Stranica 6 od 46 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2251

Tema: Odbrojavanje 03/2016 by Ninci

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hvala curke,
    Chiara- jos mi nije dao terapiju jer ne moze bez antitjela pa ćemo vidjeti sta ce reci na te nalaze. Mozda i ja imam taj hashimoto, čula sam da to nije strašno ali da je terapiju moraš cijeli zivot uzimat?
    Ultrazvuk cu svakako napraviti, rekla mi je moja MPO da to moram.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dobrodosle sve nove odbrojavalice.
    Evo ja se javljam, nema nista novo kod mene! I dalje cekam M
    Ives bome si vrijedna!
    Sve ostale, drzite se i ugledajte na Ives. Na posao!!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala curke,
    Chiara- jos mi nije dao terapiju jer ne moze bez antitjela pa ćemo vidjeti sta ce reci na te nalaze. Mozda i ja imam taj hashimoto, čula sam da to nije strašno ali da je terapiju moraš cijeli zivot uzimat?
    Ultrazvuk cu svakako napraviti, rekla mi je moja MPO da to moram.
    Ja sam trenutno na euthyrox 100. Meni su antitijela 1200 sto je jaaaako puno, ali meni je mpo dokt. rekla da je nalaz ok. A za TSH od 3,5 nije nista rekla niti me je slala kod endokrinologa pa sad ti znaj...

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jutro, kuha li ko kavu????
    Anka, sretno danas kod urologa, javi što kaže.
    Narancice, nadam se da će stvari krenuti, ako već nema stupića..
    Mona i ja sam na terapiji euthiroksa 25 dnevno. Kod mene je tsh bio oko 4,
    ostali nalazi štitne uredni, pa mi je MPO ginekolog savjetovao prije postupka terapiju,
    kak bi ga spustili na "idealnih" 2.. Tako je već godinu dana tsh 1,2-2.
    Ives, jel pao keksić i danas?
    Dogovorila sam se s prijama na kvicu pa vas pozdravljam

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Curke samo da pozdravim. Kod mene nis novo. M traje.
    Mi smo probali i svaki dan i svaki drugi i ja gore ja dole.
    Ciklusi mi uredni, kod gina uzv i papa uredno pa se sad opet kad imam M pitam u cemu je problem...
    I makar stalno odgadam moram od nekud naruciti te lh trakice. Sve si mislim ak se keksamo dovoljno pogodit cemo O ali eto...

Pozdrav svima i samo hrabro curke

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodica, ne znam koliko mjeseci pokušavate, al prije planirane trudnoće bi trebalo provjeriti cervikalne briseve, pa ako već nisi, možda bi bilo dobro.. Nisam sigurna da li nekakva bakterija tipa klamidije, micoplasma i sl. mogu omesti začeće, možda će neka od cura znati.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ja sam jucer dr R rekla da sam imala Ureaplazmu a on je samo odmahnuo rukom i rekao da to nebi utjecalo. Kao bitno je riješiti ali nije to problem.

Chiara - 3,5 tsh je dosta visok za trudnoću, sta ne? Trebao bi biti ispod 2. Kad slušam vas koji liječite takav tsh pitam se sta je samnom kojoj je 8 :/

Latica - znaci i ti si na terapiji... Ajde onda cu i ja valjda regulirati to kroz neko vrijeme.

Jagodica - pa vi ste tek počeli od 2.mj sta ne? Nemoj brinuti... Ali svakako traži bris jer ga je dobro napraviti.
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 28.04.2016. at 12:29

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje mame, buduće mame i mame u iščekivanju!

I ove godine organiziramo petu, tradicionalnu šetnju Zagrebom - Zajedno za plodnost!

Ovo je rijetka prilika gdje smo svi zajedno - parovi koji i dalje čekaju na svoj zamotuljak sreće, mi koji smo prošli težak put do majčinstva, parovi koji su bez problema dobili djecu, ali žele nas podržati. Šećemo svi zajedno - budući roditelji, mame, tate, bake i djedovi, djeca i bebe u kolicima, čak i kućni ljubimci, kako bi dali podršku osobama koje se bore s neplodnosti. Podsjećamo javnost da je svako dijete dragocjeno i vrijedno borbe.

I ove godine nam je nebo naklonjeno i bez kiše!
    Pozivam vas da se u subotu prošećete do grada, popijete kavu i pridružite nam se u podne kod Manduševca!

Više info možete naći na ovoj temi, klikom na linkove u mom potpisu ili me cimnite na PP ako vas išta zanima.

