Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2251

Tema: Odbrojavanje 03/2016 by Ninci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Yummy, naša draga! Divno mi je čitati te.. već 19tt..
    Bravo! Samo snažno naprijed.

Anka naravno.. hrabra sam da hrabrije ne mogu hahha već smo tri puta pokrili do sada...

Chiara, koja je vaša dijagnoza?
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 25.04.2016. at 17:43

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy, naša draga! Divno mi je čitati te.. već 19tt..
    Bravo! Samo hrabro naprijed.

Anka naravno.. hrabra sam da hrabrije ne mogu hahha već smo tri puta pokrili do sada...

Chiara, koja je vaša dijagnoza?
    Ja: hipotireoza, anemija. HSSG sve prohodno, uredna ovulacija svaki mjesec. On: normospermija
    Po njihovom misljenju mi problema nemamo. Nemamo razloga za zabrinutost i kao desit ce se prirodno samo treba vremena... a proslo vec godinu i pol.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Ja: hipotireoza, anemija. HSSG sve prohodno, uredna ovulacija svaki mjesec. On: normospermija
    Po njihovom misljenju mi problema nemamo. Nemamo razloga za zabrinutost i kao desit ce se prirodno samo treba vremena... a proslo vec godinu i pol.
    Da li su vam radili test na vaginalni iscjedak? Nekad je bas u njemu problem kad ne dolazi do zaceca.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nisu. To cemo sad sve prikupiti prije inseminacije. Jedino sam vadila spolne hormone, hormone stitnjace, KKS, HSSG. Sve u redu osim povisenog TSH 3,50 i jako sam bila anemicna pa pretpostavljaju da zato nije moglo doci do oplodnje.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu. To cemo sad sve prikupiti prije inseminacije. Jedino sam vadila spolne hormone, hormone stitnjace, KKS, HSSG. Sve u redu osim povisenog TSH 3,50 i jako sam bila anemicna pa pretpostavljaju da zato nije moglo doci do oplodnje.
    To je dobro provjeriti. Kod nekih zena bas aginalni iscijedak moze djelovati antispermicidno. Makar i anemija moze biti bitan faktor. Ne znam koliko osobno vjerujete u povezanost prehrane sa zdravljem, ali od kad sam se prebacila na paleo prehranu, nisam anemicna (a uvijek sam bila) i imam urednu trudnocu. Ako imate volje, definitivno preporucujem taj pblik prehrane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •