Ne znam uopće kako mi je promakao tvoj post!
Naravno da imaš pravo biti utučena i razočarana što je prošlo već 4mj.. a stojite na mjestu. Pa sve smo mi bile tužne i još uvjek smo, sa svakim novim minusom razočarenje je sve veće.
Ja vjerujem da nema važnije odluke u životu od te da osnujemo obitelj.. da postanemo roditelji. I mislim da je svaka od nas bila uvjerena da ćemo uspjeti sve ostvariti tu želju u vrlo kratkom vremenu. Nekima je to uspjelo vrlo brzo, a netko se još uvjek na žalost bori. Na dobrom si mjestu. Tu i jesmo da jedna drugu podržavamo i guramo naprijed , ali i da plaćemo i da se jadamo kada nam bude dosta svega. Molim te.. nemoj se osjećati loše što si s nama podjelila svoje osjećaje.. pa mi smo tvoje curke i razumijemo te najbolje.
Istina je.. tek si krenula tim vodama, ali to ne znaći da i ti moraš proći tolike godine borbe!
Lijepo protegni nogice do dr. ako imaš volje i traži da ti napravi briseve i kompletnu obradu.. da znaš na ćemu si.
Neka tvoj dragi napravi spermiogram i ako je sve u redu.. super za vas! U krevet i van samo jest i pit.. ako se slučajno dogodi i da nešto nije u redu..barem ćete na vrijeme krenuti s liječenjem. Piši ..tipkaj..tu smo![]()

Odgovori s citatom