Mašnica, mi smo odsjeli u apartmanu Cesar kojeg je preporucila forumasica Rominka (vidi njezin post) - izvrsni domacini!
Medjutim, nisam sigurna hocete li naci slobodno za 1. maj jer su nasi poznati pokusali bukirati za proljetne praznike kod njih i bilo je zauzeto (a pokusali su prije 2-3 mjeseca). Uglavnom - imaju oglas i na bookingu pa mozes odmah vidjeti rezerviranost.
Sto se cijena tice - cine mi se tu negdje kao i kod nas... Od ekstra troskova mi smo isli na Vogel (u gornjim postovima je link, na kojemu su i cijene), nije bas jeftino ali dozivljaj je genijalan! Klinci se najvise toga sjecaju![]()
Sjecam se da se placao upad i na Slap Savice ali nije nesto znacajno.
U Fuzini ima par mjesta za klopu - kazem, cijene su ko i tu.
U selu Ribcev Laz (na samoj obali jezera), pored hotela Jezero ima lijepa slasticarnica.
Na Vogelu nam je bio preporucen pl. dom odmah u blizini žičare, no nažalost bio je zatvoren u vrijeme kad smo mi bili gore. Tamo smo rucali u restoranu u samom tornju od žičare (moze se platiti rucak zajedno a ulaznicom).
Mi smo, pak, vecinom nesto jednostavno u apartmanu jeli jer smo isli sa svo troje klinaca od kojih je najmladji jos bio beba pa mi je apartman bio najzgodniji radi njega (nije da ne bih voljela da mi netko servira).