Ola rodice moje!
Eto me nazad na radnoj jedinici! Jucer sam se fino za kraj godisnjeg porezala po jagodici prsta i dobila na poklon od striceka doktora 4 sava (na zivo). Juhuuu. Hahahha. Al sve je oke, danas vise i ne boli. Malo nezgodno jer je na debelo zamotano. Morat ce decko prati i sude i mene (opet juhuuuu). Nes ti nesrece hahah! I'm getting a sponge bath!!

Narancice, ma to je bio kratki godisnji za iskoristiti. Sad od 27og idemo na moreno i ja sam u modu za odbrojavanje vec mjesec dana hahaha. M je dosla tocno. Ne znam na koji dc ali kak je u mobu pisalo tak je i stigla.

Suncokret tako i ja. Mi pokrivamo vec nekih 7 mj. I ja sam rekla da cu na jesen vjerojatno do gina da vidim dal me oce poslat na kakvu kontrolu. Iako moram ti reci da je jako puno slucajeva di su oba partnera savrseno zdrava i isto nije islo mjesecima i onda se jednom primilo. Tako ce i nama. Nemoj se bedirati, ipak je to posao, ipak RADIMO bebu. Traje to. Uzivaj u postupku i u nekim malim stvarima u kojima kad beba dode vise neces. Samo se nemoj okupirati crnim mislima. Ja vjerujem da nase bebe biraju nas i da imaju razlog zasto dolaze bas u to i to vrijeme.

Sunshine lijepo da se mucnine smiruju. Vjerujem da svaki zadani udarac "pretrpis" s osmijehom. Jedva cekam da mene moja buduca beba istuce hahah.

Kad smo kod mucnina Ives duso kaxi nam kaj?

Mona, Nivesa? Kaj ima? Kakvo je stanje?

Puse svima!!