Stranica 43 od 46 PrviPrvi ... 334142434445 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2251

Tema: Odbrojavanje 03/2016 by Ninci

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Narancice ja sam ti dobro. Prestala sam povracat po 6 puta dnevno, sad samo jednom dnevno otprilike dogodi se recimo kao danas ali je puno lakse za izdrzat. To ni ne primjetim eto gazim u 11tjedan polako
    I uskoro kontrola. Nadam se da je sve sa bebom dobro.
    Hvata me polako panika pred pregled ali nedam se!!!
    Kako si mi ti?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - evo teeee kako si? Prolaze li mučnine? Dobro ajde necu otpisati ciklus ali cu ovaj put biti realna, moze tako?

Narancice - omg!! Tako si me dozivila? Onu sliku sam jedino našla na kompu da je veličina odgovarala i od kad sam ju stavila si mislim zakaj ja to imam za avatar? Haha ja sam ti cista suprotnost, meni frendice kažu da me ne mogu zamisliti da imam dijete i da ce to dijete nunati mene
    Ali da, i ja imam sliku o vama svima... Tebe zamišljam nekako kao modernu djevojku sa dozom ozbiljnosti ali i neozbiljnosti u sebi i sa velikim cicama ofkors :-p

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

mona nadam se da i mene zamisljas s velikim cicama, jer sad su fakat velike

Si bila vec na fm? I sta kaze doktor?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - tebe zamišljam kao lijepu curu koja je uvijek dobra prema svima, voli zivot , ima dužu kosu, ne nosi naočale... I voliš se zezati i tako to. Ali opet držiš sve pod kontrolom kao ozbiljna ženska i da, velike sise, Haha
    Moja FM je prosla onak, bila je ovulacija ali opet neko krvareće žuto tijelo. Ma kako bude
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 28.07.2016. at 17:52

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hahahahah Mona, sa svime se slazem samo, nisu bas tak velike velike sise. Onak, malo su povece
    Krvarece zuto tijelo? Sta kaze dr, sta je to? Od cega? Sta kaze google? Nisam nikada cula!!

Ives na primjer zamisljam bas ovako kao na slici avatara, zanosna crnokosa kovrcava zenska, puna snage, samouvjerena i puna ljubavi!
    Beba je dobro sigurna sam, kak i nece biti ispod veelikog srca koje ju cuva

Ja sam dobro, ni ovaj ciklus nista ne pratim do tamo negdje pred M., onda se ziva pojedem analizirajuci simptome
    Ali, u principu sam jako dobro! Osjecam se sretno, zadovoljno, bez stresa... samo mi eto nekako nedostaje da prosirimo ekipu sa jos jednim clanom, to zasluzuje nasa djevojcica... jako joj treba drustvo, jer zapravo - sve ima, svu ljubav svijeta, samo joj jos fali ona bratska/sestrinska
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 28.07.2016. at 18:44

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - gle, meni su sve cicke veće od broja 2 velike, tak da...
    Krvareće žuto tijelo znaci da je puknuo folikul ali se mozda jajna stanica nije uspjela osloboditi jer se stvorio neki ugrušak. Mislim ni ja ne kužim ali tako nesto.
    doktor me tješi da to ne mora nista značiti, da se nekad i kod savršene ovulacije jajna stanica ne uspije osloboditi. A to ne možemo znati. Tako da eto, vise nije dovoljno samo ovulirati.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Joj curke pa hvala vam..