Vidimo se u subotu!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mozes ostati trudna i sa visim TSH, ali najbolje bi bilo do 2. Meni mpo nije nista rekla za moj TSH, ali mozda zato jer mi jos ne idemo u postupak. A svaki doktor svoju politiku vodi. Nekome je bitno, a nekome nije. Samo sam vidila da mi je na kartonu napisala anti pozitivna.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona, da i ja sam na terapiji.. Riješit ćeš ti TSH brzo, samo nek ti dr ubrzo napiše tablete.
    Da ti sada ne oduži vađenje antitijela i ostalog.
    Chiara, ima cura koje uredno zatrudne s visokim TSH, al isto tako ima ih puno koje izgube
    bebu zbog štitnjače (moja frendica npr.).
    Sigurno da je za nas cure koje teže ostajemo trudne ili trebamo MPO pomoć, zbog nas samih,
    jako bitno prije trudnoće srediti sve što se da, bila to štitnjača, bakterija il nešto treće.
    Jagodice pa vi ste tek krenuli po stupiće, nemoj se zamarati nalazima..
    Uživaj u keksiću, držim fige za skori +...
    Bigblue, na žalost daleko sam od Zg.. Vi cure uživajte
    Posljednje uređivanje od 1latica : 28.04.2016. at 13:11

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pozdrav curke, kako smo danas?
    Ja se bacila na kuhanje pa nisam prije stigla učitati listu... stiže kroz par min.

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro, kuha li ko kavu????
    Anka, sretno danas kod urologa, javi što kaže.
    Narancice, nadam se da će stvari krenuti, ako već nema stupića..
    Mona i ja sam na terapiji euthiroksa 25 dnevno. Kod mene je tsh bio oko 4,
    ostali nalazi štitne uredni, pa mi je MPO ginekolog savjetovao prije postupka terapiju,
    kak bi ga spustili na "idealnih" 2.. Tako je već godinu dana tsh 1,2-2.
    Ives, jel pao keksić i danas?
    Dogovorila sam se s prijama na kvicu pa vas pozdravljam
    Od danas, zasluženi odmor !!
    Lijepo se provedi s prijama na kavi

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje mame, buduće mame i mame u iščekivanju!

I ove godine organiziramo petu, tradicionalnu šetnju Zagrebom - Zajedno za plodnost!

Ovo je rijetka prilika gdje smo svi zajedno - parovi koji i dalje čekaju na svoj zamotuljak sreće, mi koji smo prošli težak put do majčinstva, parovi koji su bez problema dobili djecu, ali žele nas podržati. Šećemo svi zajedno - budući roditelji, mame, tate, bake i djedovi, djeca i bebe u kolicima, čak i kućni ljubimci, kako bi dali podršku osobama koje se bore s neplodnosti. Podsjećamo javnost da je svako dijete dragocjeno i vrijedno borbe.

I ove godine nam je nebo naklonjeno i bez kiše!
    Pozivam vas da se u subotu prošećete do grada, popijete kavu i pridružite nam se u podne kod Manduševca!

Više info možete naći na ovoj temi, klikom na linkove u mom potpisu ili me cimnite na PP ako vas išta zanima.

Vidimo se u subotu!

Divno, da sam barem bliže!!!
    Svima koji idu želim lijep provod i ugodno druženje!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za:
    28.4.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

Narancica000 ~~~~~~~~~~45.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
    zola ~~~~~~~~~~~~~~~~36.dc
    Cheerilee~~~~~~~~~~~~~36.dc

nivesa~~~~~~~~~~~~~~~31.dc

Odbrojavalic
    e:

anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    Limeta~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    šiškica~
    ~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Ives000~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    MonaLi
    ~~~~~~~~~~~
    ~~~ 13.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    vjerujem u bolje sutra ~~~~~8.dc
    1latica ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    jagodicabobica ~~~~~~~~~~5.dc
    Chiara...
    ~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Latica - danas vadim antitijela privatno, i bas našla na kupime bon sa popustom 50% i to u mom kvartu di sam i mislila ici i odmah šaljem nalaz doktoru, čim dobijem
    Nema šanse da bi se sad isla naručivati i čekati to... Privatno i bok bar ove "jeftinije" stvari.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Da li je netko od vas radio vitaminsko-mineralni status i koja je cijena cca? Dotorica opce prakse to ne zeli napisati na uputnicu pa ne znam kako bih to drugacije napravila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Chiara, to ima povremeno u Ljekarnama koje drze Twin labove proizvode. Rade ljudi iz Twin laba i ostalo mi je u sjecanju da nista ne kosta. POslije ti naravno sugeriraju da kupis njihove vitamine i minerale ako ti necega fali u organizmu. Ali i ne moras ako ne zelis.
    Probaj se malo raspitati po ljekarnama, obicno imaju plakate za to par dana unaprijed.
    Nedavno je bilo negdje oko Trga u nekoj ljekarni i muz mi kaze da su mu sve pogodili tj. rekli onako kako je i on smatrao da je.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://farmex.hr/mjerenje-vitaminsko...alnog-statusa/

ovdje imas neki raspored pa vidi gdje ti odgovara

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Kaj se tice briseva kad sam ginu rekla da radimo na bebi i pitala za briseve se nasmijao i reko da ce se to raditi kad zatrudnim ili ako bude potrebno...tak nekaj.
    Jesmo da tek smo poceli, ovo je 4ti neuspjeli ciklus. Ali ne mogu ja svojoj glavi i jos bitnije svom srcu reci da smo mi tek poceli..

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice dogodit ces se kad se najmanje budes nadala!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

4ti?? Pa stvarno ste tek poceli.
    Ima nas tu sa stazem od 5 godina ako ne i duze

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Iako to sa brisevima...pa bas ih je i mogao napravit jer ipak su to osnovee. Ne kuzim zakaj nece.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure evo nas od dr, ja nisam bila s dragim unutra nije mi dao. 6.6 je dobio termin za operaciju varikokele. Dr je reko da se to mora operirati

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Dobro onak sad se osjecam ko da nemam pravo se bedirati. Ja se vama svima redom divim. Posebno vama koje ste svoje trudnoce izgubile. I mozda sam ja pi*cka i kukavica ali sad se evo bas bzvz osjecam jer sam za svoje osjecaji kolko god utemeljeni ili neutemeljeni bili dobila jedino komentar da smo tek poceli....

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Anka, držim fige da nalaz nakon op bude bolji... Iako na žalost nije pravilo da će biti.
    Jagodice, ako misliš da trebaš već na pretrage razgovaraj s ginekologom, alkad ti nije uradio obične briseve, ne znam kak će reagirati na sve te uputnice.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro onak sad se osjecam ko da nemam pravo se bedirati. Ja se vama svima redom divim. Posebno vama koje ste svoje trudnoce izgubile. I mozda sam ja pi*cka i kukavica ali sad se evo bas bzvz osjecam jer sam za svoje osjecaji kolko god utemeljeni ili neutemeljeni bili dobila jedino komentar da smo tek poceli....
    Ne znam uopće kako mi je promakao tvoj post!
    Naravno da imaš pravo biti utučena i razočarana što je prošlo već 4mj.. a stojite na mjestu. Pa sve smo mi bile tužne i još uvjek smo, sa svakim novim minusom razočarenje je sve veće.
    Ja vjerujem da nema važnije odluke u životu od te da osnujemo obitelj.. da postanemo roditelji. I mislim da je svaka od nas bila uvjerena da ćemo uspjeti sve ostvariti tu želju u vrlo kratkom vremenu. Nekima je to uspjelo vrlo brzo, a netko se još uvjek na žalost bori. Na dobrom si mjestu. Tu i jesmo da jedna drugu podržavamo i guramo naprijed , ali i da plaćemo i da se jadamo kada nam bude dosta svega. Molim te.. nemoj se osjećati loše što si s nama podjelila svoje osjećaje.. pa mi smo tvoje curke i razumijemo te najbolje.

Istina je.. tek si krenula tim vodama, ali to ne znaći da i ti moraš proći tolike godine borbe!
    Lijepo protegni nogice do dr. ako imaš volje i traži da ti napravi briseve i kompletnu obradu.. da znaš na ćemu si.
    Neka tvoj dragi napravi spermiogram i ako je sve u redu.. super za vas! U krevet i van samo jest i pit.. ako se slučajno dogodi i da nešto nije u redu..barem ćete na vrijeme krenuti s liječenjem. Piši ..tipkaj..tu smo
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 28.04.2016. at 17:32

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Anka - bez nervoze, za svaki problem se nađe rješenje... tako će i za vaš problem Prepustimo se u ruke stručnjaka kada ne ide samo od sebe... nema tu ništa loše, samo malo treba strpljenja
    Ma nisam to tak mislila. Nego da nije tak strasno.
    A normalno da se imas pravo osjecat kako god da se osjecas. Jadno tuzno ljuto bjesno bespomocno.
    I ako mozes sad u humanu zasto ne?? Neki dr inzistiraju na onih glupih god dana pa dok skupis nalaze jos god i tako u nedogled.
    Kreni odmah ako imas dr koji cendat uputnice. Zasto cekat i gubit vrijeme?
    Oprosti ako sam te uzrujala al nije mi stvarno to bila namjera.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajme ovaj citat prvi je uletio nemam pojma od kud. Nije trebao tu bit ugl.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo nas od dr, ja nisam bila s dragim unutra nije mi dao. 6.6 je dobio termin za operaciju varikokele. Dr je reko da se to mora operirati
    Moj frend operirao i sve super. Sad ceka bebolinca sa curom.
    Nis se nemojte bojat. Puno muskaraca na zalost to operira.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodić - to smo ti napisali iz samo dobre namjere, vjeruj mi. Jer ja sam svjesna da što sam više krenula analizirati zašto nam ne uspjeva, su mi prestale postojati ovulacije... Jer prije sam ih imala, i redovite cikluse.
    Vidiš do cega se covjeka može dovesi zbog previše razmišljanja. Tako da još koji mjesec se opusti, nije još panika. Osim ako ne sumnjaš na neki problem, onda odmah kreni sa pretragama. Ali nemoj se ljutiti na nas
    Psiha je gadna stvar, jednom kad te ulovi ovo što je mene ulovilo teško te može pustiti, a nije dobro

Meni došli nalazi danas za Androstendion - 17,8! Eto još jedan grozan nalaz, wuhuuuu

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Meni došli nalazi danas za Androstendion - 17,8! Eto još jedan grozan nalaz, wuhuuuu
    Budeš ti to sve riješila sad kad si zafrknula rukave.
    Uopće ne sumnjam u tebe.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 28.04.2016. at 18:24

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jagodice mozda bi stvarno bilo dobrnd da uzmes O trakice da bar vidis jel ste strane sve ok. I mojd dr je vrlo teska dala mi je samo da vadim hormone i nista vise. I cim je vidjela da sgram nevalja zaljepila se da je to jedini krivac i sad mi tek nista neda. A ja imam i pcos i duge cikluse. Ozbiljno razmisljam o promjeni gin

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Anka - takva je rijetkost dobar ginekolog. Nažalost ja sad moram dosta platiti da se samnom bavi netko tko stvarno zna sto radi. Moja gin je užas! Rekla je da se ona bavi sa hrpom trudnica i da nema vremena za mene. Doslovno!!!

Ives - Thanks lutko
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 28.04.2016. at 19:19

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ma joj budem tako razocarana,sto se sve tako odugovlaci. Sad sam po malo zabrinuta sta ako se poslje op sgram nepopravi. Sta onda?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Moja gin je užas! Rekla je da se ona bavi sa hrpom trudnica i da nema vremena za mene. Doslovno!
    šta se njoj strgalo u glavi???? Fuj!!! Svašta se danas naziva doktorima!!! Nek si se ti dala u ruke nekom tko ima "vremena" za tebe. Od takvih što dalje.

Curke moje..na žalost ako se ne zauzmete za sebe nitko drugi neće.
    Mona, Anka, vi ste najbolji primjer ovdje kako to izgleda kad se stvari uzmu u svoje ruke. Samo treba krenuti.. riješavati stvar po stvar i vjerujem da ćete brzo do svojih bebica.. sad si samo zamislite da ste vjerovale onim floskulama : "opusti se i doći će " koliko bi samo vremena izgubile.. Ja sam tako potratila 5 godina!

Anka, ako nakon operacije nalazi ne budu bolje, vjerojatno će vam savjetovat da krenete mpo vodama. Tako je bilo s mojom prijateljicom i evo sad ima kčerkicu od 5mj.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Anka - draga, pa ima jos načina do bebe. Mozda MPO i upali od prve? Nemoj se bedirati, sve ce biti ok. A mozda i nakon operacije brzo upali. Pričekaj pa ce te vidjeti sto dalje, uvijek ima dalje

Ives - ma da, moja gin ne smatra da se samnom ona treba baviti... Da je smatrala, vjerojatno bi već imala riješene i briseve i hormone odavno. Mislim osnove!! Ahhh... Samo se uzrujam...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jutro cure. Di je kava?? Nema vas

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Nivesa uranila si, kod mene još nije voda prokuhala
    Bude za par minuta

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa uranila si, kod mene još nije voda prokuhala
    Bude za par minuta
    Eto Latica je kavicu skuhala, super. Taman sam došla na vrijeme

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro, evo i ja dosla na kavicu.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutro curke i od mene. Hvala vam kaj ste jucer bile onak oke nakon kaj sam se ja raspekmezila.
    A kaj cu zapeklo me malo a ja inace osjecaje ne skrivam pa sam iskreno rekla kak je

I makar niti jednu od vas osobno ne poznajem ovaj forum i vi mi puno znacite! I iskreno mislim da ponekad i nekoga treba spustiti na zemlju (recimo mene jucer hahaha) i to je jednako bitno kao i podrska i ohrabranje!

Anka zelim svu srecu i najbolji moguci ishod uz operaciju.

Mona na tvoje akcije mogu samo reci go girl!!

Ives, mi ak se keksnemo popodne pa navecer (za par sati opet) primjeti se kolicinski manje sjemena...to je normalno ili...?

xoxo ostalima

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Fina kavica, ha?! Totalni sam ovisnik o jutarnjoj kavi + 2 cigarete
    Pišli li tko uskoro? Ima ljubičica, voljela bi dok sam tu s vama, da neko otvori novu temu. Jedva čekam bilo čiji +. Ja se mislim kad kreniti s LH takicama, al rano mi je još. Nikad O nije bila prije 12dc. Moram se strpiti još koji dan.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za:
    29.4.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

Narancica000 ~~~~~~~~~~46.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~43.dc
    zola ~~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
    Cheerilee~~~~~~~~~~~~~37.dc

nivesa~~~~~~~~~~~~~~~32.dc

Odbrojavalic
    e:

anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Limeta~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    šiškica~
    ~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    Ives000~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    MonaLi
    ~~~~~~~~~~~
    ~~~ 14.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 9.dc
    1latica ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    jagodicabobica ~~~~~~~~~~6.dc
    Chiara...
    ~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja po dobrom starom običaju kasnim na kavicu, ali zato stižem na ručak
    Pa što se nudi dobroga???

Narancica pa što se dogodilo s m ovaj ciklus????

Zola, Cheerilee pa di ste nestale curke??? Ima li što novoga?

Nivesa koja je faza?

Jagodice sasvim normalno je da će količinski biti malo manje, ali ako
    je s njegovim plivačima sve u redu, ne znači da su i manje kvalitetni.

Nama je dr. baš naglasio da je od mm s gram toliko dobar da bez problema
    možemo kad hoćemo i koliko puta hoćemo. Tako da smo ga i ovaj put poslušali.
    Pošto vi još ne znate njegov nalaz s grama, moj savjet je svaki dan jednom pokriti
    i blago podići kukove u zrak jer je rodnica prirodno nagnuta
    prema cerviksu,
    pa nema potrebe pretjerivati. ( ne svijeća, ne previše noge u zrak) Jer ako se pretjera može se dogoditi
    da im se skrene putanja van dometa cerviksa. A onda nismo ništa postigle.

Latice, ja piškim ali ne prije 15dpo. Strogo sam tako odlučila
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.04.2016. at 11:44

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutro cure,ja kasnim na kavu jel ostalo sta? Isla sam dragom po uputnice za vadenje krvi i sve ostalo. Moramo prikupit sve nalaze prije operacije.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure,ja kasnim na kavu jel ostalo sta? Isla sam dragom po uputnice za vadenje krvi i sve ostalo. Moramo prikupit sve nalaze prije operacije.
    eto, ja se ponudila za ručak al nitko ne nudi

kad mu je zakazana operacija? Vjerujem da vam je sad strka, ali samo hrabro. Gle do kud ste sve dogurali. Još
    jedna stepenica i bliže ste svojoj mrvi. A kad pišneš plusić, vidjet ćeš da je sve ovo vrijedilo izdržati

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodić - drago mi je da si bolje

Ives - a kada ti je 15 dpo?

cure jel netko zna ako mi je TSH 8 a t3 t4 i antitijela ok, što to može značiti?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

cure jel netko zna ako mi je TSH 8 a t3 t4 i antitijela ok, što to može značiti?
    To bi trebala biti hipotireoza.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Da? Za to isto ide neka terapija? U utorak ću vidjeti tek što će mi doktor reći... pa me baš zanima. S tim da mi je i androstendion 17, jako visok, i prolaktin isto... Zanimljiva kombinacija...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mislim da ce ti morati dati neku terapiju, pogotovo jer ti za mpo treba manji TSH. Ja pijem dozivotno jer imam autoimunu bolest stitnjace, to se vidi po antitijelima koja su visoka.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives - a kada ti je 15 dpo?
    12.05. mi je 15dpo

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - thanks... Ko zna kaj će meni dati