Daj pisaj!!!
Cure, ako netko moze ove dane staviti listu umjesto mene, neću ici na komp. Sestri su rekli da ima tumor i u strašno sam lošem stanju. Čekat ćemo nalaze par dana a do tada sam u sasvim drugom filmu. Pa evo samo javljam da znate.
Joj mona tako mi je zao. Drzi se znam sta sada prozivljavas, nemoj samo gubiti nadu. Ja bi uzela listu ali nemam komp samo idem preko mobitela pa bi bilo nezgodno.
Chiara a da ipak pisnes?
Mona jako mi je žao što ovo čitam. Želim vam puno snage..naravno da ćeš biti uz svoju seku, ne brini za listu.
Budem ja uskočila. Vrati nam se što prije sa lijepim vjestima o seki. U mojom molitvama ste![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 21.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 34.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~11.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~~9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Mona zao mi je. Prosla sam to s bliskom osobom tako da znam kako ti je. Drzi se draga.![]()
Mona.
Jutro kavica!
Jutro komadi!!!
Suncokret, dobro nam došla![]()
Da što prije ostvariš svoje želje.
Chiara jesi pišnula?
Evo ja sam na moru i moram se. Za dva tj očekujem prvi pregled pa ćemo vidjeti kakva je situacija tamo dolje. Osjećam se dobro.
Jagodice what's uuuuuuuuuuuup?
O Boze Mona!Drzi se draga! Ako se trebas izjadati sve smo tu za tebe! Iskreno se nadam da ce sve biti dobro!
Mozda stvarno bude sreca u nesreci da je radi tog slijepog crijeva zavrsila na hitnoj da se saznalo.
Chiara, jel ima novosti? Ne bi te htjela siliti al daj pisni jedan za ekipu ak ti nije stres to.
Narancice di si ti nama? Jesi malo bolje? Javi nam se!
Ives nema nista. Jucer bolilo dole ali se nismo keksnuli jer sam s posla otisla gledat tekmu i umj vecere popila 3 pive! Dobro 2 male i velku, znaci 2 pivePa kad sam dosla napokon doma sam bila samo za spat!
Tak da se nadam da su bolovi nagovjestak O i da bumo danas ju uhvatili.
Doduse prekjucer smo odradili pa mozda gospoda i cekaju u zasjedi.
Udahni malo slanog zraka i za nas! A di si to na moru?
Jagodice ja sam tu. Kad si ti rekla da ces na more, vec sam zaboravila. Meni opet krenulo smeđariti tako da M samo sto nije.
Mami meni moze kavica.
Ives uzivaj i okupaj se i za nas.
Chiara jel to uvijek tak malo po malo krece?
Ja imam srece po tom pitanju. Meni krene pomalo ali kroz par sati vec bude kak treba. Nemam nikad spoting.
Zapravo kaj se mog ciklusa tice je za pozeljet. Nikad nis ne boli, odstupanja u trajanju od max 2 dana, sve super zvuci a eto opet nije dobro. Kak "izgled" vara a?
Ja idem tek krajem sedmog. Ali vec nadebelo razmisljam o tome!
E da! U ljekarni sam vidla da za klince imaju lizalicu protiv mucnine u voznji. Jel iko ima o tome kakvih info?
Ja bi si bas uzela lizu umj tablete![]()
Ekipa moze sad kava ja taman stigla iz basce!
Joj ives bas ti zavidim.
Jagodice neznam bas da bi ti to lizanje pomoglo uzmi draminu. A lizu, lizi rekreativno.
Chiara tako i meni bude, al meni smedari po 5-6 i tek onda dode m. To me bas brine a moja dr kaze da je to ok.
Imam jedno pitanje sinoc kad sam se tusirala sam na preponi napipala kvrzicu velecine sljive i boli. Malo sam se prepala.
Jagodice upravo zbog toga sto imam ta smeđa krvarenja 2 dana prije i 3 dana poslije M sam dobila duphastone. Iako je to mojoj gin normalno, mpo doktor je rekao da je to manjak progesterona, a on nam treba u drugoj polovici ciklusa, a ako nam ga fali, ne moze doci do T. I ja bih ti preporucila draminu, a kako Anka kaze, lizi rekreativno.