Eto fizicki izgled ste mi pogodile.. imam crnu dugu frckavu kosu a naocale nosim po potrebi, ovisi sto zelim ili ne zelim vidjet

Narancice, Mona, znam da mjeseci i godine pokusavanja ostave traga na psihi.. koliko god pricamo da se necemo opterecivati to je jace od nas.
    Iako znamo da bi se trebale opustit. Tesko je! Pogotovo mi koje znamo da iza cjele te pozadine lezi problem.
    Ali bez optimizma cure moje necete moci daleko gurat. Govorim vam ovo iz svog iskustva. Kroz ovo putovanje od 6 godina sam shvatila da stvarno moramo nauciti uzivati u zivotu kojeg imamo. Vise se posvetiti ljudima koje volimo,
    I biti zahvalni na svemu. Jer sve to sto imamo je tu sada, vec sutra je dan za sebe. Ja sam u jednom trenutku u borbi s neplodnoscu cak prestala normalno zivjeti, podredila sam sve pravljenju bebe i u nicem nisam iskreno uzivala, svaka minuta koja nije bila posvecena racunanju plodnih dana mi je bila gubitak vremena..
    Nista me nije veselilo i postajala sam bas frustrirana. Sada par godina kasnije vidim greske koje sam radila.
    I sama sebi sam obecala da se vise nikad necu vratiti u taj opsesivni tempo. Uspjela sam zahvaljujci vama , svojoj volji.. i optimizmu koji mi nije dao da odustanem.

Da nisam imala vas bilo bi mi uzasno tesko. I nikad vam necu moci dovoljno zahvalit sto ste bile tu za mene, i sto ste jos tu. Tu smo da bodrimo jedna drugu
    I znajte, kolio god mislite da je sada teško, neće uvijek biti tako. Kad bebice budu spremne, naći će one put do vas i nebude ih nista sprijecilo u tome. Glavu gore curke. I uzivati u zivotu.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Veče!
    Moje ljetovanje završilo nažalost dva dana ranije jer mu je starija curka opet u 2 mj. dobila streptokoknu upalu grla, al šta je tu je, uživali smo 10 dana.
    Inače smo bili jako aktivni, a šta će bit od toga, vidjet ćemo.
    Mona ~~~~~~~~~~~~da ovaj ciklud bude onaj pravi.
    Ives baš mi je drago da je bolje. I ja te zamišljam ko milu i dragu curku.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - hvala na lijepom tekstu, uvijek znas sto treba reci, a to je zato sto najbolje znas kako nam je, dug put si prosla i došla do svog cilja, i nadam se da uživaš sada, uzivaj u svakom danu trudnoće a kasnije u bebici. Sretno na kontroli i javi se nakon nje uvijek me razvesele tvoje rijeci

Mami - hvala ti draga, držim fige i tebi i da ti malena brzo ozdravi

bebolinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ives ovaj post si moram spremiti kada me uhvati deprica..

Vidim da sam na pravi forum došla Ovakvu toplinu mogu isijavati samo mame i one koje će to tek postati.. A to smo sve mi

MAMI2 nadam se da će malena brzo biti bolje. Bitno da ste vi napunili baterije i iskoristili odmor najbolje što ste mogli

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ives...stvarno lijepo napisano
    i bas zracis pozitivom

mami...starija curka je dijete tvoga muza? ako sam dobro pohvatala?
    ili nisam

ja sam danas kupila folnu...20 kapsula/100kn
    jel to malo puno...kao neka nova je dosla na trziste
    znam das am uvijek 100 tableta placala 50kn

ives koju ti pijes ili si pila?

u ponedjeljak i srijedu vadim betu, 8.8. idem na pregled
    nadam se da ce srceko kucati i da cemo otvoriti novo odbrojavanje

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    .
    Ali bez optimizma cure moje necete moci daleko gurat. Govorim vam ovo iz svog iskustva. Kroz ovo putovanje od 6 godina sam shvatila da stvarno moramo nauciti uzivati u zivotu kojeg imamo.
    . imaš moj

MAMI nadam se da će antibiotici brzo odraditi svoje.

