Mona, da ovaj ciklus idem na FET i nemogu biti na listi tu. Pravila foruma, nećemo da nas špotaju...
Mona, da ovaj ciklus idem na FET i nemogu biti na listi tu. Pravila foruma, nećemo da nas špotaju...
Jutrooooo! Kavicaaaa!
Taman jutro za malo duze bit u krevetu!
Kak ste vi meni kaj?
Narancice novosti?
Ives jel ima kakvih "simptoma"?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 19.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 32.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~~7.dc
Malo sam uranila jutros, ali nema me ostatak dana na kompu
Narancice - kako je? Jesi opet pišnula?
Chiara - znači još nema menge?
Chiara kolko inace cekas nakon O da stigne M?
Meni jutros na brisanju bilo smede pa bi kao danas prestala. Ali nakon prva dva dana mi je uvijek slabija ujutro dok se ne najedem. Ova mi je nekak projurila valjda zato kaj je uranila 2 dana.
Narancice nasa iscekujemo tvoje vijesti!
Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 19.06.2016. at 11:53
Cure hvala svima na lijepim zeljama, malo sam izvan svega. Ivess pa cestitaam, nek ovaj podstanar ostane svih 9 mjeseci)
Hi curke![]()
Xavii, hvala tii ja se nadam da će ova bebica biti sa mnom do kraja. Kako si mi ti?
Mona kakva je situejšen kod tebe?
Narancice.. jesi pišnula?
Jagodice nemam još nikakvih simptoma osim povremene žgaravice, boluckanja i umora, pravi simptomi tek dolaze.pa se pripremam psihički
![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 19.06.2016. at 17:04
Cure oprostite sto kasnim sa losim vjestima, dan mi je grozan!samo jedna crtica. Pricekat cu jos da dode M i onda silazim s liste... sorry sta sam vas gnjavila sa silnim "simptomima".
![]()
Narančice.
Kod mene spoting tu i tamo osjetim bol u jajnicima. Ako je ovulacijsko krvarenje jel ono bude prije o ilu kad je o.
Narancice - znam da si tužna i da si se jako ponadala. Ali ti silni simptomi samo znače da kod tebe sve funkcionira. I progesteron, i ovulacija i sve je kako treba. Znaci imas veselike šanse iduci ciklus isto.![]()
Narancice drzi se. I nema ti sta bit zao mi smo tu jedna za drugu s kim ces to podjelit ako ne sa svojim suborkama.
Narancice zao mi je, mozda je jos rano, mozda bude. Ja od kad sam na duphastonima kasnije dobivam M. Ne bude mi od ovulacije do M vise 14 dana nego i par dana vise od toga. Kriza me ubijaju, a spottinga danas nema.
Jutro curke,![]()
Kaaaavicaaaa
Narancice, dobro ti cure kazu.. ovdje smo da se jedna drugoj mozemo i pojadat.
Slobodno pisi sve sto te brine i muci. Zajedno smo ipak pametnije. Saljem ti veliki zagrljaj.. doci ce bebica vidjet ces..samo treba doci vas trenutak. ~~~~~~~~~~~~.![]()
Mami, koliko je meni gin objasnjavao na samu o. zna doci do krvaruckanja. Nadam se da ste sve lijepo pokrili
Chiara u kojoj ste vi fazi ?
Posljednje uređivanje od Ives000 : 20.06.2016. at 07:33
Jutro!
Izgleda da ovo nije O krvarenje, ovo je puno jače i još traje.
Mami, a da ti nije malo posempereno sve zbog stitnjace.
Mozda da odes do svo doktora da vidis sto ce ti reci.
Jer ovo je usred ciklusa ...zbilja cudno da sad već završi ciklus.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 20.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 33.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~~8.dc
Pozdrav cure,
meni malo lud dan, zapravo užasan dan. Seka mi je u bolnici...pa sam malo van svega.
Ives - jesi imala kakve simptome implantacije? Ja ne znam kaj da očekujem, bocka me dole, ali u djelu jajnika...
Mona nada se da nije nista ozbiljno drzi se. Mami meni je tako bilo inace mi ciklusi po 35 do 40 dana. A prosli ciklus na 20 dan dobila a par dana prije sam imala smedkasti iscjedan
Ma sestru je ulovilo slijepo crijevo, bilo puklo... ali sad dok su to operirali su našli neko strano organsko tijelo pokraj i sad to poslali na analizu, i sad mi je muka. Prvo jedno, sad ovo drugo... :/
Joj, uvijek neki problemi. Nadam se da je sad seka ok i da ne bude nekih vecih problema. Javljaj nam novosti i dalje.
Mami mozda ti je M uranila.
Anka sta ima?
Ives![]()
Pripremam se za izlazak iz celibata dr je dao zeleno svjetlo hehe napokon. Danas sam bila preko granice pa sam si uzela femisan a kapi. Planiram ih piti pa da vidim cula sam dosta o njima.
Mona bas mi je zao, bit ce sve ok nemoj se sekirati!
Chiara hoce kod tebe bit neki testic mozda?
Saljem ~~~~~~~~~~ da kasni zbog neceg drugog.
Samo da podjelim s vama mene je necak od 6 god pito jucer. Strina kako to da ce Lana imat bebu prije tebe i strike. A Lana je inace nas pas!
Hehe djeca su koma svasta im padne na pamet. A tko zna sve je moguce,pa bit trudan i bez simptoma.
Mona za seku~~~~~~~~~~~~~~~~.
Sutra mi piši 3dc, ovo je definitivno m.
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 20.06.2016. at 23:13
Jutro cure kavica!!!
Ljepo je cuti tako pozitivna iskustva ja cu ih piti 30×3 pa ce mo vidjet kako ce biti
Pozdrav!
Nedavno sam se registrirala i mogu reći da su mi vaši komentari dosta pomogli da razumijem svoj ciklus. Naime, MD i ja prošlog ljeta smo odlučili ne koristiti zaštitu pa što bude, bez presinga. Do sada ništa.
Po nekim ginekolozima imam PCOS, po nekima je to tek ponešto cista. Ciklusi su mi dosta neredoviti (26-60 d). Ove zime mi je na papa testu određen CIN I za koji mi moja ginekologinja nije dala nikakve lijekove te sam se odlučila na liječenje čajevima kod dr. Sadikovića.
Tek prije 2 mjeseca sam počela cikluse pratiti LH trakicama koje su pokazale da u prvom nije bilo ovulacije (45 dana ciklus) dok je u drugom ovulacija bila 17 dc (potvrđeno LH trakicama i sluzi te M nakon 15. dana).
Voljela bih vam se pridružiti na listi jer je nekako lakše čekati i proći razočarenje dolaskom M s onima koji isto to prolaze
Danas mi je 11 dc![]()
Suncokret dobro nam dosla!
I ja imam problema s ciklusima zato sam odlucila piti femisan a kapi kazu da pomazu u regulaciji ciklusa. E sad cu bas vidjeti!
Da, čula sam i ja za njih. Imam još 1 mjesec čajeva pa ako se situacija ne popravi, probat ću ih.
Suncokret dobrodosla
Anka sta ima? Gdje su druge cure nestale? Ja sam sad dosla sa posla. Jos cekam M.
Cure pozdrav!
Narancice dragaNe mogu ti reci nista sto ce te utijesiti. Ali ne daj da te to sad slomi! Mame i buduce mame moraju biti i jesu jake. I bit ces jaka skupa s nama za svoju bebicu koja te ceka i koja ce doci. Znam da ti je cudno sad zbog svih simptoma ali Mona ti je dobro rekla. To je samo znak da tvoje tijelo funkcionira. Ja ni jedan ciklus nista ne osjetim i iskreno ne znam kaj bi mi bilo draze. Drzi se draga tu smo za tebe!
Mona nadam se da bude sve oke i da to kaj su nasli je sasvim bezopasno. Svako zlo za neko dobro. Javi nam se i samo hrabro!
Curke sretno s kapima. Ocekujte moja pitanja na jesen haha!
Ives kak si nam kaj?
Suncokret dobro nam dosla!
Kod mene M prestala u nedjelju a kod brisanja vidim svijetlo rozi isckedak/trag. Ciscenje od M mozda? Ima ko kakvih iskustva?
I ja se pitam gdje su nestale. Ja neradim pa svako malo skicnem na forum. Mozda se prireduju za navijanje veceras!
Mi smo danas trebali biti u Francuskoj na tekmi, srednji sin, muz i ja... Al smo odgodili upravo zbog ovih nereda na prosloj tekmi...
Ja sad nade polazem u femisan, pila sam i caj od vrkute al kapi su koncentriranije pa prije ima (ako ima) ucinka...
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 21.06.2016. at 16:48
Pila sam evine kapi u 4mj, ali sam prestala jer pise da se ne koristi sa hormonskom terapijom. Koristim i euthyrox i duphaston pa nisam vise uzimala kapi.
Da, niti femisam, evine kapi, caj vrkute i marulje se ne preporuca piti ukoliko se uzima bilokakva hormonska terapija...
Jel ima koja od vas curka da je (uspjesno) koristila ili koristi nesto za plodnu sluz?
Chiara tnx!
Cure sori znam da sam dosadna al ovo mi je stvarno bitno!!
Po vasim saznanjima, dal dole boli prije O ili taj dan kad je O?
Curke koje pratite s lh ili fm kakva su vasa iskustva?
Mene sad ne boli jako ali bas osjetim desnu stranu (inace lijevu) i kad se zakasljem osjetim!
Mene boli taj dan. I nije to neka strasna bol, vise onako tupa, potvrđeno fm da je ovulacija bila.
I da, taj dan kad je O su mi jajnici full osjetljivi i boli me kad se sex... pa moramo polako.pogotovo kad sam ja gore.
![]()
Znaci da je moj zivot pjesma, danas bi Kekin pjevao "to ce biti taj dan!..." Doduse bolilo bu me garant i sutra poznavajuc mene pa si ti sad misli. Pa kaj meni onda fakat O tak rano...
Nego Chiara kad si ocekivala M? Ima kakvih naznaka da stize?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne stigne