Anka mozda limfni cvor? Oni ti znaju nateknuti. Ja sam prosle godine bila na pregledu kod hematologa zbog niskog zeljeza i on mi je na pregledu rekao da legnem i sve limfne cvorove je ispipao, kaze sve ok. Iako ne kuzim kakve veze to ima sa zeljezom..
Moja ginekologinja također kaže da je to ok (i svi prije nje). Slali su me na kontrolu hormona i bilo je sve ok. Međutim, otkad pokušavam zatrudnjeti pratim detaljnije ciklus i kad imam ovulaciju smeđari cca.6 sati prije menstruacije, dok u onim ciklusima kad ovulacije nema 5-6 dana prije imam smeđi iscjedak. E pa to baš nije nevažno nama koji pokušavamo.
Pratiš li ti ovulaciju i jesi li primetila ima li razlike u ciklusima?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 22.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 35.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~12.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 10.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 22.06.2016. at 21:55
Pratim lh trakicama i obicno mi pokaze 20dc ovulaciju. Al nisam nikad isla na folikometriju da budem sigurna da se sve odvija kako treba. A inace imam duge cikluse.
Bok curke, svratila pozdraviti.
ipak je ekipa na ovom pdf-u najjaca
MonaLi, strasno mi je zao, drzi se i sve najbolje seki i da se sto prije i bolje rijesi.
Jagodice, ja sam ti prezivljavala na tim lizalicama jedno 3-4 tjedna, jer sam baš imala mučnine tipa onih u vožnji. Ne znam kako je kod tebe, ali meni su pomogle. Doduse, u voznji je meni jako muka, ali ne povracam, nego mi se cijelo vrijeme samo dize zeludac i u nosu mi je, a takav sam feeling imala i 7-11,12TT, a kako nis drugo nije palilo, probala sam to. Jedino, traju relativno kratko, mozda sat vremena. 100% prirodno, na bazi metvice i đumbira, okusa elene jabuke, jako fino. Probaj, niš ne gubis, ukoliko nisi baz zestoki rigoleto u voznji, onda mislim da bi ti moglo biti preslabo. nadam se da pomaze.
Ives, odmaraj na GO, jedva cekamo potvrdu ginekologa. I ja imam pregled bas za 2 tjedna, joj, kako to vrijeme sporo prolazi izmedju dva pregleda, mada sam se vec i iznenadila kud prije 17tt, to pak jako brzo prolazi...
curke![]()
Wow ninci bas brzo ide! Cuvaj se, pusa tebi i mrvici! I hvala za info za lizalice. Nisam rigoleto cak mi nije niti muka svaki put al idemo na vratnik i to mi je kriticno pa sa si pocuclam jednu prije puta i jednu negdje na pol. Obzirom da se putuje nekih 4 sata max 2 budu mi dost!
Mona ne znam dal citas ili ne ali ak citas mislim na tebe i nadam se da vijesti koje primate idu na bolje.
Kaj se tice smedarenja meni to bude nakon M.
Jucer pokriveno!
Jucer me kroz dan hvatao neki osjecak ko grcevi ali bas ostri i onak visoko u trbuhu i prema prsima. Pogotovo kad bi se nesto savinula u trupu. I to kroz cijelo poslijepodne na momente. Nesto sam citala da zene za vrijeme O zna bolit i gore visoko pa sad...ili bu mi alien izletio!
Heeey supatnice moje!
Nadosla Narancica, trebalo mi je samo 4 dana haha
Uhh bas me pokosilo ovo... i btw danas mi je 4 dc
Ajmo dalje u nove pobjede... sve vas grlim i ljubim...![]()
Pozdrav cure, hvala vam puno na lijepim riječima. Nalaze jos cekamo a do tada sam bez osjećaja za ista drugo oko sebe. Nadam se da razumijete. Čuvam njene curke i sva sam u strci. Nadam se dobrim nalazima pa da se vratim ovdje bezbrižno pisati. A do tada sretno svima![]()
Narancice bas sam sretna da si tu!
Vidi, sad je i to iza tebe! I znam da je klisej ali sto nas ne ubije ojaca nas![]()
Mene opet na momente pocelo bolit (grcit) nekaj. Al ne dole nego po duzini trbuha...ak do kraja tjedna nastavi tak odo ja kod dr.....
Narancice,idemo zajedno smo jace!
Mona cekamo te nazad sa ljepim vjestim! Drzi se curo
Jagodice pojma nemam sta bi to moglo biti samo da nije kakva upala mjehura mene je tako bolilo kad sam zaglavila u bolnici. Al nadam se da ta bol nema veze s tim.
Ninci uzivaj u svakoj minuti.
Chiara kakva je situacija kod tebe?
Svratim nakon dužeg vremena i naiđem na ono sto sam i tražila!!!
Ives toliko mi je drago da ti ne mogu opisati!!! Hrabro naprijed i uživaj svake sekunde jer tako brzo prođe tih 9mj!!!
Tanita draga i tebi cestitam, i tvoj plus me razveselio jakoooo !!!
Chiara di si nam nestala! Nadam se da te nije dolazak M zbediro nego da si pisnula plus i pala i nesvijest!
Anka, hvala na brizi draga! Ma nije mjehur jer je visoko skroz ko pod rebrima. Jucer probadalo samo od sebe, danas samo kad se istegnem ili sagnem po nesto. Znaci ide na bolje
Al sve sam uvjerenija da cu poslje mora na pretrage. Jucer sam nakon keksa vidla da kad je iscurilo je bilo rozo...i otkak je M prestala sam napuhnuta. Nznm jesu to hormoni ili od cega to bude al nekak mi ne mirisi na dobro (takorec....nisam snjofala)
Ali da skratim, nije mjehur hahaha!
Mona micoSad kad tebe citam shvatim da se stvarno u zivoti ne treba zaliti dok god imas zdravlje! Drzi se!
Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 23.06.2016. at 16:31
Update:
Isla piskiti, vidim na dnevnom da ima dosta iscjetka. Operem dobro ruke da cu provjeriti da li je rastezljiv, krenem s prstom i "user*m" se ko grlica!! Napipala sam odma na ulazi neku malu mesnatu kuglicu. Mice se ali se drzi negdje za mene. Sudec po internetu bi bila bartholinijeva zljezda (tak nekak).
Na poslu sam pa nemrem bas pogledat.
Ok ne znam kaj sam napipala! Kad prstic ide nutra nis se ne kuzi, kad ide van koda sa straznje strane otvora neku malu kuglicu mesnatv van guram. Znam da sam vam sad vec i fuj i dosadna ko drek u travi ali to jos nije najgore.
Pogledala sam s ogledalcem nekak mi sve djeluje full zatvoreno. Ne vidim....rupu. A to kaj vidim izgleda ko oni crtezi cerviksa. Kaj on moze bit TAK nisko da ga vidim?!
Jagodice ta kuglica se i meni zna pojaviti, ali pred kraj ciklusa. I ja se zabrinem kad to napipam, ali nikada mi nista na pregledu za to nisu rekli. Kupila sam test, ali nisam piskila, pojaocao se spotting pa mislim da nema smisla.
Narancice super da si nam se javila.
Mona
Anka u kojoj si ti fazi? Jel pazis muza?
Chiara tnx na odgovoru. Ja ko za inat kad nekog trebam nikog nema!
Ma joj cudna sam si sva ovaj mjesec.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da spotting nije od M
Di nam je Nivesa?
Nema je.Izgleda da smo samo nas 2 tu, prepustene jedna drugoj.
![]()
Joj draga ti si meni super, baš si me nasmijala.
Vjerujem da je unutra sve ok, možda da piraš dragog on češće gura pa je sigurno upoznat,
Mona draga drži se, za seku -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Chiara da ipak ne dođe.
Narančice tako treba, što te ne ubije to te ojača.
Ives nadam se da uživaš.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 23.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~13.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 11.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~ 4.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 23.06.2016. at 23:08
lijepi pozdrav drage moje
mami ,evo ja sam izgorila od sunca a tamnoputa sam i nemam pojma kako se to dogodilo
onda znate koliko je sunce jako, bješ'te sa sunca!!! Inače sam i dalje bez simptoma...
sad već imam pravi sunčani iscjedak i mislim da ću do pregleda koji je za cca 2tj skrenit .
Kako si mi ti?
Jagodice, nisam se osobno nikad susrela s time, ali vjerujem da je baš tako kako ti je Chiara objasnila,
Chiara držimda je implantacijsko u pitanju
Mona,tu smo za tebe draga.
dominikslatki Hvala ti draga moja, jako puno mi to znači.