Mona doktor ti nije otpisao ciklus, nemoj ni ti

Narancice
    Ja sam dobro, ni ovaj ciklus nista ne pratim do tamo negdje pred M., onda se ziva pojedem analizirajuci simptome
    ja sam se isto živcirala i osluškivala svoje tijelo svaki ciklus kojeg smo pokušavali...ostala sam T u cuklusu gdje nisam imala ni jedan rani simptom (ti simptomi su ipak od PMS-a). U drugoj T sam napravila test jer mi je kasnila 6 dana (bez simptoma) pa sam nakon 15 minuta prokrvarila...da test nije bio + mislila bih da imam m (a ne abortus imminens)

Bebolinice

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

VUBS mislim da je riječ o tipfeleru mI mU
    Posljednje uređivanje od tocekica : 28.07.2016. at 21:50

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

VUBS ja pijem Folic Acid, 100 komada 68kn. Po čemu su te tvoje drugačije? Sad me bas zanima

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

uguglaj folicplus od abelapharma
    milsim da je ovo link
    http://folicplus.rs/

tomi je preporucila u ljekarni,kao bolje se apsorbira folna u organizmu
    valjda zato

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Vubs ne, obe su zajedničke, naše, moje.
    Ma odradit će antibiotici ali 3 put u 2 mj, streptokok, koma.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mami brz oporavak curki zelim. Nadam se da ste se dobro odmorili

Anka di si ti nestala?Kako si ?

VUBS moj savjet ti je da ne kupujes folnu kiselinu.
    Vec da zamolis svog gina da ti prepise i pusti na recept folacin http://www.jgl.hr/hr/glasilo/jgl-gla...mobileNewsPage , definitivno najbolji na trzistu. Pila sam ga u prosloj trud. i 6mj prije ove trud. i jos ga pijem. Ne kosta nista jer ide na recept. U kutiji ima 30kom. Meni doktor pusti po 2-3 kutije i kad potrosim samo mu kazem da mi pusti ponovo. Moj gin tvrdi da je taj najbolji za trudnice. A jos je i badava di ces bolje.

curke drage vibram vam na najjace
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ives...trenutno nemam zdravstveno,pa ga ne mogu traziti
    ja sam uvijek, u svakoj trudnoci, folnu kupovala

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ives pa jesmo se odmirili, psihički, a fizički baš i ne, više smi bili pod vodom nego vani, gnjurenje je glavna zanimacija. One 300 na sat, sad ovo sad ono, ma totalno smo bili podrađeni njima a to je i normalno, al malo odmora, izležavanja neni škodilo.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jutro, zadnji dan na poslu ...uzet cu si starije danas na posao tako da će mi biti veselo . Bazalna mi se vratila na 37.2 i nestrpljivo sam napravila testić(koji piše da se može raditi 4 dana prije očekivane) i , naravno da ću imati m na moru...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

tocekica - a možda ipak nećeš imati mengu na moru, ha?

Jutro svima, meni je danas jako loše, ovaj Metformin je koma, nakon 4 dana pijenja me ulovilo... muka mi je i želudac me smeta...
    Ali kuham kavu vama kad već ne mogu ja

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

uh, MonaLi, metformin zna to raditi dok se ne navikneš. Za tjedan-dva dana piti ćeš ti kavicu (osim ako ne budeš trudna pa te uhvati nepodnošenje mirisa kave-kao moju frendicu ...)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jutro,kavica se pije,djeca spavaju...malo uzivancije

tocekica...polagano danas,ipak je zadnji dan rada...slijedi uzivancija

mona...grlim...nisam ga nikada pila,nadam se da ces biti bolje i da ce mucnine nestati

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

tocekica - haha nadam se ovom drugom... i ne pijenje kave bi podnijela, samo da ugledam plus

VUBS - hvala ti, valjda ću se naviknuti na lijek jer ga stvarno moram piti Kako si ti?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mona...naviknut ces se...nazalost na sve se naviknemo

ja sam dobro,nema mucnina ni bolova, kao da i nisam trudna
    idem dan po dan...

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Mami nadam se da će cura biti brzo bolje

Tocekica ako nisi bacila upute od testa pogledaj kolika je točnost tako ranog testiranja. Ja sam jednom kupila neki test na kojem je pisalo da se može napraviti isto tako par dana prije m, a kad sam pogledala u uputama točnost tako ranog testiranja mislim da je bila ispod 50%. Tek je dan nakon očekivane m pouzdanost 99%, na dan m je bila 80 i nešto%.

Ives nadam se da će mučnine uskoro skroz prestati!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!
    Hvala na kavici!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj marle prvotno napisa Vidi poruku
    Tocekica ako nisi bacila upute od testa pogledaj kolika je točnost tako ranog testiranja. Ja sam jednom kupila neki test na kojem je pisalo da se može napraviti isto tako par dana prije m, a kad sam pogledala u uputama točnost tako ranog testiranja mislim da je bila ispod 50%. Tek je dan nakon očekivane m pouzdanost 99%, na dan m je bila 80 i nešto%.
    Isteklo mi vrijeme za edit posta, našla sam postotke, malo sam fulala, ali 4 dana prije m točnost je 56%. Nadam se da će te ipak iznenaditi plus.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    tocekica - a možda ipak nećeš imati mengu na moru, ha?

Jutro svima, meni je danas jako loše, ovaj Metformin je koma, nakon 4 dana pijenja me ulovilo... muka mi je i želudac me smeta...
    Ali kuham kavu vama kad već ne mogu ja
    Probaj (ako tako već ne radiš) pojesti nešto prije tablete da ne ide na prazan želudac, a tabletu popiti s puuuuno vode. Takav savjet sam dobila od doktorice kada sam pila nekakve antibiotike koji znaju biti teški za želudac. Možda pomogne..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

svakako nešto pojedi prije a i nakon metformina . Mučninu možeš osjećati jer ti padne šećer zbog njega. Možeš tokom dana pijuckati čaj od đumbira ili još bolje imaš za kupiti one lizalice protiv mučnine...inače kandit ima laringo liniju tvrdih bombona gdje imaju naranča-đumbir kombinaciju ili ako voliš gumene slovenski šumi ima herba liniju koja također ima naranču-đumbir kombinaciju. također spar ima kandirani đumbir koji isto pomažu protiv mučnine

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 29.07.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

vjerujem u bolje sutra~~~~~47.dc II
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~27.dc

Odbrojavalice:

marle ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~19.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    bebolinica ~~~~~~~~~~~~~10.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~4.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Joj hvala curke, pijem tablete nakon obroka, doktor mi je to baš naglasio par puta.
    I popila sam sad ovu sa jako puno vode
    Probat ću sa đumbirom onda... nisu jake mučnine ali dovoljne da ni kavu nisam mogla popiti...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok zenske. Nisam vam se stigla javiti. Bila sam u velikom zaostatku sa citanjem pa sad vise i ne znam sta sam procitala. Mona mozes me staviti na listu? Moja M je vec odavno prosla, danas mi je 10DC.
    VUBS cestitam na trudnoci, nek bude skolska i bez problema. Ives vidim da mucnine prestaju, sad ces moci papati bez problema.
    Jagodice odmori se na moru i vrati nam se s lijepim vijestima.
    Mona za sta su te tablete, antibiotik?
    Bebolina dobrodosla

bebolinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

CHIARA sestro po danu ciklusa :D hvala ti!

Pozdrav svima sa Brača iz hlada uz finu kavicu!
    Nadam se da uživate kao ja.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Uživamo naravno, pogotovo mi koji ne radimo. Koliko se trudite za bebu?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure samo da vas pozdravim. Mi krecimo pa smo iskljucili int. Sad sam malo u selu pa sam nepristojna malo kradem int. Citam vas kad zavrsim sa poslovima. Puse za sve

bebolinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Anka91 sretno sa radovima!

CHIARA ma mi smo ti tek počeli prije par dana.. Zeleni smo još jako u svemu ovome.
    Vi?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nama ce sad biti 2 godine kako se trudimo. U 9mj krecemo u mpo vode. Nalazi su vec spremni.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kaj se ticekoliko se trudimo
    ja sam prvi puta ostala trudna nakon 4 godine "truda"( nazalost,bio je spontani)
    drugi puta nakon 2 godine,prvorodjeni
    treci puta nakon 4 godine,drugorodjeni
    i sada nakon dva ciklusa,uz dojenje i sa skoro punih 39 godina

tako da nema pravila, treba biti uporan

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro, kavica. VUBS ja sam zelena naspram tebe ...mi smo svoju prvu trudnoću radili 8 mj i ja sam več bila LUDA od brige, drugu sam dobila u drugom ciklusu.
    Posljednje uređivanje od tocekica : 30.07.2016. at 07:54

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

VUBS tvoje iskustvo je vrlo inspirativno, posebno nama koje se trudimo za prvu trudnoću.

Dosta često čujem od poznanica da su zatrudnjele dosta nakon O. Meni je to nelogično ali pretpostavljam da im je to gin rekao. Kako je to moguće? Jesu li one to krivo shvatile i doktor je procijenio da je taj mjesec ovulacija bila kasnije?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ispada da se mi stalno trudimo

ja sam s obojicom ostala trudna dva tjedna nakon ovulacije, pa mi je svaki termin bio dva tjedna pomaknut
    tako da nije neobicno, sve je moguce

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    ispada da se mi stalno trudimo

ja sam s obojicom ostala trudna dva tjedna nakon ovulacije, pa mi je svaki termin bio dva tjedna pomaknut
    tako da nije neobicno, sve je moguce
    hehehe, neka, zato su sigurno odlično ispali

Zanima me to. Kako si utvrdila da ti je bila ovulacija? Kako je to uopće moguće?? Po onome što sam pročitala jajna stanica propada nakon 24 sata...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!
    Vubs kad će novo odbrojavanje?

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

VUBS možda si imala drugu ovulaciju pred kraj ciklusa...a nisi više bila u stresu oko "prave ovuacije" i sve se lijepo složilo .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a skuzila sam da je morala biti ovulacija, jer sam tada ostala trudna
    a i uzv je oba puta pokazivao kasnije zacece/manju bebu
    i rodila sam kasnije 2 tjedna obojicu

novo odbrojavanje...nadam se 8.8.
    Posljednje uređivanje od vjerujem u bolje sutra : 30.07.2016. at 10:05

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - Metformin pijem zbog visokog Androstendiona, nadam se da ce pomoći... stavim te na listu danas, ali učitati cu ju sa mobaca vjerojatno, ili predvečer

Mi radimo na bebici isto 2 godine... Ali čini se da tek zadnja 3 ciklusa ovuliram jer pijem Klomifen. Nikad necu znati jesam li u te 2 god opće i jednom ovulirala :/

VUBS sretno, nadam se novom odbrojavanju
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 30.07.2016. at 10:52

bebolinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Chiara sretno! Želim ti da Božić dočekaš sa bušicom! Ja sam ti inače vještica i često kad nešto kažem tako bude

VUBS interesantna je tvoja priča..Naučila sam nešto novo Čekamo novo odbrojavanje!

Pozdrav svimaaa!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav cure
    Citiraj Suncokret1983 prvotno napisa Vidi poruku

Dosta često čujem od poznanica da su zatrudnjele dosta nakon O. Meni je to nelogično ali pretpostavljam da im je to gin rekao. Kako je to moguće? Jesu li one to krivo shvatile i doktor je procijenio da je taj mjesec ovulacija bila kasnije?
    Suncokret ja vjerujem da je jednostavno samo O bila kasnije! Moji ciklusi su obicno bili na 31 -35 dana, nekad iznimno i 40 +dana ali to je jednom godisnje i obicno uslijed nekakbog prozivljenog stresa... ovulacija mi je obicno setala izmedju 15-20 dana, a u ciklusu kada sam ostala trudna O je bila 29dan! Tako da mi je i termin pomaknut 2 tjedna, a tako sam i rodila, po korigiranom terminu!

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Da, tako i ja mislim. Da nisi taj ciklus ostala trudna, M bi došla oko 45 dc.
    Mislim da su ove moje cure pogrešno razumjele ginekologa. Nema šanse da ih je 4 imalo duplu O baš u mjesecu začeća

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •