Hej zenske. Pogledala sam taj film prije par dana na filmoviti i jako je tuzan. Pripremite maramice za svaki slucaj. Ja jos uvijek cekam da M dođe.
Hej zenske. Pogledala sam taj film prije par dana na filmoviti i jako je tuzan. Pripremite maramice za svaki slucaj. Ja jos uvijek cekam da M dođe.
Pa Chiara koji si dc? Bas cudno da je nema... kad si zadnji put radila test?
simptomi...hmmm...ima nekih
vrti mi se, mucnina...
zapravo ne znam kada cu raditi test, obozavam ovako oslusivati simptome, pa makar i ne bila trudna
ima li jos ovakvih ko ja divljakusa sa simptomima?
evo danas osjecam jajnike...onako cudno, ne kao pred mengu
vidjet cemo...jos tjedan dana cekam
jesam ja nesto propustila..zasto nije otvoreno novo odbrojavanje?
![]()
VUBS svaka ti cast bas si karakter. Ja bi se vec sva zapisala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ||
Drage moje moja n me nije iznenadila, skoro pa nismo bilu aktivni jer sam dobila gljivice tak da su dani prošli, pa onda štitnjača i tak.
Ives čekam punkciju 25.8, al bit će kako bude. Prvo sam mislila pazit dok ne vidim kaj je, a onda mislim kaj pazit, ne pazm 5 godina pa nisam trudna. Bur će kako mora biti, netko gore ina plan za mene, pa kakav bude ja ga prihvaćam, ne mogu ništa mjenjat i da hoću.
Uglavnom, pakiram kofere i suta putujemo na moreno.
Cureeeeeeee, vidla sam sluuuuuuz!!!
Pravu pravcatu eggwhite!! Izasla dok sam piskila i ostala visiti dok nisam obrisala! Jos sam ujutro vidla malo krvi, onak ko zilicu, i reko valjda od M jos. Sad si mislim mozda je od O!
Samo se sad popodne nemremo jer mi je mama u posjeti hahaha. Valjda do navecer nebu kasno.
Joooooj a bas sam sad prije puta planirala ne misliti o tome!
Al nisam imala sluz od sijecnja!
I boli me glava, jel vas kad boli glava za vrijeme O?
Jagodice odgovor na pitanje si dobila u vezi autora ja malo palim na guranje hehe.
A sto se tice O ja nikad nemam ama bas nikakvih simptoma i cak sam bila uvjerena da ju ni nemam. Ali trakice mi ju pokazu tako da pojma nemam
Mami uzivaj!
VUBS nece biti novog odbrojavanja dok nebudemo imali nekog sa novim stupicima. Ives je rekla da nebi otvarala odbrojavanje ,razumljivo nakon svega sto je prosla pa tako da ima nasu punu podrsku.
Cure da vas pitam kako vam se svida ime Aurora ja sam nekako uvjerena da cu imat curicu i da ce se tako zvati. Neznam sta me puklo ali to mi neizlazi iz glave
Ajme... ridala sam na film. Čak sam ga gledala s mužem. I njemu se svidio. (Voli crni humor)pa si je uspio pronaći više tragi-komičnih scena nego ljubavnih.
A ja.. pa mogu komotno reći, da i je ovo jedan od potresnijih filmova koje sam pogledala nakon "return to zero" nisam vas poslušala i nisam pripremile maramice tako da sam smoćila pol jastuka. Ali film je... uh! (Sorryte na doživljaju..ali upravo je završio film i morala sam s vama podjelit dojmove. Preporuka svakako (s maramicama)!
jagodice pa to je super.. ma ne brini, nece biti kasno. Samo se vi keksnite navečer, i još ujutro i popodne i navečer i onda lagano...
"Tarkala je do mora
Rasparčala bluzu
Hitila se u nje
Gre na Palagružu
na palagružu"
VUBS ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo i tebi draga šaljem vibrice. Sretno!