Trudim se biti opuštena i uživati najbolje što mogu. I ako
jako dobro znaš koji strahovi me lome. Ali za sada se dobro nosim
sa situacijom i nedam strahu da me vodi. Šaljem puse tebi i tvojoj buhtlici.
Narancice, ti to sve nesto na brzaka. Ajde neka sto prije dodje i taj lh peak, da
možeš spojiti ugodno s korisnim!Pa da možemo odbrojavat s tobom.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 23.06.2016. at 23:24
Cure, veliki pozdrav svima od mene
Do nedavno sam tipkala s vama, neki me se sjećaju,jel tako?
Želim vam svima puno sreće i da se uskoro ukaže novi plusic, da vidimo tko će slijediti našu Ives
Ovako, prvo sam htjela vama objaviti... imam dosta lh trakica za pokloniti...kome je potrebno nek mi se javi na pp.
Monali, držim fige da se seka oporavi i da sve bude ok...![]()
Jutro!
Mene mozete skinuti s liste...
Pozzz...
Jutrooo!
Ives bas sam citala navodno da trudnice lakse potamne/izgore. Ne sjecam se razloga ali ugl povecana proizvodnja necega u tijelu. Dakle pisi to pod simptome!
Mami, a kad sam budala!
Romeo, romeo o zasto si Romeo. Kaj te se nebi sjecale taman posla!
Cheerliee kaj bilo?!
Chiara evo kod mene kaj god bilo je nestalo! Decko me doma gleda u cudu valjda mislio da sam si prsteke pozelila pa ga ocu dic na foru! Nes ti predigre! Daj odi oprat ruke pa gurni prst da vidis dal je kaj cudno! Hahahah!
Romeo naravno da se sjećamo! Kaj ima kod tebe?
Ives čuvaj se. Ja u srijedu bila s curama na bazenu i pocrvenila s desne strane, dio desne noge, desni dio trbuha desna ruka, onak baš fino izgledam, omg.
Jagodice pojma nemam sta bi to bilo!
Ja sam na antibioticima kaze dr da je to upaljen linfni cvor ako neprode da ce me slati na punktiranje.
I dala mi da vadim krv za stitnjacu kaze mi da sam jako mrsava i bljeda. A ja to pripisujem stresu!
Hehe, curke moje
Dobro sam....putujem uskoro na morepa se već lagano u mislim selim u drugi dio RH.
Imala sam transfer prije tjedan dana..pa još idućih tjedan dana čekam do konačnih rezultata. .. puno pozdrava od mene, javite se ako kome trebaju trakice da pošaljem dok sam doma![]()
Draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~da za tjedan dana ugledaš +!
Nivesa kaj bilo draga? Mozda malo stisnuti kocnicu na sve osim na sebe samu?
Anka kak stojis sa zeljezom? Ne znam da li je povezano ali ja sam ko dijete bila JAKO anemicna i sjecam se da su mi doktori stalno pipali limfne na vratu. I borila se s zeljezom. Pa mozda da to provjeris?
A i problemi sa stitnjacom su ti isto od stresa. Dapace dovoljan je i samo stres da utjece na stitnjacu.
Romeo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ||
Ejla zenske, vidim vi ste se raspisale. I ja mislim da ima nekih poveznica između zeljeza i limfnih cvorova jer je i meni hematolog svak limfni cvor ispipao kad mi je zeljezo bilo nismo.
Ives makni me s liste, danas mi je 1DC i moram se naruciti za inseminaciju.![]()
Chiara znaci ipak je stigla! A bas je vjestica. Javi nam kad si narucena.
Ives kak opekline?
Bas nesto usporeno ovih dana... Pokosila ova vrucina sve!
Jagodice jel radis? Ja sam ujutro radila, a sad se suncam i uzivam. Naravno da cu javljati sta se događa. Pa krenuo je onaj iscjedak nesto jace iako sam jutros popila duphaston, sad sam odlucila stati da ta M vise krene kako spada jer ju ove tablete samo odugovlace.
Chiara sretno u postupku!
Romeo drzim fige da se mrvica primi i okupaj se i za nas koji ove god nece vidit more.
Ives nam uziva, bome je i zasluzila.
Jagodice pojma nemam zadnji puta vadila krv u 9 mj i sve je bilo ok sad cu vidjet kad popijem antibiotike idem vadit krv pa cu znat kako stojim sa zeljezom
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 25.6.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~15.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 13.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc