Gledali smo potraga za dorom.
Gledali smo potraga za dorom.
Mi smo na moru, pa ne stignem na forum.
Menga jos nije dosla, trebala je ob
vaj ciklus na 24 dc.
test je spreman u Zg-
Evo i mene! Hajde Mami neka se i tvoja udostojila doci konacno :D
Ajme VUBS bas sam pitala neki dan za tebe!!! Drzim najvece fige
Anka gdje si nam ti, nema te![]()
Cuje li se tko sa Ives? Nadam se da podnosi ove vrucine i mucnine![]()
Tu sam, pratim, ali nikako se javiti.
Hvala narancice sto mislis na mene
A gdje je nivesa?
Nekako mi je visok dc kraj njenog imena
Jutro! Kava!
Evo bas se i ja pitam za Ives i Nivesu....
Potraga za rodama!
Na moru se mora, haha! Svida mi se to!
Jagodice, ja bi jednu kavicu :D
Kad smo kod moranja, - Mora se i bez mora, da se razumijemo![]()
Znači "Na moru se mora ali mora se i bez mora"
Bravo cure, sve ste rekle
Mami - nisam shvatila, jel ti krenula M ili? Jel 1.dc ili? Malo sam pogubljena...
Posljednje uređivanje od MonaLi : 14.07.2016. at 12:40
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 14.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~64.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~32.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~4.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Posljednje uređivanje od MonaLi : 14.07.2016. at 14:36
Ej curke drage.. di gori? ja malo utekla sa foruma.
Mučnine me ubijaju. 4 kg sam izgubila od povračanja.![]()
Izuzevši mučnina i povračanja dobro osjećam. S bebicom je sve u redu.I napreduje kako treba. Samo neka tako nastavi i moje srce je mirno i zadovoljno.
Nadam se da će uskoro popustit bljuckanje pa ću vam se
moći i češće javljati. Pratim vas i navijam da što prije postanete mamice i da osjetite ove čari bljuckanja.Šaljem svima puse.
Ives
Razmisljaj pozitivno, kad mucnine popuste nebudes morala paziti kolko jedes posto startas s minusom na kilazi! Pa bus uzivala u hrani! A do tad evo ja cu papati za tebe. A sigurna sam da nisam jedina. Jaka si ti sve bus ti to zdurala i poslje se smijala tome!
Narancice tu sam,ubila me vrucina ovih dana nisam znala sta bi sa sobom.
cure zanima ne kako vase trakice funkcioniraju ja stalno pijem puno tekucine sad od kako je vruce i nikako da ulovim O stalno mije bas svjetla druga crtica
Cure moje citam vas cijelo vrijeme, ali slabo tipkam. Ubila me ova vrucina. A i sad kako ne radim sam malo vremena u kuci za laptopom. Nadam se da ste mi sve ok.![]()
Anka - ne smiješ piti bas prije nego piškis... Mora proći par sati. Tako su meni rekli, znaci nista ti ne znaci ako se nalijes vode i odeš na wc... Pij puno prije pa drži dok ne dođe vrijeme za trakicu![]()
Ali bas da ti je skroz svijetla je čudno. Na koji dc si radila?
Ives♡ brzo ce proci pa ces uzivati u drugim carima trudnoce
Anka ajde neka si se vratila malo...
Jel vam sada osvjezilo? Cula sam da se temperatura planira prepoloviti
Sto se tice trakica, LH peak sam ulovila 2 sata nakon budjenja (jer mi je vecer prije opasno potamnila pa se nisam mogla strpit do popodne) i pila sam vode prije piskanja, a vjerojatno velika koncentracija hormona bila... e sad, to je moje iskustvo no ne mora znaciti da ce svakome tako biti. Neka se javi netko sa vise iskustva... ali inace sam piskila po preporukama iskusnijih u cca 15h i ponovo oko 20h, barem 2 sata prije piskanja nista nisam pila, pocela odmah poslije menge na mozda 6dc a LH peak sam imala tek na 19dc.
Anka mozda O tek treba stici? Vidim da ti je 16dc.
Chiara draga kaj ima kod tebe? Kak se razvija tvoja situacija?
Narancica koja si ti faza?
VUBS jel nema tamo na moru neka ljekarna? Zelim ti da se vratis i popiskis debele stupice!!
Nivesa jaaaavi seeee...
Mona kaj ima?
Mami kak si ti? Kaj se kod tebe desava?
Meni jucer kao prestala M jos mi cudno kao 5dc al reko valjda od antibiotika. Kad jutros evo je opet! Igra se skrivaca samnom!
Ima li jos kavice?
Bila sam danas na konzultacijama. Poceli su sa postupcima pa je doktor rekao da ako dobijem M kroz par dana da mozda jos imam sanse do kraja ovog mjeseca obaviti inseminaciju, a ako ne onda u 9 mj kad se vrate s godisnjeg. Na utz se vidi da je O bila iz lijevog jajnika koji me je i bolio, samo ne zna kad je O bila.
Narancice kako je u Irskoj, koliko ste vec tamo?
Jagodice bas te zeza ta M, ali barem kad budes isla na more je nece biti.![]()
Jagodice u fazi sam cekanja M. O je prosla, ak M ne dode do kraja mjeseca onda pravim test iako sumnjam, jer nismo bas bili aktivni u pokrivanju...
Chiara bolje nego u Hrvatskoj... nazalost!
Suprug radi, i zivimo i vise nego dobro, stedimo i tak.
Malena krece u preeschol na jesen pa cu i ja potrazit neki part-time poslic. Sretni smo, zivi zdravi - sto mi treba vise? ♡
Chiara- držim fige da M dođe sto prije ako bas mora doci![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 15.07.2016. at 14:16
Chiara nadam se da ces uhvatiti ovaj mj, ali ako ne, nemoj biti tuzna. Odpartijaj ovo ljeto jer ko zna kad ces opet moc hahah. Sve si blize svojoj bebici. Kaj se tice M znas kak to ide, pisni test pa bu dosla! Samo pitaj Monu!
Narancice a di nije bolje nego kod nas, bas, nazalost!
Mona kaj ima? Jel se piju klomici? Kak ti "padaju"?
E cure nemojte meal ja moram pitat, jel ima medu nama Pokémon trenerica?
![]()
I napokon godišnji!
Moja m me malo zaj....
Jučer spotinga ali malo, a od sinoć ništa.
Ives bitno da je bebolina ok, a ti ćeš izdržat nekako.
Mislim da cu sad malo odustat od trakica vec duze vrijeme pratim O i obicno bude 20dc a posto sam sad pocela pit kapi mislila sam da ce mozda to sta promjeniti pa ce uranit ali izgleda da je sve isto.
Narancice bome temp se dobrano srozala nemozes bez vestice bit u kuci
Chiara zelim ti srecu u postupku!
Jagodice ko je taj pokemon hehe ja sam ih obozavala gledati. Vidim da je sad euforija oko igrice al neznam nista o tome
Evo nemam pametnijeg posla
Ali neki dan dok sam trcala vidim lika kak ide prema meni i mobitelom snima okolo, bila sam uvjerena da snima okolis (iako mi nije bilo jasno zasto jer nije nesto divan dio grada), medjutim kasnije sam shvatila da je zapravo samo trazio svoje ljubimce ... smjesno mi je to, i zapravo ogromno gubljenje dragocjenog vremena!
Anka bitno je da se O dogodi, a sad jel tjedan prije ili kasnije nije tolko bitno ako ju vec ulovis i nadajmo se dobro pokrijes ... meni su isto te trakice dosadile uhh !
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 15.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~65.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~33.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~5.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Sorkač cure, preko moba sam danas![]()
Jagodice - sutra počinjem sa prvim Klomicem, dobro da je vikend, nekako mi tesko pada kad sam na poslu a glava boli :/ kak si ti? Jel to ti loviš Pokemone pa pitas?
Cure morala sam ovako učitati listu, bolje ista nego nista kaj ne?![]()
Jutro cure! Kavica za sveKako ste? Kod mene evo M prošla prije par dana i sad se sprema akcija
Idem čitati zaostatke, nisam bila na netu zadnjih dana..
Jutro koje vrijeme najrade nebi ustala iz kreveta.
Marle samo naprijed.
Mona cim sam vidla listu pomislila sam kako odgovara danasnjem danu. Neka je ona tu nekad se pogubim u danima sva sreca na listi.
I sretno s klomicima
Marle samo vrijedno
Anka istina kaj narancic kaze nemoj se opterecivati s tim koji dan pada O u odnosu na proslu. To varira. Ak uhvatia peak to ti je bitno.
Mona, ja sam Pokémon generacija, odrasla sam uz Ash-a, Misty i Brocka. Divna vremena kad smo se pislije crtica nasli vani na klupici i prepricavali si epizodu. Blazeno doba dok su komp i internet bili povlastica. Slusali smo walkmane i discmane, igrali nintendo i puhali u diskete kad "zbrejka"
To je sve kaj cu reci po pitanju hvatanja pokica![]()
Anka - Haha dobro kažeš,lista je u skladu s vremenom
Tko je taj Pokemnom? Jagodicaaaaa Haha joj i ja sam ta generacija![]()
Jutro curke... meni danas dupla kava ako moze
Osjecam se tako iscprljeno i umorno, da ne znam sto bi sa sobom. A obecala svojima praviti pizze
Dan je bas za ne izaci iz kreveta. Jos mi neka probadanja nisko u trbuhu, sto mi uopce ne sluti na dobrouhh uvijek nesto! Pms sluzbeno zapoceo
![]()
Posljednje uređivanje od Narancica000 : 16.07.2016. at 12:00
Narancica, naruci im pizze i ostani u krevetu. Reci da pecnica ne radi, budi kreativna hahah.
VUBS ima kakvih novosti? Kad se vracas?
