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kod mene je bila uzasna tupa bol 7dpo.. znam da sam spavala i da me kidalo onako kroz polusan.. uzas kak me bolilo. I onda je poceo taj obilan iscjedak.
    Znas kad sam mislila da sam procurila kad me tak grcilo. I nakon toga nista.. totalno zatisje..da ti ne pricam kako mi je sad sve drugacije nego u prvoj trudnoci.. pa sam zbog toga tek pomislila da nisam trudna
    Ako imas "one step" s ebaya onda bi ti trebalo pokazati vec sjenicu. ~~~~~~~~~~ od sveg srca ti vibram za dva stupica.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Tebi je to onda bila implantacija, i ja sam dole oko 6-7 dpo osjetila trbuh, ali ništa jako, više onak tupo... I to je prestalo... pa se javila jaka žeđ, trajala 2 dana, pa prestalo, pa me jedno jutro u leđima dole ulovilo, i prestalo isti dan, i sad ovo... Ništa od toga nemrem nazvati simptomom jer je sve kroz dan-dva nestalo. Za izluditi...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pa to je to!!! Ni mene nije držalo danima.. nego dan dva.. joj kak sad ne mogu dočekat sa pišneš!!!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Malo se ubacujem u temu... al meni su u ovoj trudnoci prva dva simptoma bila umor i strasna zednoca. Umor je trajao bar tri mjeseca, al zedj nije duze od tjedan dana sigurno (mozda i krace, tipa tri dana). Poslije je totalno nestala. Oba simptoma su mi se javila na nekih 21 dc i po mojoj slobodnoj procjeni desetak dana poslije oplodnje... tako da, na mojoj listi, zedj je simptom broj jedan test ipak nisam radila do 28 dc - i bio je vidljiv, al bledunjav

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives i Jadranka - sad sam stvarno sa upitnikom iznad glave...
    Ne mogu sad dočekati jutro... Uff što će biti suza kad ugledam minus

Hvala vam na informacijama

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nemoj to tako gledati mona.. koliko si vec do sada
    vidjela negativnih testova. Sad se samo mozes ugodno iznenaditi. Gledaj na to kao jos jedan u nizu pa sto bude. znam sve kako se sada osjecas.. ali nemoj da se zbog straha od razocaranja zaboravis veseliti i radovati svojoj crtici..dozvoli si sve.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Da, upravo to, bojim se tog minusa jer me svaki put spusti na zemlju.
    Ali imaš pravo, trebala bi se veseliti malo više, možda baš bude plus

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 27.6.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:

monaLi~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~17.dc
    vjerujem u bolje sutra
    ~~~~~ 15.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc

Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.06.2016. at 14:26

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, upravo to, bojim se tog minusa jer me svaki put spusti na zemlju.
    Ali imaš pravo, trebala bi se veseliti malo više, možda baš bude plus
    ma sve smo se mi vec zaboravile veselit.. i onda nam ovo putovanje prolazi u depresiji i
    crnjaku, i kad dodje do trudnoce ne znamo sto dalje, kako se ponasati.. zaboravile smo biti vesele i sretne..bojimo se veseliti.

A ne bi tako trebalo biti. Imamo se pravo nadati i veseliti cak i ako na kraju bude negativan test pa sta onda???

Nista sto vec nismo vidjele. Ja sam se ovaj ciklus htjela nadati i nadala sam se kao nikad do sada.
    I drago mi je da jesam. Eto na kraju me iznenadio plus na testu. Toliko dugo se vec borimo sve ovdje da vjerujem
    da nema vise testa koji nas moze obeshrabrit i natjerat da odustanemo.

Bitno je posvetiti se i drugim stvarima. Ne zaboraviti zivjeti i uzivati u zivotu.
    Posvetite se svojim muzevima/zaruncicima/deckima vasem odnosu. Druzenju s dragim ljudima.
    Uz planiranje trudnoce naravno. Jako je bitno biti pozitivan u svemu.
    Odbacite negativu od sebe. Ugledajte se na nasu Jagodicu.. zivot je tako puno ljepsi.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - jako lijep post... hvala ti
    Imaš pravo, veselim se i plusu i minusu sada hehehe
    Samo da saznam što god da je...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Aaaaaaaaaw! Kak lijepo! Ives pusu ti saljem!

Evo ja sve grizem jezik da ne velim Moni da odma pisa hahaha.
    Draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ||

Mozda stvarno lista donosi srecu hahaha!

A jagodica samo suti i suti zato kaj si sad brijem jedan novi film a to je da sam T jos od prosloh ciklusa i da je M bila "lazna"

Al salu na stranu stvarno sam neki dan citala i o tome jer mi vise blesavo bilo da sam non stop napuhana. Al prosla me ta prica (bajka)

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice, možda da i ti pišneš jedan testić??? Da nije dosadno

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku

A jagodica samo suti i suti zato kaj si sad brijem jedan novi film a to je da sam T jos od prosloh ciklusa i da je M bila "lazna"

Al salu na stranu stvarno sam neki dan citala i o tome jer mi vise blesavo bilo da sam non stop napuhana. Al prosla me ta prica (bajka)
    Hahaha Jagodica, evo i ja upravo brijem da sam T i da je ova M prije tjedan dana bila lažna
    uf, koliko sam već mislila da imam tih lažnih....
    hoćemo piškit?

MonaLi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •