Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2251

Tema: Odbrojavanje 03/2016 by Ninci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro onak sad se osjecam ko da nemam pravo se bedirati. Ja se vama svima redom divim. Posebno vama koje ste svoje trudnoce izgubile. I mozda sam ja pi*cka i kukavica ali sad se evo bas bzvz osjecam jer sam za svoje osjecaji kolko god utemeljeni ili neutemeljeni bili dobila jedino komentar da smo tek poceli....
    Ne znam uopće kako mi je promakao tvoj post!
    Naravno da imaš pravo biti utučena i razočarana što je prošlo već 4mj.. a stojite na mjestu. Pa sve smo mi bile tužne i još uvjek smo, sa svakim novim minusom razočarenje je sve veće.
    Ja vjerujem da nema važnije odluke u životu od te da osnujemo obitelj.. da postanemo roditelji. I mislim da je svaka od nas bila uvjerena da ćemo uspjeti sve ostvariti tu želju u vrlo kratkom vremenu. Nekima je to uspjelo vrlo brzo, a netko se još uvjek na žalost bori. Na dobrom si mjestu. Tu i jesmo da jedna drugu podržavamo i guramo naprijed , ali i da plaćemo i da se jadamo kada nam bude dosta svega. Molim te.. nemoj se osjećati loše što si s nama podjelila svoje osjećaje.. pa mi smo tvoje curke i razumijemo te najbolje.

Istina je.. tek si krenula tim vodama, ali to ne znaći da i ti moraš proći tolike godine borbe!
    Lijepo protegni nogice do dr. ako imaš volje i traži da ti napravi briseve i kompletnu obradu.. da znaš na ćemu si.
    Neka tvoj dragi napravi spermiogram i ako je sve u redu.. super za vas! U krevet i van samo jest i pit.. ako se slučajno dogodi i da nešto nije u redu..barem ćete na vrijeme krenuti s liječenjem. Piši ..tipkaj..tu smo
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 28.04.2016. at 17:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •