Stranica 8 od 46 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2251

Tema: Odbrojavanje 03/2016 by Ninci

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona meni dođe da placem. Ne znam vise sta da radim. Doktorica me narucila da dođem vaditi krv i sve za stitnjacu u drugi petak jer sam tek imala stavari pa da se zeljezo malo obnovi. Strah me da se ne prosiri i na druga mjesta. I nije mi nista dala za mazati jer kosa tu kao malo vec raste.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Mona meni dođe da placem. Ne znam vise sta da radim. Doktorica me narucila da dođem vaditi krv i sve za stitnjacu u drugi petak jer sam tek imala stavari pa da se zeljezo malo obnovi. Strah me da se ne prosiri i na druga mjesta. I nije mi nista dala za mazati jer kosa tu kao malo vec raste.

Ja sam se već isplakala, i nije pomoglo. Tako da sam i od toga odustala... Lijepo sam počela ispirati kosu sa jabučnim octom(+voda) jer navodno smiruje vlasište, i sada je malo bolje. Probaj, ne može ti škoditi.
    A to da se trebaš riješiti stresa ti neću ni govoriti...ja se pokušavam smiriti čim se ulovim da razmišljam o svemu tome. odmah se prekinem i ulovim se nečeg drugog. I čekam da mi stigne bojanka za odrasle s ebaya, i tako. Korak po korak

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Shvacam da stres igra veliku ulogu u svemu tome, ali ne mozemo sve pripisivati njemu. Mislim da je kod mene uzrok stitnjaca. Ali ja pijem terapiju pa mi nije jasno zasto se onda to desilo.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pa ne znam, meni je doktor rekao da ako imam problema sa štitnjačom ili je genetski (kod mene nije) ili je od stresa. Znači da je ipak sve usko povezano sa stresom. Ti kreni od toga da se smiriš, jer drugo ni ne možemo previše. Ja sam ovaj vikend skužila da sam skroz cool kad je neradni dan. A čim mi se posao još umiješa sam luda... Treba mi baš odmor bar od posla!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Eh kad bi bar ostale trudne, da se odmorimo od posla i od stresa. A sad sam jos bila i na godisnjem i odmorila se i onda mi se desi ovo. Samo se nadam da ce nece siriti dalje.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 2.5.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)
    čekalice:

Narancica000 ~~~~~~~~~~49.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~46.dc
    zola ~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
    Cheerilee~~~~~~~~~~~~~40.dc

nivesa~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
    anka91 ~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalic
    e:

šiškica~
    ~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Ives000~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    MonaLi
    ~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    vjerujem u bolje sutra~~~~~12.dc
    1latica~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    jagodicabobica ~~~~~~~~~~9.dc
    Chiara...
    ~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc

Limeta,dobro nam došla u ljubičice! Sretno!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 02.05.2016. at 11:42

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke moje, sve mi je to poznato.

Mona hvala ti draga na lijepim željama. Nadam se da će nam uspjeti, ali ako i ne uspije, i opet dobro. neću se razočarati, sve se
    događa s nekim razlogom pa tako i to. Kad bude suđeno da beba dodje, doći će. Sigurna sam u to! Kako si mi ti? Jel ima kakvih novosti?

Chiara, morat ćeš pronaći način kako se riješiti tog glupog stresa.
    Meni je nakon traume koju sam doživjela isto ispadala jako kosa (u pramenovima) , sad se malo smirilo, ali u području šiški mi je jako rijetka..
    masiram tjeme s uljem čajevca, i isprem u čaju od koprive, kosa je prestala ispadati, e sad još moram vidjeti kakav će imati učinak na rast.
    Jer tek sam počela s tim.

ostale curke, nadam se da ste vrijedne i da sve lijepo pokrivate !

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Joj joj cure moje ne mogu vam reci nis pametno nego da se drzite. Ja evo kad citam vas sve si mislim da si opce ne uzimam niti trakice niti nis jer sto cu vise pratiti vise cu se nervirati. Mislim da cu se jednostavno keksati, nastojati pogoditi O a ak ne uspije tamo do jeseni/zime krenuti s pretragama.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Joj joj cure moje ne mogu vam reci nis pametno nego da se drzite. Ja evo kad citam vas sve si mislim da si opce ne uzimam niti trakice niti nis jer sto cu vise pratiti vise cu se nervirati. Mislim da cu se jednostavno keksati, nastojati pogoditi O a ak ne uspije tamo do jeseni/zime krenuti s pretragama.
    Draga nemoj se ti ravnat po nama. Ne znači da i vi imate nekih problema. Trakice ti mogu samo pomoći da vidiš pravo stanje svojih ovulacija.
    Ali ako ti to sve radi stresove, onda možda bolje da se ne zamaraš time. I da vidiš kako će ići sve samo od sebe neko vrijeme .

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dan cure.
    Chiara, jao nadam se da će nalazai pokazati što ne valja. Meni je terapija za štitnjaču pomogla, tako da mi
    više nije opadala kosa.
    Ives, super za O, vibram za +
    Jagodice ako misliš da će te trakice još opteretiti, nemoj ih niti uzimati.
    Meni su bile super, jer me kopkalo hoće li O biti kada mislim da je, tako je i bilo.
    Bockanje jajnika je najavljivalo O.
    Mona, slažem se da su stres i nepravilan rad štitne, usko povezani..
    Al ne znam kako se riješiti stresa, ja nisam uspila. Ako pronađete čarobnu formulu, javite
    Danas sam kao prebijena mačka, ne znam što bi. Trebali bi se bacitei na posao, MM i ja,
    iscjedak je tu, mogla bi O uskoro pa volim da je sve pokriveno keksom kako treba biti.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ma ja sam u nedoumici jer mislim da cu se s trakicama opteretiti i nabiti si nepotreban stres, a s druge strane me nervira cinjenica da se ne mogu ravnati prema osjecaju jer me nikad ne boli. Mene nesto malo boli prvi dan M a i to je ugl. slabo. Intresantno da ako ne brojim ono nakon vaginaleta zadnju sluz sam primjetila 18.1. A pokusavati smo poceli 19.1.

Od danas (sutra) cu opet mirovat jedno pola sata nakon keksa. Sjecam se da je Ives rekla da je njoj to gin savjetovao pa eto...

Ak za rodendan ne bude beba onda bum se uredno oblokala posto nisam od nove hahah.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - nema niš kod mene, sutra sam ujutro kod doktora R pa se nadam da ću napokon krenuti sa nekom terapijom

Jagodica - e to sam ti ja jednom i napisala. Ja kad sam krenula sa svim ti nestala mi moja sluz, a imala sam je za izvoz.
    Što kažeš da odeš na folikulometriju? Tako negdje 10dc odeš da vide kaj se događa, pa onda opet za koji dan nakon toga? Ili privatno ili kod svoje soc gin? Meni je recimo žao da to nisam prije napravila, izdvojila novce jedan mjesec i otišla provjeriti ima li ovulacije... pa ćeš znati više. Koliko ono imaš godina?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

25 bum skoro. Inace nemam nekakvih problema s ciklusima i to. Iskreno ja sam mislila da na folikulometriju mogu samo ak me se posalje tj nisam znala da mogu sama doc od sebe. To cu definitivno imati na umu.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, sretno na pregledu

Jagodice.. vidim da dobro pratiš.. samo opušteno. Doći će bebica kad dodje vrijeme

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Drage moje suborke, evo da se i ja oglasim malo

U četvrtak 10 dpo, ugledah sjenu sjene. Petak 11 dpo, vidljivo oku, ali još sjena. Nedjelja 13dpo, prava pravcata ll stupića. Danas beta 132.

Nemam puno za pisati, O nisam pratila, poseksali smo se par puta u tom tjednu, nalas sgrama stigao NORMO, i simptomi krenuli , a simptomi svi ko i u netrudnim ciklusima, samo sam već u petak počela osjećati razno razne mirise. Cicke peckaju, ali su jače znale boljeti prije. U jajnicima tulum, kao i svaki mjesec.

Sad čekanje prvog pregleda, pa ćemo lagano dan po dan.

Eto
    Posljednje uređivanje od Tanita14 : 02.05.2016. at 15:10

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tanita moja draga da ti i ovdje čestitam od sveg srca...sad je službeno!!!! Trudna si!!!!Bravo!
    Stiže pačić

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Bome jesam

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala ti, draga moja Ives, sad čekam sve vas, redom. Ne bum se sam u trudovima patila
    Posljednje uređivanje od Tanita14 : 02.05.2016. at 15:16

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma sad ti ja stižem kroz par dana
    Ako me koja ne preduhitri pa nas bude daj Bože više

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Kandidatkinja svakako ima! U red, pa jedna po jedna

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Tanita, čestitam od srca
    Neka bude uredna trudnoća

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Tanita evo da ti i ja ovdje čestitam!!! Nemam na mobu razne smajliće ali sad bi ih sve stavila. Zelim ti laganu trudnoću i presretna sam radi tebe eto samo dokaz koliko je stres bitan u svemu tome.
    Sad mozes nama raditi društvo i seliti na trudničke teme, jeeeeee!!!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Tanita paaa cestitaaam!!!!
    Brzo nakon Ninci dogodila se jos jedna trudnoca sad ce tvojim stopama i Ives... pa mozda jos koja trudilica predivno! Neka sve bude u redu <3

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Aaaaaaaaa Tanita je trudnaaaaa!
    Kaj sam ja jedina koja samo tu cita pa nije u toku! Haha!
    Tanita draga cestitam ti od srca!!!! Nel sve bude u najboljem redu!

Jel se meni to cini ili ste se slabo keksali pa se nisi ni nadala?!

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala vam curke moje od

Jagodice, nisam ta, mi smo se ovaj mjesec sexali (vidi se iz priloženog)

I ja se nadam da bu ovaj put sve ok.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Nekaj sam pomjesala! Hahah.
    Onda znas proceduru, ja trazim ma znanje ucestalost, doba dana i pozu XD

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Evo

Učestalost; dva ili tri puta u tom tj; svaki drugi-treći dan.
    Doba dana: poslijepodne
    Poza: da me hebeš, nemam pojma

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Vidis to doba dana mene muci mi nekak uvijek kasno navecer....mozda se trebam prebaciti na popodnevne quickyje!

No dobro! Nebitno!
    To je sve zato jer je zima zavrsila! Sad budemo mi malo po malo!!

Ives sad ja i ti skupa, onda ti malo preneses koji dan, meni malo urani i nademo se u predradaoni
    Nasmijavamo jedna drugu izmedu trudova

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Draga Tanita od sveg srca ti cestitam na stupicima Nek bude sve uredno i skolski, uljepsala si mi dan
    Ostalima puno srece, posebno Ives, sipam kante trudnicke prasine

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice to bi baš bilo extra hahahaha nasmijavanje između trudova..ta ti je baš dobra

Tajci draga hvala ti na prašinici, baš nam je potrebna u kantama !!
    Kako si nam ti ?

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala na pitanju Ives, super sam. Malo me muci niski tlak, al nije strasno. Inace je sve super, hvala Bogu

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Večer!
    Nije me bilo neko vrijeme, opet se nisam mogla logirati, zapravo pisalo je da sam log in, al nisam mogla ništa čitati ni pisati..
    Mi od četrtka bili u Rimu, samo muž i ja, prekrasan grad! jutros se vratili...
    Meni danas 5dc, M stigla u četvrtak, nakon 8 dana kašnjenja i hrpu napravljenih testova

Tanita - čestitam!
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 02.05.2016. at 21:00

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku

U četvrtak 10 dpo, ugledah sjenu sjene. Petak 11 dpo, vidljivo oku, ali još sjena. Nedjelja 13dpo, prava pravcata ll stupića. Danas beta 132.

Nemam puno za pisati, O nisam pratila, poseksali smo se par puta u tom tjednu, nalas sgrama stigao NORMO, i simptomi krenuli , a simptomi svi ko i u netrudnim ciklusima, samo sam već u petak počela osjećati razno razne mirise. Cicke peckaju, ali su jače znale boljeti prije. U jajnicima tulum, kao i svaki mjesec.

Eto
    Tanitaaaaa toooooo!!!! Preeeesretna sam!!!
    Koje lijepe vijesti!!!
    Pratim i držim fige da bude sve kako treba!!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku

Eto
    Draga moja nemrem ti reci koliko sa sretna!!!
    Zelim ti najdosadniju t ikada

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Bok cure, evo i mene, malo sam dolazila sebi hh Tanita cestitam, sretno do kraja Bez uvrede ikome, znam da mislite iz dobre namjere, al najezim se na ovo samo se opusti i bit ce, koliko god to tocno bilo kad mi netko to kaze upucala bi ga hahaha Ja u subotu zavrsila sa duph, M jos nema, valjda ce brzo, maltretira me

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A di jos citate cure ??

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutro cure! Obozavam vidjet ovako dobre vijesti rano ujutro. Tanita cestitam od srca. Ni ja nisam u toku posto citam samo na ovoj temi.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mene danas opet jajnici ubijaju.
    Kao da cu procurit svaki cas pa nista...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hello!!
    Cheerliee, nadam se da si oke i da te nije previse potreslo sve to s kasnjenjem i pisanjem, tesko je to!

Xavii potpusujem. Ja cak i jesam dosta opustena i krenem u analiziranje tek nakon pokrivanja tak da ono...

Nives kad je M zavrsila? Jel piskid kaj?

Moj dragi dobio temperaturu tak da bu mi sad skuhal malce -.-
    Eto imam izgovor za ovak mjesec

Pozdrav svima!

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala, curke.

