Oops... krivo sam shvatila pitanje. Oprosti.
Nadam se da će ti ove trakice pomoći. Ja ih koristim
već godinu dana i provjerene su paralelno sa folikulometrijama. Tako da mislim da ne bi trebali imati problema
Oops... krivo sam shvatila pitanje. Oprosti.
Nadam se da će ti ove trakice pomoći. Ja ih koristim
već godinu dana i provjerene su paralelno sa folikulometrijama. Tako da mislim da ne bi trebali imati problema
Evo ja sam u meduvremenu citala da "gusta sperma" moze biti znak dehidracije.
A obzirom da ovaj moj pije samo gluposti (sokove) a vodu tak tak, pa jos plus ove vrucine valjda je to to.
Ives cim ja imam uzorak za analizi znaci da su strasti odradile svoje hahaha.
Evo vec je reko frajer da je danas pio puno vode jer mu je bilo vruce pa da bumo veceras vidli
Vise sam se pogubila u brojenju dana
Sama sebe cudim da mi se da!
Cure hvala na odgovorima!
Osim tebi Mona! Ti mi odma gljivice dajes!Salim se naravno! Tenk ju tu!
![]()
Jagodice, pojma nemaš
![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 01.06.2016. at 20:24
Jagodice, ima mali milijun razloga zbog kojih bi se ejakulat mogao malo zgrušati: aglutinacija, upala, dehidracija, duga apstinencija.
Vjerojatno ništa od navedenog nije kod TM al gore su razlozi.
P.s. magistrirala sam temu spermiogram![]()
Jutro cure, kavica.
Jeste mi bile vrijedne nocas? Pokrivate li plodne dane?
Meni je sutra FM da vidimo da li je bila O. Teoretski bi mogla biti ako je 7DC folikul bio 17, a sutra mi je 10DC.![]()
Jutro!
Chiara ako je teoretski bila jeste pokrili? (i teoretski i prakticno hehe)
Mi smo prekinuli sljed jucer navecer zbog odredenih okolnosti o kojima nebum u detalje jer nisu (bar vama) bas tolko bitni... Danas nastavljamo!
Mona joj kad ti dodem tamo (di god to tamo je) :D
Ives jel pokriveno?
Narancice kak trakice?
Latice a tvoje?
Jagodice jesmo, uvijek pokrijemo. Samo nama mpo doktor ne savjetuje svaki dan, nego svaki drugi iako je spermiogram dobar.
Jeste zaspale ili sta?Raspisete se kad sam na poslu, a sada vas nigdje nema...
![]()
Chiara sretno,da sve bude onako kako treba biti!
Jagodice, ne brini sta ste prekinuli slijed... plivaci su zilavi, mogu oni dosta prezivjeti![]()
Taman se sad oporave malo, pa veceras nastavite!
Moja trakica je sinoc iste nijanse kao i popodne...
Cekaam i provjeravam dalje![]()
Narancice jos malo ti onda treba da potamni, blizu je to. Ovulacija samo sto nije. Nadam se da pokrivate.
Jagodice - nje nje, traži traži pa ćeš naći
Chiara - svaki doktor ima svoju teoriju, od mog je teorija 2 puta dnevno oko ovulacije...
Narancica i Latica -vibram da ulovite ovulaciju![]()
Dan cure
Chiara, danas obvezno keksić
I slažem se s tvojim MPO ginekologom oko keksića svaki dan..
Pitanje je kakav je spermiogram nakon npr. 5 dana keksanja za redom
Obično kada je MM radio nalaz, rekli bi mu da ima apstinenciju 3/4 dana.
Jagodice, kod mene još nema LH pika, biti će za koji dan.
Nema veze što nije bilo keksića kod vas, taman da prikupi TM malo
spermije, budući si ga iscijedila![]()
Joooj ti doktori. Svako svoju pricu ima pa dobro jel nisu oni svi istu medicinu ucili?!
Valjda ta ucestalost ovisi o sgramu isto. Ja posto sam slaba s plodnom sluzi ne znam bas kolko dugo u meni ima zivota
A znam iz iskustva da ak se popodne rijesimo navecer ce kolicina plivaca biti manja. Pretpostavljam da je to normalno.
Ma joooj dobro Ives veli ne analizirati nego....realizirati hahaha!
Eto mi novi moto!
Ives kak ti sa svojim fucksporedom(tm)?
Eto ja i Mona bas kvalitetan i informativan razgovor vodimo.![]()
Jagodice, pa vjerujem da i dr imaju različita iskustva, samim time i različite savjete bez obzira što su isti fax završili.
Šta vam nije zanimljivo čitati različita iskustva cura tu na forumu??
Meni to nekako baš paše, kad smo daaavnihhhh dana krenuli po + prvu godinu, ma nema foruma koji nisam pročitala od A-Ž
I isprobali SVE moguće savjete koje sam pronašla![]()
Mona vibram da ti uloviš stupiće, držim ti figeeee
Boli lijevi jajnik jako, stiže moja O uskoro
Meni se nesto lagano kuha dole, onak lagano... Tako da mislim da ce menga za koji dan ali hvala Laticečuvam vibre za iduci ciklus, Hehe
Mona draga, kuhalo je i meni dolje, pa stvari nisu stigle tu godinu, već stupići
Neću ti davati lažnu nadu (mrzim ju iz dubine duše) al pisala sam već, sanjar sam u duši koji stvarno vjeruje u čuda![]()
Joj... I ja vjerujem u čuda i znam da postoje ali znam i da su rijetka
Ali hvala ti...nikad ne znaš
Jagodice - Haha s tobom chatam![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 02.06.2016. at 13:40
Mona sva sreca sa nije Bozicno vrijeme jer mi bi se u tebe zagledale s iscekivanjem ko u Djevicu Mariju, i cudo cekale
(bez uvrede ikome)
Dosla sam podjeliti jedan citat koji cim sam procitala sam se sjetila svojih roda!
Dakle:
Succes is like being pregnant. Everyone says congratulations, but nobody knows how many times you were fu*ked!
(opet, bez uvrede. Malo zvuci grubo nadam se da nisam jedina koja u tome vidi odredenu dozu realnog humora)
Jagodice - Ahahhahahahah a jesi opicenaja cu vjerojatno biti takvo čudo da cu ostati trudna kad se neću ni sexati hehehe
Super ti je citat, živa istina![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 2.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~36.dc
Odbrojavalice:
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 23.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 15.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~14.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškican~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 02.06.2016. at 17:41
Curke kod mene je danas gužva, pa vam se ne stignem javljat baš...
od jutra imam goste... javljam vam se ukratko..
Eto mi smo još u akciji, danas mi je valjda ovulacija, pa ciljamo još ovih dana...
mi ciljamo kak nam se hoće, nekad dva puta dnevno, nekad tri, nekad jednom..
ali u principu svaki dan. S gram je dobar.. mozak smo pustili na pašu i briga nas.
Tako smo ciljali i u dobitnom ciklusu i naciljali smo..
Latice, vibram da stigne napokon ''O'' vi samo budite vrijedni... ~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Ives000 : 02.06.2016. at 17:50
Jutro curke... ja jedva gledam danas, glava me ubija (kasno sam legla) tako da kuham najjaču kavu ikad... Poslužite se
Ives - jesi ulovila O sa trakicama ili će to danas biti?
Jutro!
Mona hvala na kavi! I ja sam liše spavala, curks mi od sinoć ima temperaturu pa se budila svako malo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas.
Ja ovaj mhesec ne čekam, nismo bili aktivni tak da je mir.
Mami - joj, znači veselo je bilo? Tvoja je sada uskoro školarka jelda? Ili već ide 1.razred?
Jutro cure! Super kavica.
Ives vi ste bome vrijedni svaka cas. Nesta nam se slabo ljubicasti lista. Vibram za samo pozitivne vijesti ubuduce
Jutro cure, kavisa je super... Može još jedna?
Šta ima novog???
Kod nas sinoć LH stupići, kakvi trebaju biti.
Keksić obavljen jutros![]()
Bok cure, nikako se javiti ives mozes me skinuti sa liste, ovaj mj idemo na ins. Drzim vam fige za sto vise plusica![]()
Mami - joj ja baš jučer bila nećakinji na završnoj vrtićkoj priredbi, suza kao u priči, ti si to već ona prošla s jednom
Pa ti onda imaš posla ovih dana oko starije
Xavii - sretno, najsretnijeJesi uzbuđena?
Latica - super za stupiće, valjda ću i ja jednom uloviti tu ovulaciju više![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 3.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~37.dc
Odbrojavalice:
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 24.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 16.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~15.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~10.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
MonaLi, imala sam lh pik, pa pretpostavljam da je jučer bila .. tako da mi pokrivamo sve za svaki slučaj..
(fata je fata.. al dva put je dva put)
Xavii, sretno.. neka sada urodi plodom.![]()
Ankice,vibram da operacija prođe u najboljem redu, i da sklepate ubrzo bebicu .
Meni su pobijelili moji stapici![]()
Umjesto da tamne, sad se druga crtica uopce ne vidi...
Narancice - vjerojatno je prošla ovulacija? Zadnje kad si gledala koliko je tamna bila?
Ives - i ja mislim da je najbolje 2 puta. Od viska glava ne boli, Haha
Posljednje uređivanje od MonaLi : 03.06.2016. at 16:45
A di nam je jagoda... mora da je u akciji..![]()
Sinoc u 21:00 je bila mrvicu svjetlija od kontrolne, a danas u 12:00 sjena sjene! Mislim si da je nemoguce da sam ju promasila, neznam!
Ives iz tvojih usta i Bozje usi... nadam se da si u pravu! Pratit cu i dalje, vidjet cemo..
Narancice - ako je bila skoro skroz tamna onda je mozda prošla, čitala sam da mnogo cura često drugi dan vidi da je prosla... A ako nije bit ce, ali taman ti je bila sredina ciklusa, sve se poklapa![]()
Narancice.. možda ti je razrijeđen urin.
Probaj sad pišnut jednu ako je prošlo bar dva sata od zadnjeg mokrenja... ako i je tako kao što Mona kaže onda ti ovulacija tek dolazi..samo pokrivajte!!!
Ne bi rekla da je razrijedjen bio, jer sam bila vani 3 sata prije piskanja, nisam nista ni pila!
Pokrivali smo, i pokrivamo, veceras cu vidjeti hoce li se sta stanje promjenit... a malo prije dok sam se brisala, ima cerv.sluzi, blaago zuckaste rastezljive!
I hvala vam cure na brzim odgovorima! Uvijek ste tu kad treba![]()
Cure
Ja danas nisam mogla nikako zamijeniti smjenu i nisam otisla na humanu. To mi se u ovih 8 mj jos nije desilo. Zvala sam ih i u nedjelju idem.
Sad ne znam jel mi bila ovulacija ili ne i da li da pocnem piti duphastone.
Vidim da ste mi bile vrijedne i da nam je svima ovulacija tu negdje.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 4.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~38.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 17.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~16.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~11.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Vubs dobro nam došla u Ljubičice !! Sretno
Posljednje uređivanje od Ives000 : 04.06.2016. at 08:19
Jutro drage moje!
Tko o čemu.. Ives o rodama!!!!
Jutros su me probudile te dvije pernate nemani u 4:25h
i nisu prestajale klepetat dok god nisam ustala iz kreveta, a to je bilo u 6:30h.Dakle,
ako vas je zanimalo zašto je lista tako rano učitana, sada znate i odgovor na to.
Eno ih još gore, ljuljaju mi bor.
Inače odbrojavam do testića lagano... još uvijek pokrivamo
Narancice, kakvo je stanje s trakicama??? Jesi li ulovila štogod??
Jagodice... pa di si nam ti zbrisala??
Ankice, jel dragi spreman za operaciju?
MonaLi koliko još brojimo??
Ives - mogle bi rode svako jutro tako, da nabaciš listu pa se vrati u krevet :-p hahaha
Ma joj danas mi je 14.dpo, čekati cu jos danas i sutra mengu a onda ako ne dođe u ponedjeljak piskim...
Jutro, ima li kavice?
Mona vibram za stupiće u ponedjeljak.
Ives pa di jutros da te rode probude. Možda najavljuju nešto lijepo
Chiara, ne brini zbog utrogestana, bolje dan/dva kasnije piti, nego ranije da ne zeznu O.
Anka sretno TM da prođe sve po planu.
Vrijeme kod nas savršeno, popodne ćemo na plažu, ulovit malo boje. Pozdrav svima.
Posljednje uređivanje od 1latica : 04.06.2016. at 10:51
Latice evo kavice!
Ja se vratila s trčanja, mrtva sam, al mi je super.
Ja sam sva u poslu dragom spremam torbu za bolnicu i bas sam nervozna a on to super podnosi. Kao nije to nista nemoj se brinit on mene tjesi koda ja idem pod noz. Ives molim te onda sutra pisi 3dc nisam ni stigla do ljubicica ovo mi je najkraci ciklus ikad. Jel moguce da je to od stresa?
Vidim da ti rode nisu dale mira pa je lista rano ucitana. Ali to je dobar znak!!
Helou!
Jagodica bila slobodna pa je cistila, spremala, slagala ormar od A do Ž, i tako...odmarala od interneta!
Akcije jucer nije bilo. Bilo je prekjucer (sperma vise nije bila gusta jako, rekla sam mu da mora vode pit!) i bit ce veceras.
Makar ja nis ne osjecam ali imam neki filing da je meni O dosta rano, tamo oko 10dc
Ives draga ja ti se divim, nebi se meni dalo 3 put dnevno pa tak danima! Mislim da bi dole vec posljedice osjecala! Osjetim nekad i od 2 puta dnevno. Svaka cast! I navijam da rode donesu za 9mj bebu!
Xavii, sretno od srca! Nek ti ins bude ONO nesto sto je bilo potrebno!
Latice nek ste uhvatili!! Bravo!
Narancice fuckas trakice keksaj se na pamet! Vidis Ives! Oni se keksaju koda je to "drinking game". Ono...svaki put kad sunce zade za oblak, keks!!![]()
Mona......![]()
Vidim neko pisanje se spominje a?
Mami, veselo znaci! Nadi za malu nekakav stapic za kad ju krene svrbit ruka u gipsu! To ti je savjet od nekadasnje curice koja je s 4 god slomila ruku!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Za ins, poz lh trakice, rode koje nose djecu, i opcenito za keks u pravo vrijeme i spajanje plivaca sa JS