Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
Mami helou! Hvala na vibricama univerzalnim hahahaha!

Ives, bailandooooo Mozda bas taj "kasni" keksic bude recept za ||

Narancica jel se hvata kaj?

Mona ma pokrivamo mi to od-do svaki mj. al eto... Pomalo haha!

I odustala sam od lezanja i ne micanja poslje keksa od kad mi je tanita rekla da se poslje isla oprati. A i prosli mj sam 2 puta zaspala s plivacima tak da ono...

Jel zna neko kak je nasa tajci nisam ju dugo "cula". A ni kristinicu ni ninci...kog sam izostavila....
Draga Jagodice, hvala sto mislis na mene
Trakica je pocela lagano tamnit, pojavila se sjena a do sad ni nje nije bilo! Uredno pokrivamo svaki drugi dan, al ovaj puta pokrivamo vise iz zelje za jedno drugim nego radi reda
Sto se tice lezanja poslije keksa, mislim da je to nepotrebno ak ti je fizioloski postavljena maternica. Kada sam ja s prvom curkom ostala trudna poslije svakog keksa isla sam pod tus, pa tako i sad radim! Ono sto je trebalo uci, uslo je i ne moze sve izaci... na kraju krajeva, ujutro kad se ustanes opet osjetis kak ode van!
Tak da, pametna odluka! Vjerujem da ni nije ugodno cijelu noc lezati s tim svime i ne micat se da ne ide po posteljini :D

Ives pitanje za tebe, koliko ti dana prije "peak-a" pocne tamniti trakica? Ponavljam, meni je jucer pocela sjenica koja je jednaka i danas. Za sad ne pojacava intenzitet.