Anka hvala na podršci i razumijevanju![]()
Ime autorice mi je lijepo. Volim kratka imena.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 17.07.2016. at 18:27
Ives a ja prvo citala knjigu pa sam se isplakala. Pa onda film opet sve ponovo.
Baš sam budala.. knjigu imam već mj dana i nikako da ju krenem čitati.
i sad sam pogledala film i ostala paff!
a knjiga je sigurno još deset puta bolja.
Mogu ti reci da je ali je i film super inace budem razocarana kad procitam knjigu pa pogledam film ali ovaj puta nisam
Bok curkeja danas krenula sa trakicama i jos nema nista značajno, ali trebalo bi kroz 2-3 dana biti, nadam se
Iako ja nemam sluzi već preko pola godine, ne znam dal da me to brine? :/
Ives drago mi je da ti se svidio film, jos glumi i ženska iz Game of thrones koju obožavam Hehe
o kojem se filmu radi? nisam uspjela upratiti
ima li ga u max tv videoteci?
bas bi ga gledala
ives...hvala na vibricama, trudnicke su posebne
anka...hvala na pojasnjenju u vezi novog odbrojavanja
narancice...pojma nemam koji mi dpo...uzasno su mi razlicite, nekada ranije, nekada kasnije
![]()
Mona, nemoj brinut zbog sluzi... ja sam je imala svega jednom u prošloj godini. U ovoj nisam imala uopće. A bebica je na putu. Ta sluz uopće nije pravilo. Bitno je da dolje za vrijeme odnosa niste "suhe" tako da "plivaći" imaju na ćem surfat do maternice
I da.. glumica mi je full simpa! A tek njezin smisao za modu![]()
Vubs, prićamo o filmu "Me before you" ili ti po naški
"Tu sam ispred tebe"tople preporuke za film.
Sve ce cure pogledat film, Hehe
Stavim listu sutra, danas mi je laptop krepo, sutra ide na servis. Ali cu na poslu učitati listu![]()
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 18.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~68.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~36.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~8.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Ives - hvala, znam da nije pravilo ali možda mi to još više otežava stvar? hmmm Bolje da ne razmišljam previše...
Nadam se da je ovo moj ciklus, ili barem moja godina![]()
Jutro, kavica!
Mona meni je danas 3 dc.
Kavica dosla ko narucena bas mi treba. Nesta se sve teze budim.
i ja bi jednu kavu ako moze
dok ova moja dva hahara jos spavaju i dok imam malo mira
![]()
Sorry mami, preko moba sam bila i promaklo mi valjda... Stavim sutra 4.dc![]()
zemske, vi meni falitei pijem kavicu sda s vama!
jucer napunila 20tt i presla pola
na godisnji sam konacno otisla, sve je super za sada, umacem se na moru, lagano surfam i svi sretni.
puno prasine za plusice, jagodice, ajde da pogodis jucerasnju O.
mahmah.
(iss, vrijeme turbo brzo prolazi..)
da, najvaznije (osim toga da je sve u redu), cekam(o) curicu, zvati ce se Eli![]()
Jutro!
Mona znam tocno kak ti je! Ja sam isto citala sto puta iskustva koja potvrduju da nema veze ak se sluz ne vidi, a isto se opet pitam dal me to koci. Jucer kad sam vidla kak se raszegnulo sam ostala u soku!
Znaci da meni stvarno plodni dani jesu odma nakon O!
Ives, sinoc pokrili a danas ujutro i popodne nebudemo jer radimo, a ne bi bas s prvim koji dode pod ruku
Morat cu pogledat film...
Ninci prekrasno ime. Uzivaj te!
Ninci - joooj kad te slušam jos vise zelim da sam trudnauzivaj u svakom danu
Jagodice - ma mozda nije ni toliko bitno ali prije sam je jako puno imala a sada nista :/ to me nervira...
Eto vidjet cemo sad. Ja sam ju jucer imala. Keksa je bilo jucer i dan prije. Zadnji put u prvom mjesecu smo poceli tocno dan nakon kaj sam vidjela sluz. A po onom kaj sam citala O nastupa nakon sluzi kao.
Tak da sam samo po tome se vodeci sad trebala bit 7mj trudna hahaha.
Sad cemo testirati teoriju....iako si mislim kak to da se sad pojavila. Jedino kaj pijem antibiotik, Klavocin. Pa da nije s tim povezano....
Iiii da, dobro vam jutroja nudim vodu s limunom ako je netko za?
Sinoc me uhvatilo da pogledam kad trebam dobiti, pa sam shvatila da bi to trebalo biti u petak ili subotu.. ne nadam se nicemu a imam i sve simptome pms-a.
Jutro ekipa...![]()
Ninci, ajmeeee vec 20tt???Pa kad prije???Kak je meni to proletilo. Samo napredujte i cuvajte se. I lijepo te vidjeti opet ovdje medju nama . Lijepo se provedi na godisnjemPusa maloj curi predivnog imena!
![]()
*sunshine*,Tajci kako ste vi curke?
Narancice,Mona,Jagodice i svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~ vibram na najjaće![]()
Ives jesi li mozda, ovo potam cisto informativno :shy: , popiskila LH trakicu kad si dobila pozitivan bhcg?
Bas me zanima jel pravilo da uz rast bhcg raste i LH.
Mona kolko vec pijes klomice? Kad ocekujes O? Znam da ti obicno bude oko 10dc jel tak? Kad ides na uzv?
Jagodic pokrivajte jos danaas i onda odbrojavanjee![]()
Ives hvala na vibricama! Cujem da su trudnicke specijalne haha.
Narancica ma taman jedan ciklus kad sam rekla necu UOPCE o tome misliti idem na more tulumariti, bas taj ciklus budem sluzava! Bome svemir ima smisao za humor...
Al si sve mislim mozda je povezano s klavocinom...na neku foru.
Ugl pokrivamo standardno. Nemres se keksnut a ne pokrit pa jedno dode s drugim haha.
Narancice - meni je danas treća tableta, i da moje O su dosta rano pa lovim trakicama od juceruglavnom mi O bude 10.-11.dc nisam sigurna kad nemam klasične FM, idem tek 5 dana nakon zadnje tablete :/
Koji je tebi dpo? Jesi lovila ovulaciju ili?
Evo i mene na kavi. Jagodice i meni ovaj mjesec sluzi ko u prici i to bas one dugačke, rastezljive ko bjelanjak. I inace je imam, ali ovaj mjesec je ima nesto vise. Ne znam koliko je bitno da je ima. Anka sta ima kod tebe? Vubs kad ce test?
Narancice a da piskis test? Ja necu jos, mislim da cu uskoro dobiti jer me sve boli.
Mona vibram da klomici ucine svoje.
Ives jel uzivas? Jel se stanje s kosom popravilo sad u trudnoci? Kazu da se trudnice proljepsaju pa me sad zanima ima li sta istine u tome?
Ninci ime mi je super, pocinje kao moje ime.![]()
Latice, Nivesa javite se. Valjda ima kakvih novosti.
Jesam.. testna crta je pokupila skoro svu farbu.. tako da se kontrolna jedva vidi. Evo slikice http://tinypic.com/r/10xapl0/9
Cure, evo me kratko, pa idem prespavati današnji dan.
Jučer 11dpt sam imala + na testu, 12dpt jutros -, beta negativna![]()
![]()
Ives, film je extra i meni se svidio jakooo, mazi trbuščić i uživaj!!
Mona sretno s Klomidom, da nam javiš debele stupiće
Jagodice, bravo za pl. sluz i akciju u pravo vrijeme, da nas obraduješ uskoro.
Ninci, i meni je ime
To je sve što sam upamtila da ste tipkale. Sretno svima.
Posljednje uređivanje od 1latica : 18.07.2016. at 14:07
Chiara, ne znam koliko sam se proljepšala.. lice mi je puno prištića ko u pubertetu. Kosa manje opada ali je situacija i dalje kritična. Ne znam kak bude bilo kad rodim. Sve me strah! Budem nosila zurku ko Duško Lokin( da nije tragično bilo bi komično
)
Ma sva sam u banani! Vjerojatno od silnog povračanja.
Ali bitno da mi moj dragi kaže da sam mu najljepša!![]()
Kakva je kod tebe situacija?
Latice draga, jako mi je žaoGrlim te najjaće
![]()
IvesTo si jos tamo na pocetku radila??
Jagodice isto isto se osjecam! Cijeli ciklus sam bila smirena i bas me bolilo briga u kojoj sam fazi, medjutim jucer me frendica koja jedina zna da "radimo" na bebi onak bocnula kak bi na godinu u ovo vrijeme mogla s malom bebom se druskat, neka jeza me prosla.. ali ugodna! I navecer pogledam u menstrualni k. i evo me opet par dana pred mengu hahaha. Al ovaj put su sanse jako male jer nismo bili bas aktivni... al opet, znamo sve kak su mucni ovi dani!
I da, uzimas li kakav probiotik?
Mona nisam lovila O al bi rekla da je bila negdje oko 20dc jer su bili sluzavi daniznaci da bi mi M trebala doci na 34 dan (subota), tak mi obicno bude...
Chiara iskreno, nemam nikakav feeling da se kod mene nesto dogadja.
Ali ti si rekla da ti se cinilo kao da je O 7dc, do sad bi trebala biti lijepa pozitiva ak pisnes jednoga.
Latice zao mi je!![]()
Posljednje uređivanje od Narancica000 : 18.07.2016. at 14:28
Latice zao mi je.bit ce, nemoj gubiti nadu. Moja prijateljica Latica je 2mj trudna, godinu dana su se trudili...
Ives meni kosa manje sada opada nego prije. Valjda su vitamini za kosu i b vitamini ucinili svoje. Dermatologica mi je preporucila vitaminski sampon od ducraya anaphase protiv opadanja kose, 95kn kosta, 5 min se drzi na kosi pa se onda ispere. Mozda da probas?
Narancice, spomenula sam gin da me probadalo 7dc, a on kaze da je to prerano za O, pa sad ne znam.
Latice draga saljem ti zagrljaje. Ako ti se neda nikoga gledati zavuci se u krevet i spavaj, to je tvoje pravo. Ako ti se place, isplaci se. Doci ces na svoje. I proci ce te te lose emocije koje sad osjecas. A do tad olaksaj si kolko mozes! Drzi se draga i hvala na lijepim zeljama!
Ives super mi ova tvoja slika! Koda trakica vice: Pozor! Pozor! Trudnica!!
Da Dusko Lokin![]()
Pitaj u ljekarni za sampon Fitoval. Mojoj mami dr preporucila kad joj je u T kosa pocela padati!
Narancice popila sam od kad sam na antibiotiku 2 ona vocna b-aktiva od 3dl. I jela pahuljice s jogurtom. Ne znam dal je baktiv probiotik....
Narancice da, to sam radila par dana nakon prvog pozitivnog testa! Baš me zanimalo kako bi izgledala jer su mi curke ovdje rekle da bi i lh trebala biti pozitivna. Na kraju eto.. procjenite same jer ja ne znam šta je to![]()
Chiara, Latice.. ne usudim se ništa stavljat od kemikalija sad u prvom tromjesečju.
Kasnije se budem raspitala.
Chiara super da ti se poboljšalo.Javljaj rezultat
Bolje ista nego nista Jagodice... ja inace od antibiotika dobijem gljivice, pa obavezno uzimam probiotik. Al moras pazit da ga ne uzimas par sati prije i par sati poslije atb.
Ives slika je mrak!ovako sta nisam jos vidjela haha
Jutro, kavica!
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 19.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~69.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~37.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~13.dc