Mami kaj ima kod tebe?
Zaboravila sam vam ovo napisati, a vezano uz "dane kad nam se hoce"!
Nocas sanjam IVICU KOSTELICA!! U nekom poluerotskom snu, ono nesto kao pipamo se kod mene u kuhinji al skroz obuceni!
Ono WTF?! Niti sam ga jucer vidjela tipa na telki ili negdje, niti sam ga IKAD smatrala privlacnim!
Oooo Ivek, Ivek, kad tebi dam da me pipas u kuhinji dok mi decko u dnevnoj sobi tv gleda, to je jasan znak da mi se hoce
Ugl. Eto kaj da vam kazem. Dobro valja da je Ivica, da nije Ante!
Go Johnny, go go!
kak ste mogle " Tim Raketa" zanemarit u ovoj prići pokemon. Pa oni su bili glavne face![]()
Mona sretno s klomićima. Neka ovo bude pravi pogodak!
Curke svima vama takoder želim plusiće na testovima.![]()
O jagodice. I ja sam se jednom nasla u klincu na kuhinjskom stolu sa jednim pjevacem hehe da ga neimenujem. Kad sam se probudila tako mi je bilo neugodno. Sva sreca pa mi dragi nije mel gipson pa necita zenama misli.
Hahahaha Jagodice... Vražićak maliAnka, zar i ti?? heheh
Meni je krenula sezona sexa, današnji dan smo pokrilivečeras idemo u kino, Tarzaaaan
![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 16.07.2016. at 15:02
Hahahaha Jagodiceebtw. meni Ivica uopce nije los :D nisi ti luda
Evo ja napravila pizzu, ali presolilaaaaaa ajme hahahahha
Pa evo bolje da se nisam ustala jutros
Ives bas falis ovdje
Monanemoj se preforsat :D
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 16.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~66.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~34.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~6.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Ives - hvala ti dragaNadam se da te pratim u stopu hehe
Narancice - imaš pravo, treba čuvati snagu za ključne dane
Jao sad mi se pizza jede... aaaaa!
VUBS - ima li simptoma???
Posljednje uređivanje od MonaLi : 16.07.2016. at 15:30
Mona ako kako uspijes pogledati film mi before you ja sam ga neki dan gledala i film je savrsen ali sam prije toga procitala knjigu. Naravno nikad knjiga nije ko film al neces se pokajat ako ga pogledas.
Naranciceposalji meni malo pizze!!!!
Nema veze što je slana , ja ću je rado pojesti s guštom.
MonaLi samo zamišljaj svoju bebi kako ti dolazi..
Misli na tu točkicu koja bude rasla u buši.. puno pomogne i sama vizualizacija. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibram na najjaće!
Jagidić i samoj mi je tako... samo ja neznam što mi se potrgalo u glavi..ja opet sanjam sebe i svog muža!![]()
Eto... 9 tjedana apstinencije je udarilo u glavu!
Moram priznat da sam prije bila "maštovitija" pa sam imala "afere" s David Gandyem, nekim izmišljenim tipom,
Čak sam jednom sanjala nekog tipa iz srednje. (Totalno nije moj tip) i sama pomisao da sam bila s njim u snu mi izaziva gnušanje!!!!! Onda mi je bolje da sanjam svog dragogšta je sigurno, sigurno je. Joj cure de se pokeksajte i za mene....!!!! ' Ko bi rekao da će mi falit nakon onoliko akcije!
![]()
Anka - jooooj čitala sam tu knjigu prije cca godinu dana, i gledala sam neki dan film u kinu, jao sto sam plakala. Čak su i dobro film napravili
Film sam gledala sa sestričnom, moj dragi to nikad nebi gledao Hehe
Ives - imas pravo... I često to zamišljam, ali samo neka dođe do toga bit ce mi jos draže![]()
Joj i ja sam prolila suza i na knjigu i na film. Ni moj dragi nije gledo kaze nisu te limunade za njega.
Ivesistog trena saljem!! Nemoj mi jecmenac poslat
Anka, Mona nabrijale me na film, jel postoji online???
Imas ga na filmoviti obavezno pogledaj neces se pokajati.
Jutro!
Kavica!
Mona piši 2.dc.
Mami zao mi je zbog M
Ives Evo ja bum se keksnula ak treba i pozu po tvom izboru!
Mona svaki ciklus vece sanse, zelim ti da vec ovaj popratis Ives
Narancice pa Ivek ovak nije lose graden al nekak...ne znam bas
Anka ko je autor te knjige?
Jagodice - nisam Anka ali autor je Yoyo Moyes![]()
Jutroo!
E danas se spremam pogledati taj film :D
Jagodice istina, nije nesto kad detaljno promotrisal ima ono nesto
![]()
![]()
Mona duboko se izvinjavam. Prvo sam Ives pitala, onda s nje prebacila na Anku! I opet fulala hahaha.
Cuj Yoyo, to ak ne zapamtim sam izgubljen slucaj!