Lady cestitam i uzivajte.
Mami kamo ste bili na putu?
U BiH.
Lady cestitam !! Uzivajte! Cure ko kaj piski?
Mami piskila sam prekjucer popodne. Nema nista.
Jutro!
Ima li koga za kavu?
Mami ja sam uvijek za
Jutro svima!!
Prije svega Lady cestitam, uzivajte u svojoj sreci!!
Ja se, kao što sam i napisala u zadnjoj poruci povlačim sa liste nakon što je prosao i ovaj ciklus..zato molim te Ives da me brises..
I dalje cu Vas pratit ali ne želim više ovako nastaviti.. svima curama zelim puno sreće i nadam se uskoro nekom novom plusiću!!!
Pozzz.*
Limeta
Lady cestitke od srca! Jeste ti i bebac oke? Jel bio muz na porodu pod kakvim je on dojmovima?
Jako mi se svida ime Fran! Nadam se da si oke!
Uzivaj u tome sto si postigla. Tvoja poruka je pravi boost nade!
Hvala curke!!hvala!!!
Chiara vjerujem da je Hsg pomogao iako je nalaz bio uredu vjerojatno je malo procistio puteve
Recept cekala pozitivnu lh trakicu i eto...nesto kao da mi se nakon hsg ili se samo mozda potrefilo ali kao da se sve unormalilo, prije mi je lh trakica bila pozitivna par puta kroz ciklus a sada samo jednom, ali ful varira jednom je bila pozitivna 20dc, a nekad 13.14 dc.
Tanita beta mi je bila 148 na 33dc danas sam ponovila cekam nalaze da vidimo jel pravilno raste, nadamo se najboljem!!!!
LadyB cestitam, mali Fran dobrodosao!!
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 9.5.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
![]()
Narancica000 ~~~~~~~~~~56.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~47.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~33.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
MonaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~19.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 16.dc
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~12.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Bokić cureevo i mene!
Petii, čestitam draga, želim ti sretnu i urednu trudnoću do kraja.
Jako lijepe vijesti vidim, pa tako nastavlja i naša Lady u tom tonu...
mila.. tako mi je drago zbog tebe. Hvala dragom Bogu sa ste nam dobro.
Mazite se, i uživajte u ovim predivnim trenutcima. Napokon ste jedno uz drugo.![]()
Eto curke kod mene 12dpo, i nema ništa od simptoma. Naravno da nisam izdržala
do 15 dpojutros sam pišnula jednoga minusa! Ali su me razveselile tete iz ljekarne koje
su mi javile da mi stižu klomifenčeki.. pa sam se odmah oraspoložila![]()
Curke, evo i mene, dok sam vas iscitala zadnja dva tjedna..
prijavljujem da sam napunila 10TT jucer! cekam pregled krajem tjedna
prasinjam vas da se sto prije na listi neki (II) pojavi
Tanita, cestitke na plusicu; Lady, cestitke na spomotuljku![]()
Ives - ajde vidjet ćemo hoće li M doći ili ne, ako ništa, idući ciklus smo zajedno na klomifenima, wuhuuu :D Možda skupa pređemo na neki drugi podforum? hihih
Ja sam završila turu duphastona danas ujutro, ali prvi put me cicke ne bole, uopće. Inače već na pol boli ko ludo, a sada ništa... Nekako sumnjam da će uskoro doći M...![]()
Dan curke, kasnim na kavicu jutros.
Išla sam kod dr, jer imam osip od sunca, pa sam dobila ranom zorom
injekciju u guzu. Došla doma i zakomila 3 sata.
Sada sam super, osipa duplo manje.
Lady, čestitam od srca na dečkiću
Mami nadam se da ste uživali i odmorili se na putu.
Chiara, mama i sveki su od MM dobile po buket cvijeća, tako da smo ručali kod mame,
a večerali kod mame MM... Danas ne trebamo ni jesti
Petti, super za HSG koji je predhodio stupićima, samo nek se beta pravilno podupla..
Sretno i javi nam
Ninci, sretno na pregledu.
Ives, žao mi je zbog negativnog testa. Nek idući ciklus Klomići stvarno
donesu +
Ostale cure, što ima novog?? Piki li tko uskoro?
Jutros mi se javila cura koja je bila samnom u postupku, nakon 2 neuspješna IVFa i
3 godine borbe s neplodnošću (muški faktor, jaaakooo loš spermiogram), trudna je
prirodno 6 tjedanaČuda postoje!
Posljednje uređivanje od 1latica : 09.05.2016. at 12:26
Cure beta danas 699 dakle super u prosli cet je bila 148...sipam vas sve prasinom i sada samo pozitivno dalje!!!
Cure mene nije bilo par dana imala sam smrtni slucaj u obitelji. Sad vas citam sve sto sam propustila i bas sam se razveselila. Cestitam buducim mamama i zelim vam kako se kaze dosadnu i skolsku trudnocu.
Tj. buducoj mami,sva sam se smotala. Lady a tebi cestitam na bebacu!
Petti bravo za betu..kada imaš prvi uzv pregled?
Ja zakasnila na sve moguce kave danas haha :D
Neki dan sam cula za vrkutu? Jel tko ima iskustva pa da nesto napise o tome... bas me zanima iz prve ruke... puse svima!![]()
Narancica - ja sam pila samo vrkutu ali mi je onda kasnila M mjesec dana, mislim da ju treba piti malo duže ali pila sam čaj za zaštitu žena, tako se zove. U njemu ima mix svega, i vrkuta isto. E taj mi je bio super, dobivala sam M svakih 28 dana u 9 ujutro. Nisam mogla vjerovati. Opće ne znam zašto sam prestala... Mislim da se pije 3 mj pa pauza ili tako nesto.
Ali nekima i samo vrkuta tako djeluje.
Ives danas sam bila kod dr. da joj pokazem betu ali je na bolovanju ovaj tj. Ne ide mi se kod druge jer ova zna svu moju pov. bolesti upoznata je sa svime.jedino sto je spominjala bolovanje prosli tjedan, ali nisam imala potrebe jer sam jos ovaj na g.o. sad nakon ove bete smo se trebale sve dog.Pricekat cu, sta cu...ne znam kad je spominjala bolovanje je mislila na strogo mirovanje ili onako malo vise se pazit, ne hodat puno, dizat i tako...
Danas me od jutra toliko bole prepone da je to uzas, tako tupa bol, nesto izmedu istegnuca i upale ne znam ali sve je samo ne ugodno.
Jutro, kavica!
Peti super beta, sad polako.
Ajme mene glava rastura.
Ives ddraga baš mi je žao zbog minusa.
Imamo li još piškalica?
Ja mogu piskit stalno
Hahaha
Jutro ekipa, mami hvala za kavicu bas mi treba.
Evo mene brojim 43 dc
Ives jos se to stigne promjenit
Jutro cure, evo i mene, ima li kave?1
Anka, žao mi je zbog smrtnog slučaja
Petti, beta je super, na pregled ne žuri, ako nemaš nikakvih problema.
Narancica, uzimala sam Vrkutu cca godinu dana, bila mi je ok.
Ciklusi kao i do tada, al su me stvari manje bolile kad bi stigle.
Nivesa nadam se da ćešdobit uskoro, kad već nema stupića
Što ima novog cure?
Evo i mene na kavi napokon,bas mi je falila. Latica hvala.
Bome nas je puno u ljubicicama,mozda se zakuha jos nesta!
Ma curke ako ne bude sad.. bude valjda sljedeći ciklus.
MonaLi, tako je!jeste bar pokrivali dane???
Možda se sad situacija malo popravila pa vas iznenadi malo čudo![]()
Latice, kakvo je kod tebe stanje?
Mami? Si piškila?
Nivesa, ma znam.. ali ne nadam se previše.
Ipak sam imala jedan folikul i može bit i da je bio prazan.
Ako i nije upalilo.. idem dalje. Kako si mi ti?
Jagodice, gdje si zbrisala???
Anka, moje saučešće.![]()
Ives - a pokrivali smo nešto, nešto ne. Sumnjam da je u par dana tabletica djelovalaAli dok ne dođe M, sve je moguće hehe Ali ni nakon duphastona me sise ne bole, to me sad brine
![]()
Ives ja sam radila ovaj mjesec test bio je negativan 14 i 15vdan poslje ovulacije a onda 17dpo je toliko blago pozitivan da sam ga jedva vidjela tako da nije kasno vidis da su mi i betice male to je neka mrva moja
Ma jedino bi voljela svoju dr. Porazgovarat s njom jer sam uz drugo imala i letz kojim mi je odstranjeno 50% vrata maternice cisto da ste strane budem sigurna sta mogu sta ne, dali mogu normalno kao druge trudnice ili...a na pregled bi tamo negdje s 8tj. Ako se mene pita
Stigli su mi nalazi brisaAko može mala pomoć tko zna?
Za ureplasmu mi piše da nije izolirana tako da koliko kužim to je super? napokon sam je se riješila :D
E sad drugi mi piše
Pretraga:bakteriološki aerobno i mikološki
Nalaz: Fiziološka flora vagine
Komentarolimorfonuklearni leukociti se ne vide
Pretpostavljam da sam i taj riješila?![]()
Mona nikad se ne zna. Bilo je keksića, tako da, nede uvijek ima.
Nalazi su uredni, flora je sastavni dio
Ives stižu li stvari sada kad nema stupića??? Koristiš li Utriće?
Kod mene ništa novog, u najgorem dijelu ciklusa sam - Čekanje.
al za sada samnema nikakvih simptoma i to mi odgovara. Još 10-ak
dana i znat ćemo jesmo li šta napravili
Danas mi je 13dpo.. neka sjenica se pojavila. Ali nisam baš najsigurnija pa ću najbolje pričekati još dan, dva..
Ne koristim utriće, nego duphastone (tek s pozitivnim testom)
Mona bravoooo!!!Riješila si beštiju
Posljednje uređivanje od Ives000 : 10.05.2016. at 12:35
Cure hvala za info...
Ives - držim figeeee!!!!! Jaooooo![]()
joj IVES!!i brdo prasine!
sad cu svaki dan navracati vidjeti kak se razvija.
curke, bas vas ima u ljubicicama, ajmo jedan dvostruku rozi (II)
![]()
Vidis Ives drzim fige!!
Jelda kak je skromna? Onak usput kao e da... Imam sjenicu... I nastavi nesto drugo pricat, ja da vidim sjenicu platila bi rundu svima hahah
Ives - znam da se ne želiš nadati unaprijed ali slobodno malo veselja nabaci![]()
Ona ne vidi bas najbolje sigurna sam
![]()
AAAAAAAAA SJENICAAAAAAA!!!
Omg! Omg! Omg!
Drzim fige da se podeblja i potamni da u oci pika! Ives ako nam prijavis plusic bit ce mi to uranjeni rodendanski poklon!!
Mona tetkica nasa jesi poubijala sve kaj se moralo poubijati? Joj mica kad se sjetim kak si bila u bedu sve mi toplo oko srca kad vidim dobre nalaze.
Jagodic - kako ne, ubijam sve sto mi se nađe na putu Haha
Jesam tetkica zbog godina ili jer sam tetka? Hehe da, bas sam bila u bedu, težem... Ali eto puno sam bolje![]()
Hvala vam curke moje što se veselite zbog mene ...ne znam, nisam pametna.. naućila sam slušat svoju intuiciju, a sad mi govori da ništa od toga biti neće..ali dobro. Još imam dva dana da se makar nadam.
Imam već drugi dan dobrane bolove dolje i grčeve tako da mislim da je i menga pred vratima. Ako daj Bože bude pozitivan onda ću vam se pridružit u veselju.. šta pridružit
Ugnjavit ću vas sa simptomima i svime..![]()
Mona, jako mi je drago zbog tebe.. baš se veselim i jedva čekam da kreneš s klomifenčekima.![]()
Ma kakvih godina, zato kaj si teta i otkak ti je stigla necakinja meni si ostala teta mona hahaha!
A nis zad zavuci rukave (svuci hlace) i na posao, ono, kad je cisto sve jel hahahah.
Ja sve snimam dal bu me pasica pocela kaj njusiti oko trbuha al ona njusi samo tamo di mi od hrane flek ostane hahaha!
Nives kak je tvoje klupko cupko? Sry ak sam propustila.
Kaj cujem nekakvo piskanje se spominje?
I da, petti super za betusamo lijepo pazi na sebe!
P.S. Nama ak se ovaj mj uhvatilo za moj rockad budu svi saznali kad me vide da ne cugam hahahah