Znam, znam, znam da mrzimo tu "opusti se", ali nakon spontanog sam dosta radila na sebi, i tek kad sam u fokus stavila sebe, beba se dogodila.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tajci, i mene je niski tlak isto mučio u trudnoći.
    Popij si malo kave..i riješila si problem.
    Nivesa.. jel prošlo loše raspoloženje??
    Nadam se da se nešto dobro kuha iz bolnih jajnika.
    jagodice nadam se da će ti se mužek uskoro oporavit da možete nastavit tu di ste stali
    Xavii da što prije dodje m, da možete ćim prije dalje.

Eto kod mene i što je bilo od simptoma danas je nestalo bez traga.. sve sam nekako sigurnija da idem po drugu turu klomifena

Kroz pol sata stiže lista.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ja vjerujem u to opusti se, prije je i mene to živciralo ali eto di me dovelo moje ignoriranje tih savjeta.

Uglavnom bila sam jutros kod doktora R. Dao mi je neke tablete za Prolaktin i rekao je da od idućeg ciklusa idemo sa KLOMIFENOM Baš sam se šokirala, pa mi je objasnio da ne razumije zašto mi je TSH tako visok s sve ostalo savršeno, i da kad sredi Prolaktin da bi to bilo to.
    Dobila sam recept za Klomifen, pa me zanima koliko on košta ako nije preko HZZO?
    Jao cure baš sam sad uzbuđena!!!!!!!!! Doktor je rekao da nemamo kaj čekati, da moram ovulirati..

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona bravo!!!!!!
    Eto jesam ti rekla da sad sve ide na bolje
    Hoćeš izazvati m da dodje prije ili ćeš čekati da dodje samo od sebe? Ajde baš super! Jako se veselim i jedva čekam da kreneš sa svime

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jagodica danas mi je 36 dc. Nis nisam piskila.
    Nebi rekla da imam neki razlog uz takve cudne bolove

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Joj mona konacno se nekaj pokrenulo

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mona eto vidis! Divno!

Ives, kakvo stajanje danas je moj i bozji. Jest rano malo za pokrivanje ali nikad se ne zna. A moj dragi je od onih koji bi se keksali i sa kolcem u glavi. Iako ne znam kolko smisla ima ak je on svojim plivacima podigo temp bazena preko 38 al ne zelim se pitati poslije kaj bi bilo kad bi bilo.

E cure. Pitanje u vezi klomifema, njega ginici prepisuju kad se utvrdi da nema O? I onda on potakne O i JS da krene na put? I onda sve normalno koda je O dosla sama od sebe ili nesto drugacije?

Nekak imam neki filing da me u buducnosti cekaju klomici....

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice nije to baš tako lagano.. prvo moraju doktori ustvrditi da nema "O"!!!
    Nakon toga ako je zbilja nema, dragi mora ići na s gram a ti bi svakako u koliko je njegov nalaz s grama dobar trebala napraviti test prohodnosti jajovoda (Hsg)
    Tek nakon toga ako i tvoji nalazi budu dobri možeš krenuti s klomifenima ali uz pratnju folikulometrije.
    Onda nakon popijenih tableta očekuješ ovulaciju koju pratiš folikulometrijama i lh trakicama i kad dr.da zeleno svjetlo krečete sa ciljanim odnosima.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.05.2016. at 13:45

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - ma popit ću Duphaston, krećem odmah sutra Nema šanse da čekam više M E a kad pijem klomifen onda mi i dođe M na vrijeme bez duphastona ili ti piješ i Duphaston sada?

Nivesa - da, napokon neki pomak... pa makar se ništa ne dogodi bar se nešto događa, hahah

Jagodica - meni moja soc gin nije htjela dati klomifen jer nije imala vremena da dolazim na folikulometrije (koje su obavezne uz klomifen) i da se bavi tim jer kao nije stručna, nego me poslala u MPO, a tamo su htjeli odmah inseminaciju. Tak da sam sad otišla privatno pa ću probati koji mjesec ovako. Ako ništa onda inseminacija. Kada piješ klomifen ovuliraš i odnosi budu ciljani, kaže ti gin kada obavezno. Ali Ives će ti više znati reći, a i mene detaljnije zanima :D

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, ako nije došlo ovaj ciklus do ovulacije kreni slobodno s duphastonima!
    Ja sada ne pijem duphastone jer sam imala ovulaciju i
    ukoliko test za par dana bude negatovan, menga dolazi sama. Duphastone pijem ovaj ciklus jedino ako sam ostala trudna , 3+1 za očuvanje trudnoće.

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Tanita draga iskrene cestitke...jako sam sretna zbog tebe!!!!
    Cure ja vas sve pratim ali ne stozem pisati..ovaj ciklus m samo sto nije stigla i nakon toga isla bih sa liste.. zelim na sve malo zaboraviti pa vidjecemo od jeseni u ozbiljne pretrage... saljem vam puse svima!!!!

Stranica 8 od 46 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •